| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi BOJKOT KUPNJE u Znanost forumu; Marže su prevelike(i mi pljujemo po banci koja uzme 6% a trgovci i do 30 %)...Moji isto kupuju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BOJKOT KUPNJE Neću komentirati prethodne postove, samo ću reči neka bojkot provedu članovi Vlade, ministri, veleposlanici i saborski zastupnici. Uh, jezik pregrizao. Pa oni to rade več odavno, jer to dobivaju na kućne adrese i to besplatno (većinom) ![]() Ja svoju peteročlanu obitelj moram prehraniti, pa zato idem u Metro jednom tjedno (subotom, pa čak i nedjeljom ), ali najčešće petkom navečer kad najmlađeg Natka okupamo i spremimo u krevet. A budući da kupujem jednom tjedno, kolica su mi uvijek krcata.Predlažem bojkot onih koji nabavljaju namirnice za gore navedene. ![]() Ma. nema od bojkota ništa. Financijsko stanje u državi se rješava drugačije, a ne smanjenjem osobne potrošnje. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 897
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BOJKOT KUPNJE Homesick, svaka čast šta se brineš o tolikoj obitelji u ovakvim teškim vrimenima i što imaš najmlađeg malog Natka, neka naše dice, naše budučnosti, samo postoji pitanje kakva ih budučnost čeka. Bojkot možda neče dati neke rezultate ali Hrvatski građani bi napokon morali početi prosvjedovati protiv ovakve politike i standarda života, bilo bojkotima prosvjedima ili pa čak izlaskom na ulicu jer se apsolutno ništa neče dogoditi a niti promijeniti dok god narod muči i drži glavu doli a politička mafija radi što želi.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:28.

Pa oni to rade več odavno, jer to dobivaju na kućne adrese i to besplatno (većinom)
), ali najčešće petkom navečer kad najmlađeg Natka okupamo i spremimo u krevet. A budući da kupujem jednom tjedno, kolica su mi uvijek krcata.