Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Bombaši samoubojice krenuli u Europu u Znanost forumu; Bombaši samoubojice krenuli u Europu - DNEVNIK.hr Citat: 'Amerikanci, Kanađani, Britanci i Nijemci došli su iz dalekih zemalja u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-06-07, 10:35   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Bombaši samoubojice krenuli u Europu

Bombaši samoubojice krenuli u Europu - DNEVNIK.hr

Citat:
'Amerikanci, Kanađani, Britanci i Nijemci došli su iz dalekih zemalja u Afganistan. Zašto mi ne bi otišli u njihove zemlje izvesti samoubilačke napade i uništiti njihove vlade', govori Dadullah na snimci. Gomila mladića umjesto pljeskom na to odgovara mahanjem bijelim zastavama.

Navodno je za svaku navedenu zemlju osposobljena posebna ekipa, a na snimci se mogu čuti vođe skupina zaduženih za Sjedinjene Države i Veliku Britaniju kako govore engleski.
najbolji argument za protivljenje odlaženju naše vojske u bilo kaj osim UN misija ..
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 10:42   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Bombaši samoubojice krenuli u Europu

Ne znam što reći... Ovi ljudi nemaju pravo ubijati civile i nedužne, ali iz njihove točke gledišta je upravo ovako kao što su rekli... Ljudi dolaze sa drugog dijela kugle zemaljske i ubijaju, ne samo vojnike, već civile nevine i djecu, a ovi se onda idu osvećivati na civilima nevinima i djeci (nasilje rađa nasilje). Al jebo me pas zašto ne napadnu nosač aviona, tamo su vojnici, puno je ljudi na jednom mjestu, a i šteta bi bila enormna...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 10:46   #3 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Nije u redu što će napas Njemce i Kanađane dok za Amere i Britance imaju apsolutno pravo ! (s obzirom na okolnosti)
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 11:01   #4 (permalink)
Banned

silence

Ne napadaju noisaće aviona, jer nemaju s čim.
Njemci su u sastavu NATOa, a Kanađani su poslje amerikanaca i engleza, najaktvniji u borbenim operacijama ...

Ne pravdam terorizam, ali kad nemaš nikakvog načina da se boriš protiv ljudi koji svakodnevno ubijaju po tvojoj zemlji, kaj napraviti? Predati se?
Svaki dan jebena američka gamad ispusti neku bombu i "slučajno" pogine pitaj boga kolko civila ...

Zašto američki generali ne odgovaraju po zapovjednoj odgovornosti za ratne zločine?
Ko će suditi Bushu i ostalima zbog genocida u Iraku? Stotina tisuća mrtvih?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 11:27   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,356
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Tamo u afganistanu je bombaše samoubojice lako prepoznati jer tamo su svi šporki i kad vidiš nekog čistog on je vjerovatno taj. Jel po njihovoj vjeri oni kad rade taj čin moraju biti čisti.
A to će u europi biti teže iako ne virujem da dolaze u europu, neznaju oni ni di je to, jel su makar ti iz afganistana neobrazovana sirotinja.
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 11:28   #6 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
Tamo u afganistanu je bombaše samoubojice lako prepoznati jer tamo su svi šporki i kad vidiš nekog čistog on je vjerovatno taj. Jel po njihovoj vjeri oni kad rade taj čin moraju biti čisti.
A to će u europi biti teže iako ne virujem da dolaze u europu, neznaju oni ni di je to, jel su makar ti iz afganistana neobrazovana sirotinja.
stvarno pametan post ... vrvi najkvalitetnijim korištenjem mozga viđenim na onom fourmu u zadnje vrijeme ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 11:52   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Bero ti si legenda, na osnovu tvoje teorije smislio sam nepogrešivu taktiku u borbi protiv bombaša-samoubojica: kad vidiš da će aktivirat bombu, pogodiš ga blatom! Pošto nije čist, mora prestat s napadom da se opere!

Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 12:35   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Kako se samo ovi u Afganistanu, Iraku..... nisu toga sjetili
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 13:09   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,305
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Kaže narodna poslovica:
Kad se potuku dva brata stariji će mlađega udariti šakom, a mlađi će uzvratiti sjekirom.

Dakle slabiji se brani svim dostupnim (ne i dozvoljenim) sredstvima.

Tako da s te strane mogu razumjeti, ali ne i opravdati terorizam.

Zakon jačega i kriza morala u svijetu dovodi do ovoga.

Možemo li ostati po strani?
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 14:14   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,356
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Homesick Pogledaj Poruke
Kako se samo ovi u Afganistanu, Iraku..... nisu toga sjetili
Ja sam se s onim postom malo zafrkava. Ali to da oni u Afganistanu prepoznaju bombaše samoubojice po tome jel su čisti je istina, čim vidu nekog čistog odma je sumljiv jel tamo su inače si šporki od onog pjeska. Ja sam vojsku služio u vojnoj policiji i upoznao sam dosta ljudi što su bili u Kabulu u mirovnoj misiji ISAF i oni su mi pričali kakva je sitvacija u afganistanu, kako se živi. Sa jednim dočkom što je bia tamo odradia sam ko zna koliko smjena i nočnih i dnevnih na porti zapovjedništva hrvatske kopnene vojske te sam se nasluša priča o Afganistanu.

p.s. silence, ne leži ti ironija

Zadnji Uredio berto11 : 20-06-07 u 14:20.
berto11 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bombas i, europu, krenuli, samoubojice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111