Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Bush u Znanost forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-04-08, 02:37   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 861
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica
Re: Bush

Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 12:42   #12 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,418
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Tu je definitivno napravljen cirkus, a Hrvatska je glavni klaun.
Hrvatska je trebala istaknuti svoj identitet i posebnost, a ne spremnost da napravi sve i učmari se do grla kako bi se svidjela SAD-u.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 14:49   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 2,069
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Tu je definitivno napravljen cirkus, a Hrvatska je glavni klaun.
Hrvatska je trebala istaknuti svoj identitet i posebnost, a ne spremnost da napravi sve i učmari se do grla kako bi se svidjela SAD-u.
kakav cirkus?
mislin, bush mi nije ni blizu drag,
al o kojen cirkusu je riječ
i kakav to identitet i posebnost hrvatska nije istaknula i šta smo napravili da bi se svidjeli sad-u
il šta smo tribala napravit?
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 15:05   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 23
Poruka: 795
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

meni je danas bush mahnuo
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 15:09   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 2,069
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: olja Pogledaj Poruke
good for you
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 18:59   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: olja Pogledaj Poruke
Jesi ga pitala: "Buš mi dao koji dolar?"
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 22:58   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

What do you think of Bush ?

Ohhh i love bu....oh you mean the President !
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 07:52   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 888
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

A koji se to predsjednik USA razlikuje puno od Busha.
Po meni niti jedan, možda za nijanse.
Jučer je ona komentatorica, ne znam kako se zove, izrekla istinu, možda vam je promakla '' USA ima zacrtanu politiku (vanjsku) sto godina pa i više unaprid, jer oni to mogu. I po čemu je vođenje Bushevo, USA, različito naprimjer od Nixona. Po ničemu.
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 12:27   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
A koji se to predsjednik USA razlikuje puno od Busha.
Po meni niti jedan, možda za nijanse.
Jučer je ona komentatorica, ne znam kako se zove, izrekla istinu, možda vam je promakla '' USA ima zacrtanu politiku (vanjsku) sto godina pa i više unaprid, jer oni to mogu. I po čemu je vođenje Bushevo, USA, različito naprimjer od Nixona. Po ničemu.
A što je s Clintonom? Čovjek je došao pomoći Albancima protiv Srbije i zaustavio Miloševićeve daljnje agresije. Ne želim sada braniti Amerikance, ali s neke strane Clinton je znao kako se treba voditi rat. Zaustavio je rat Srba i Albanaca, uhitili Miloševića i povukli se. Busheva vojska je napala Irak koji nije prouzrokovao sukob, uhvatila Sadama Huseina i umjesto da se povuku, još su tamo. A zašto?! Pa zbog nafte.
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 13:23   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,045
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Meni je izvrstan prikaz onih siročića sa Pantovčaka, Banskih Dvora te ovi Albanci i Makedonci bio kad su se fotkali pred Vilom Prekrižje.
Fotkaju se par sekundi, Bushu dopizdilo i krene prema ulazu. Stane na ulaz i fino im rukome: Ti ajde, ti ajde, ti ajde.... A naši vrli vlastodršci ko ovce kad ulaze u tor. Jedino je Albanac koliko sam skuzio pokazao Bushu - ajd ti prije mene da nejdeš zadnji
Sirotinja. Mislim, jasno mi je da im trebamo biti podčinjeni jer su ipak svjetska prva sila, ali baš tako spustiti gaće na kolje, naguzit se i reći: Ubaci ga Đorđe unutra do kraja
Jeboga patak, lik je gost u tvojoj državi daj malo se iskaži kao domačin
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114