| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Bush u Znanost forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| charolastra | Re: Bush Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bush Citat:
![]() mislin, bush mi nije ni blizu drag, al o kojen cirkusu je riječ ![]() i kakav to identitet i posebnost hrvatska nije istaknula i šta smo napravili da bi se svidjeli sad-u il šta smo tribala napravit? | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bush What do you think of Bush ? Ohhh i love bu....oh you mean the President ! ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bush A koji se to predsjednik USA razlikuje puno od Busha. Po meni niti jedan, možda za nijanse. Jučer je ona komentatorica, ne znam kako se zove, izrekla istinu, možda vam je promakla '' USA ima zacrtanu politiku (vanjsku) sto godina pa i više unaprid, jer oni to mogu. I po čemu je vođenje Bushevo, USA, različito naprimjer od Nixona. Po ničemu.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Bush Citat:
| |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,045
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bush Meni je izvrstan prikaz onih siročića sa Pantovčaka, Banskih Dvora te ovi Albanci i Makedonci bio kad su se fotkali pred Vilom Prekrižje. Fotkaju se par sekundi, Bushu dopizdilo i krene prema ulazu. Stane na ulaz i fino im rukome: Ti ajde, ti ajde, ti ajde.... A naši vrli vlastodršci ko ovce kad ulaze u tor. Jedino je Albanac koliko sam skuzio pokazao Bushu - ajd ti prije mene da nejdeš zadnji ![]() Sirotinja. Mislim, jasno mi je da im trebamo biti podčinjeni jer su ipak svjetska prva sila, ali baš tako spustiti gaće na kolje, naguzit se i reći: Ubaci ga Đorđe unutra do kraja ![]() Jeboga patak, lik je gost u tvojoj državi daj malo se iskaži kao domačin
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:10.