Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Bush u Znanost forumu; nema tu kulture stari moj.. ja sam im bil mentor...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-04-08, 13:25   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Bush

nema tu kulture stari moj.. ja sam im bil mentor
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 18:39   #22 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,980
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ne vjerujte svemu šta vam mediji serviraju, ovo NIJE bio povijesni posjet, ovo je posjet kojeg bi se svi trebali sramiti

Ali možda će se isplatiti ako smo uspjeli uvjeriti Busha da smo nešto što nismo, ali neće se isplatiti nama, šta smo mi, samo ljudi koji čine državu, a ne dopušta nam se da sudjelujemo u njenom uređenju (pri tom mislim na referendume tj. manjak istih )
Arylin je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 18:41   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,673
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Jedan od meni drazih busizama je:
"Vrijeme je da ljudska vrsta konacno udje u suncev sustav"
i onaj :
"Ja iza svojih pogresnih iskaza stojim globalno,svjetskih i medjunarodno"

Covjek je katastrofa i totalno mi je mulasto sto se oko njegovog dolaska digla tolika prasina.Dok mu se nasi vrli politicari smjeskaju i uvlace u dupe on zadovoljno trlja ruke jer sada umjesto amera u smrt moze slat i mlade hrvate.Ma sve je to fuj....
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 18:41   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 23
Poruka: 795
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Birtija Pogledaj Poruke
Jesi ga pitala: "Buš mi dao koji dolar?"
neee, pitala sam dal mi je ostavio koji čvarak..
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 19:05   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 27
Poruka: 802
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol

čovijek je glupan kakog svijet nije vidio i kad pomisliš da kontrolira nuklarnu velesilu može ti biti samo muka
mentol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 19:12   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-01-08
Godina: 37
Poruka: 62
sterop se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sterop Pošalji poruku preko Skype-a korisniku sterop

Nije problem u Bušu nego u onim našim seronjama što su mu se bacali pod jaja
sterop je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 06:38   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 892
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
A što je s Clintonom? Čovjek je došao pomoći Albancima protiv Srbije i zaustavio Miloševićeve daljnje agresije. Ne želim sada braniti Amerikance, ali s neke strane Clinton je znao kako se treba voditi rat. Zaustavio je rat Srba i Albanaca, uhitili Miloševića i povukli se. Busheva vojska je napala Irak koji nije prouzrokovao sukob, uhvatila Sadama Huseina i umjesto da se povuku, još su tamo. A zašto?! Pa zbog nafte.
Ne možeš u isti košaru stavljati Clintona i rat na području biše YU i rat u Iraku. Da li je Bush triba pokrenuti taj rat, o tome sad ne bi ali, zaboravljaš 11. rujna. i mislim da je tad Clinton podržao rat u Iraku jer se ''smatrao leglom terorizma''.
Isto tako napominjem da se Bush i Clinton i opće USA vanjska politika, ističući ovu dvojicu upće i nije razlikovala.
I nisu ameri uhitili Miloševića, a NATO je bombardira Srbiju, a ne ameri.
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 08:59   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Ne možeš u isti košaru stavljati Clintona i rat na području biše YU i rat u Iraku. Da li je Bush triba pokrenuti taj rat, o tome sad ne bi ali, zaboravljaš 11. rujna. i mislim da je tad Clinton podržao rat u Iraku jer se ''smatrao leglom terorizma''.
Isto tako napominjem da se Bush i Clinton i opće USA vanjska politika, ističući ovu dvojicu upće i nije razlikovala.
I nisu ameri uhitili Miloševića, a NATO je bombardira Srbiju, a ne ameri.
A tko upravlja NATO-om, ako ne Ameri?!
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 09:42   #29 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
A tko upravlja NATO-om, ako ne Ameri?!
Sve zemlje članice

Ili zapravo Makedonija nije ušla zbog Grčke, već Amera?
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 14:46   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Ne bih se baš složio za sve članice. Amerika što odluči napraviti i ostale članice NATO-a će joj se pridružiti. Jel se koja članica NATO-a suprostavila koji put Americi? O ulasku novih članica u NATO, to je već druga priča. Kao i što mogu članice EU ucijenjivati one koji se žele pridružiti, tako mogu i članice NATO-a, pa zašto bi se Amerika miješala u to?!
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114