| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Bush u Znanost forumu; nema tu kulture stari moj.. ja sam im bil mentor... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: Bush Ne vjerujte svemu šta vam mediji serviraju, ovo NIJE bio povijesni posjet, ovo je posjet kojeg bi se svi trebali sramiti ![]() Ali možda će se isplatiti ako smo uspjeli uvjeriti Busha da smo nešto što nismo, ali neće se isplatiti nama, šta smo mi, samo ljudi koji čine državu, a ne dopušta nam se da sudjelujemo u njenom uređenju (pri tom mislim na referendume tj. manjak istih ) |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bush Jedan od meni drazih busizama je: "Vrijeme je da ljudska vrsta konacno udje u suncev sustav" i onaj : "Ja iza svojih pogresnih iskaza stojim globalno,svjetskih i medjunarodno" Covjek je katastrofa i totalno mi je mulasto sto se oko njegovog dolaska digla tolika prasina.Dok mu se nasi vrli politicari smjeskaju i uvlace u dupe on zadovoljno trlja ruke jer sada umjesto amera u smrt moze slat i mlade hrvate.Ma sve je to fuj....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter | Re: Bush Nije problem u Bušu nego u onim našim seronjama što su mu se bacali pod jaja ![]()
__________________ http://branitelji.forumakers.com/portal.htm |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bush Citat:
Isto tako napominjem da se Bush i Clinton i opće USA vanjska politika, ističući ovu dvojicu upće i nije razlikovala. I nisu ameri uhitili Miloševića, a NATO je bombardira Srbiju, a ne ameri.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Bush Citat:
| |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bush Ne bih se baš složio za sve članice. Amerika što odluči napraviti i ostale članice NATO-a će joj se pridružiti. Jel se koja članica NATO-a suprostavila koji put Americi? O ulasku novih članica u NATO, to je već druga priča. Kao i što mogu članice EU ucijenjivati one koji se žele pridružiti, tako mogu i članice NATO-a, pa zašto bi se Amerika miješala u to?! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:43.

ja sam im bil mentor

Grijesiti je ljudski ...