| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Bush u Znanost forumu; birtija opet bulazniš. makedonija nije ušla zbog grčka, a maerika ju je tila. ukrajina i gruzija također nisu dobili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bush birtija opet bulazniš. ![]() makedonija nije ušla zbog grčka, a maerika ju je tila. ukrajina i gruzija također nisu dobili pozivnice jer su se usprotili njemci i francuzi, napad na irak nije podrža nato, usprotivili su se i njemci i francuzi i mnogi drugi i amerikanci su išli sami, sa britancima i još nekin drugima i ovo šta san ti napisa je samo u zadnje dvi godine, a u povijest nato-a je također bila znatno suprostavljanja americi. opet govoriš a da nemaš pojma o čemu govoriš. čitaj malo. informiraj se ja znan da je sad in bit antoglobalist i protiv amerike i protiv busha, al ipak triba prije ispeć pa reć ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bush Marinko, pročitaj opet dobro što sam napisao. Rekao sam da se jedino oko dolaska novih članica u NATO Ameri ne miješaju.
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ww05uaES4R8 |
| | |
| | #33 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bush stara poslovica kaže: ako laže koza ne laže rog. a poslovica 21. stoljeća moga bi bit ako laže birtija, ne laže post ![]() Citat:
Citat:
suprostavljale su se i ranije i u budućei će. ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | ||
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bush Marinko, ovaj dio si zaboravio. Uostalom, tu nije stvar suprostavljanja. Amerika najavi kome će uručiti pozivnicu, a ostale članice odlučuju da li će je blokirati ili ne. Što se tiče rata, tu je druga priča. Ako Amerika odluči nekog napasti, ne može ju nijedna NATO članica zaustaviti.
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ww05uaES4R8 |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Bush evo jos malo... lice busha (slicice zrtava u iraku mozaik), naravno samo mali dio i to s americke strane... ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.