Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Bush u Znanost forumu; birtija opet bulazniš. makedonija nije ušla zbog grčka, a maerika ju je tila. ukrajina i gruzija također nisu dobili ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-04-08, 15:21   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto
Re: Bush

birtija opet bulazniš.
makedonija nije ušla zbog grčka, a maerika ju je tila.
ukrajina i gruzija također nisu dobili pozivnice jer su se usprotili njemci i francuzi, napad na irak nije podrža nato, usprotivili su se i njemci i francuzi i mnogi drugi i amerikanci su išli sami, sa britancima i još nekin drugima
i ovo šta san ti napisa je samo u zadnje dvi godine, a u povijest nato-a je također bila znatno suprostavljanja americi.
opet govoriš a da nemaš pojma o čemu govoriš. čitaj malo. informiraj se
ja znan da je sad in bit antoglobalist i protiv amerike i protiv busha, al ipak triba prije ispeć pa reć
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 16:58   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 412
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Marinko, pročitaj opet dobro što sam napisao. Rekao sam da se jedino oko dolaska novih članica u NATO Ameri ne miješaju.
Birtija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:15   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

stara poslovica kaže: ako laže koza ne laže rog.
a poslovica 21. stoljeća moga bi bit ako laže birtija, ne laže post
Citat:
Pravi autor: Birtija Pogledaj Poruke
Marinko, pročitaj opet dobro što sam napisao. Rekao sam da se jedino oko dolaska novih članica u NATO Ameri ne miješaju.
pročita san ja. reka si:
Citat:
Amerika što odluči napraviti i ostale članice NATO-a će joj se pridružiti. Jel se koja članica NATO-a suprostavila koji put Americi?
a ja ti kažen da nije istina da se koja članica ne može suprostavit americi. primjere san ti da.
suprostavljale su se i ranije i u budućei će.
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 19:06   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,305
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

George u Hrvatskoj.
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 19:24   #35 (permalink)
Banned

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,170
HPetrovic1989 se izdvaja iz maseHPetrovic1989 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

ja u svom životu nisan vidio glupljeg predsjednika da vlada jednom takvom bogatom državom,da li to znaći da je američki narod glup?
HPetrovic1989 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 20:25   #36 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

On je samo pijun, samo čovjek kojeg se može okriviti za sve loše stvari koje se naprave.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 20:38   #37 (permalink)
Banned

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,170
HPetrovic1989 se izdvaja iz maseHPetrovic1989 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
On je samo pijun, samo čovjek kojeg se može okriviti za sve loše stvari koje se naprave.
on je puno više,pogledaj film fahrenheit 9/11,pa ćeš viditi kojim se sve poslovima bavio
HPetrovic1989 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 08:53   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 412
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
O ulasku novih članica u NATO, to je već druga priča. Kao i što mogu članice EU ucijenjivati one koji se žele pridružiti, tako mogu i članice NATO-a, pa zašto bi se Amerika miješala u to?!
Marinko, ovaj dio si zaboravio. Uostalom, tu nije stvar suprostavljanja. Amerika najavi kome će uručiti pozivnicu, a ostale članice odlučuju da li će je blokirati ili ne. Što se tiče rata, tu je druga priča. Ako Amerika odluči nekog napasti, ne može ju nijedna NATO članica zaustaviti.
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 13:45   #39 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 6,491
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 21:47   #40 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 6,491
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

evo jos malo... lice busha (slicice zrtava u iraku mozaik), naravno samo mali dio i to s americke strane...

I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111