| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Čačić daje besplatan prijevoz, kredite za studij te gradi škole u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: VARAŽDIN - Bez boljeg ćemo školovanja ući u EU kao radnici trećeg reda, a ne kao kreatori ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |||
| Banned | Čačić daje besplatan prijevoz, kredite za studij te gradi škole Jutarnji.hr Citat:
Citat:
Citat:
| |||
| | |
| | #5 (permalink) |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: Čačić daje besplatan prijevoz, kredite za studij te gradi škole Čaćića pratim vise od 25 godina....covjek je milijunas bil kad je pocel s Coningom....tak da price o njegovom obogacivanju padaju u vodu....ak si je nekaj maznul nek je...ali sigurno nije ratni profiter ko velika vecina konurencije...covjek ima plan....kad gradonacelnik jedne Rijeke koja je bila pojam grad jos u Yugi, dolazi u Kremograd po savjete kak da se izvuce lova iz eu onda znas koja se kvalitetna ekipica skupila kod nas...od Čaćića, Čehoka pa nadalje....tip je top menadjer...a to nama treba a ne neki stranački kočničar na bobu.....
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čačić daje besplatan prijevoz, kredite za studij te gradi škole I meni je Čačić OK. vjerojatno ću i glasati za njega na izborima. Tip ima smisla i vidi di su nam mane koje želi zaliječiti s konkretnim programima.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Čačić daje besplatan prijevoz, kredite za studij te gradi škole ako netko zarađuje lovu, ali istovremeno i meni omogućuje da prosperiram, nemam ništa protiv koju će mi kitu netko tko vozi 15 g star golf i na kraju mandata ima 19 g starog, a ja i dalje cipelarim ili koju će mi kitu netko tko vozi 15 g star golf i na kraju mandata ima novog, a ja i dalje cipelarim
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čačić daje besplatan prijevoz, kredite za studij te gradi škole Javno-privatno partnerstvo u školstvu? Kako bi to trebalo funkcionirati? Npr. privatni sektor obnavlja škole (po mogućnosti bez da država plaća, jer ne bi trebalo ikakvo partnerstvo da Čačić planira iskeširati lovu za to), a za uzvrat dobije dionice škola- naravno, država si zadrži kontrolni paket dionica da ipak oni odlučuju što će se učiti u školi? Ili nam bar dajte neke uspješne primjere (iz Hrvatske) javno-privatnog partnerstva da vidimo koji i koliko uspješan model se kani tehno-managerski uvesti u školstvo...
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: Čačić daje besplatan prijevoz, kredite za studij te gradi škole Citat:
kolko vidim, on jedini priča o onome kaj je ovoj zemlji potrebno .. kako će se to izgraditi, treba vidit, ali bar ne moramo slušat o lažnim mafijama i slične gluposti. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čačić daje besplatan prijevoz, kredite za studij te gradi škole Ma dobro Silence, kužim ja to- mada osobno mislim kad već kani iz vanjskog duga zaraditi 7 milijardi Eura u 6 mjeseci, nek radi još mjesec dana pa ne će trebati ništa ulagati u školstvo i slično... Naravno, u tom slučaju nije nerealno ni očekivati da počne padati mana s neba.
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatan, cacic, daje, gradi, kredite, prijevoz, s kole, studij |
« Sanader: 'Nismo još riješili pitanja standarda i nezaposlenosti'
|
Rebalans proračuna već u srpnju zbog izgubljenih sudskih sporova »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.

a 
Naravno, u tom slučaju nije nerealno ni očekivati da počne padati mana s neba.