| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Čovjek Sa Dva Prezimena u Znanost forumu; Svi znaju o kome je riječ, pa mislim ono, tip je nevjerovatan, politički zombi koji pokušava Mesića optužit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| 4nick8or | Čovjek Sa Dva Prezimena Svi znaju o kome je riječ, pa mislim ono, tip je nevjerovatan, politički zombi koji pokušava Mesića optužit da je glumio Boška Buhu, jel ima neko od vas by the way 4,5 milona eura za polog za kredit od 22 mil. eura ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: Čovjek Sa Dva Prezimena
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Čovjek Sa Dva Prezimena Ivić Koje izjave on daje za novine i tv ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Čovjek Sa Dva Prezimena Nije , a ni Ivić isto ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Čovjek Sa Dva Prezimena Pašalić nije prekršio zakon, zato što je Šeks napisao zakone po kojima je legalizirao pljačku. Zašto ni jedna vlada pa ni račanova nije pokušala izmjeniti zakone kojima je ta pljačka izvršena?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: covjek, dva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.