| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Crkva i utjecaj na društvo u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Dakle - NE gradit "još i veće crkve" nego se bavit onim čime se treba ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: Crkva i utjecaj na društvo Citat:
![]()
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! | |
| | |
| | #42 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 23-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
Citat:
| ||
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Banned | Re: Crkva i utjecaj na društvo Citat:
| |
| | |
| | #45 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Crkva i utjecaj na društvo Citat:
Prihvaćam 100%! U Crkvi ima pedofilije i krađe. U pravu ste, priznajem. Citat:
Silence care, na nepismene ti se oslanjaju Sanader i Meesich, a ne Crkva. Da ona ima utjecaja nad juncima, nebi se radilo nedjeljom. ![]() | ||
| | |
| | #46 (permalink) | |||
| Regularni forumas Datum registracije: 23-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
Citat:
Citat:
| |||
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Banned | Re: Crkva i utjecaj na društvo Citat:
daj ne seri gluposti. | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Crkva i utjecaj na društvo Silence, potpuno je nevažno tko vlada u Hrvatskoj. Može to bit HDZ, SDP ili pak Libra . Politiku ne možeš dikitrati ukoliko si prezadužen. Aj aj, dobro si me upozorija, neću više srat gluposti. Sanatariume, 100% je HTIO. Iako sam nepismen, pismeniji sam od nekih na ovom forumu. Za htjeo se dobiva 1 pa da si i Nobelovac |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva i utjecaj na društvo Citat:
Evo opet on upire tamo di ne triba! Pa već sam rekao da definicija demokracija nija tema ove rasprave. Osim toga, kako bi ti da država bude uređena? Da jedan zapovida a drugi da slušaju? Demokracija nije savršena , ali kako savršeni društveni sustav još nije izmišljen (i neće), demokracija je ono što je najizvedivije, najpoštenije i najljudskije. | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Crkva i utjecaj na društvo evo Damfisk... prebacujem joksov post: Citat:
sto se tice crkve i politike: takoder smatram da crkva ima pravo iznositi komentare politickih tendencija vladajucih stranaka jer ima pravo upozoriti ljude sto koja vlada zastupa i apelirati na vjernicku savjest od lobiranja (iako nisam dozivjela, ocito ima ljudi koji se zale na to) se ogradujem. mislim da su granice izlaganja i ostavljanja slobodnog izbora dovoljne. ako je Bog dao covjeku slobodan izbor, ko su ljudi da nam naređuju da biramo 'podobne' ja sam za onu: svako po svojoj savjesti | |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, drus tvo, utjecaj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:03.

. Politiku ne možeš dikitrati ukoliko si prezadužen.