| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Crkva i utjecaj na društvo u Znanost forumu; Pošto ipak dobar dio "vjernika" ne odlazi na mise i tamo sluša ono što crkva ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Crkva i utjecaj na društvo Pošto ipak dobar dio "vjernika" ne odlazi na mise i tamo sluša ono što crkva ima za reći oni su počeli koristiti moć javnih medija i na taj naćin se obratiti vjernicima. Nastavak na ovo je pitanje....a zašto ljudi ne idu na mise??
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Crkva i utjecaj na društvo hm, nece li to potaknuti drugu temu..? no, svejedno, kao sto rekoh mnogi se deklariraju vjernicima premda to zapravo nisu. razlozi zakaj ne idu na misu su vjerovatno vrlo šarolika paleta |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva i utjecaj na društvo Meni nikako nije jasno kako Crkva u Hrvata može imati bilo kakav stav o Druzba Adria? Koliko znam oni su bili protiv gradnje tog dalekovovda. Nije sada bitno da li to treba graditi ili ne, ali mi fakat nije jasno kako Crkva moze imati izgradeni stav o tome. Ne znam bas da negdje u Bibliji pise kako se ne bi trebali graditi dalekovodi za naftu!!! |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Crkva i utjecaj na društvo Citat:
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| butsecks | Re: Crkva i utjecaj na društvo Citat:
To mozes usporedit recimo, sa danasnjim zakonima, normama. Nisu oni pisani za svaki slucaj posebno, nego su opceniti, a na sudu je da taj slucaj protumaci.
__________________ Ja živim na slepom koloseku... | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Crkva i utjecaj na društvo Citat:
nisam detaljno pratila taj slucaj pa me bas zanima što su rekli | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva i utjecaj na društvo Citat:
P.S. znam da je dalekovod za struju, ali kako se onda zovu cijevi kroz koje ide nafta i plin? | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva i utjecaj na društvo Protiv su iz ekoloških aspekata! Ja sam također provit
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, drus tvo, utjecaj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.