Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Crkva i utjecaj na društvo u Znanost forumu; Pošto ipak dobar dio "vjernika" ne odlazi na mise i tamo sluša ono što crkva ima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-05-06, 14:21   #51 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 31
Poruka: 732
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase
Re: Crkva i utjecaj na društvo

Pošto ipak dobar dio "vjernika" ne odlazi na mise i tamo sluša ono što crkva ima za reći oni su počeli koristiti moć javnih medija i na taj naćin se obratiti vjernicima.
Nastavak na ovo je pitanje....a zašto ljudi ne idu na mise??
Odgovori sa citatom
Star 25-05-06, 14:34   #52 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
zena_zmaj se izdvaja iz mase

hm, nece li to potaknuti drugu temu..?

no, svejedno, kao sto rekoh mnogi se deklariraju vjernicima premda to zapravo nisu.
razlozi zakaj ne idu na misu su vjerovatno vrlo šarolika paleta
zena_zmaj je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-06, 19:45   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 988
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Meni nikako nije jasno kako Crkva u Hrvata može imati bilo kakav stav o Druzba Adria? Koliko znam oni su bili protiv gradnje tog dalekovovda. Nije sada bitno da li to treba graditi ili ne, ali mi fakat nije jasno kako Crkva moze imati izgradeni stav o tome. Ne znam bas da negdje u Bibliji pise kako se ne bi trebali graditi dalekovodi za naftu!!!
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-06, 21:01   #54 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 903
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sunka5
Meni nikako nije jasno kako Crkva u Hrvata može imati bilo kakav stav o Druzba Adria? Koliko znam oni su bili protiv gradnje tog dalekovovda. Nije sada bitno da li to treba graditi ili ne, ali mi fakat nije jasno kako Crkva moze imati izgradeni stav o tome. Ne znam bas da negdje u Bibliji pise kako se ne bi trebali graditi dalekovodi za naftu!!!
Misliš proširit kapacitete terminala za prihvat nafte i njeno prekrcavanje u tanker, a dalekovodima se prenosi struja a ne nafta.
Odgovori sa citatom
Star 25-05-06, 21:54   #55 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,115
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Ne znam bas da negdje u Bibliji pise kako se ne bi trebali graditi dalekovodi za naftu!!!
Biblija nije pisana na nacin da objasnjava sto sve tocno treba radit. Ona je opcenita, i u mnogocemu koristi metaforicno znacenje.

To mozes usporedit recimo, sa danasnjim zakonima, normama. Nisu oni pisani za svaki slucaj posebno, nego su opceniti, a na sudu je da taj slucaj protumaci.
Odgovori sa citatom
Star 25-05-06, 23:42   #56 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Vidi vidi... budući pravnik!

Bravo bravo!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 11:36   #57 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
zena_zmaj se izdvaja iz mase

Citat:
Meni nikako nije jasno kako Crkva u Hrvata može imati bilo kakav stav o Druzba Adria? Koliko znam oni su bili protiv gradnje tog dalekovovda.
sorry, mozes li mi molim te reci koji je bio njihov stav i zasto su bili protiv?
nisam detaljno pratila taj slucaj pa me bas zanima što su rekli
zena_zmaj je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 11:44   #58 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,115
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: damfisk
Vidi vidi... budući pravnik!

Bravo bravo!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 12:49   #59 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 988
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: zena_zmaj
sorry, mozes li mi molim te reci koji je bio njihov stav i zasto su bili protiv?
nisam detaljno pratila taj slucaj pa me bas zanima što su rekli
Neznam ni ja točno koji su im argumenti zašto su protiv ali znam da su bili. Koliko se sjećam solidarizirali su se s onom udrugom Eko-kvarner. Uglavnom bili su protiv tog projekta. Mene je najviše zasmetalo (iživciralo) kako Crkva može imati stav oko takvog projekta i to na takav način (da su u startu i u cjelini protiv tog projekta)!!!
P.S. znam da je dalekovod za struju, ali kako se onda zovu cijevi kroz koje ide nafta i plin?
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 12:51   #60 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Protiv su iz ekoloških aspekata!
Ja sam također provit
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crkva, drus tvo, utjecaj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09

Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114