| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Crkva i utjecaj na društvo u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: HornedRapid Protiv su iz ekoloških aspekata! Ja sam također provit pa onda ne vidim nis lose ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Crkva i utjecaj na društvo Citat:
kad bismo mi (narod) malo vise iznoslili svoje misljenje, zeljeli ga uopce imati (u smislu da nas je briga sto se dogada oko nas) mislim da bi stvari opcenito bile drugacije a da i btw. kaj vama smeta kaj vam netko hoce dobro? cinjenica kaj je to crkva rekla toliko neke zivcira da uopce ne obracaju paznju da je rekla nesto u dobrobit svih bezveze... Zadnji Uredio zena_zmaj : 26-05-06 u 13:05. | |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva i utjecaj na društvo Citat:
btw. ne izvicira mene to što je to Crkva rekla, već to što oni previše govore a ništa ne rade! Koliko stvari Crkva zamjera drugima a sama onda to radi (primjeri su mislim i više nego jasni). E i da, tko može reći da je za moje dobro to što je Crkva rekla po toj temi? Što ako ja baš hoću taj projekt da se ostvari Zadnji Uredio sunka5 : 26-05-06 u 13:10. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, drus tvo, utjecaj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:29.