Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Crkva protiv znanosti u Znanost forumu; A krvavica je uvijek nekako vezana uz čvarke . Nije Ševa rekao ništa loše, samo ga je tvoj post, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-01-08, 12:42   #131 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,724
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Crkva protiv znanosti

A krvavica je uvijek nekako vezana uz čvarke .

Nije Ševa rekao ništa loše, samo ga je tvoj post, lamborghini (jel nisi mogao neki kraći nick izabrati?), podsetio na jednog bivšeg (ili privremeno bivšeg) forumaša.
I mene, na više njih.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 13:05   #132 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
ne mogu naći njegov profil, ali 'krvavica' mu je bio nick i stalno je bulaznio o frankenštajnu, kao ti o sotoni.
Ne bulaznim. Imam valjda pravo misliti kako želim. Satanizam je previše ozbiljna stvar da bismo oko toga tjerali šegu.
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 13:50   #133 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: lamborghini Pogledaj Poruke
mislim da isto nije pronaći lijek za rak i pričati o utjecaju crkve,a ti?

a kad pričamo o crkvi,kao što sam rekao mene crkva nije unazadila i normalno da zastupam mišljenje da crkva ne unazaduje društvo.
Vjerovao ili ne, ti nisi društvo.

A tvoja logika kojim društvo promatraš samo kroz sebe je identična mojoj paraleli sa lijekom za rak.

Potrudi se, skužit ćeš.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 16:02   #134 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,246
lamborghini je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Vjerovao ili ne, ti nisi društvo.

A tvoja logika kojim društvo promatraš samo kroz sebe je identična mojoj paraleli sa lijekom za rak.

Potrudi se, skužit ćeš.
netrebam se ja ništa truditi,neka ljudi trebaju prestati lagati sami sebe.
Zašto bi ja bio protiv nečega što meni ne šteti??
Takvo razmišljane imaju svi,jedina je razlilka u tome kaj se neki prave lažni moralisti pa pričaju o društvenom moralu a neki priznaju ono što ja priznam : društvo i njegove pozitivne i negativne prilike prvo promatramo kroz sebe i kako one utječu na nas a ne na druge.
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 16:21   #135 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

OK, pokušat ću polako...

Pazi - predmet diskusije jest da li je i na koji način je Crkva unazadila društvo, dakle širu društvenu zajednicu, a ne da li je Crkva unazadila tebe.

Ako Crkva nije unazadila tebe, to ne znači da Crkva nije unazadila društvo, i obratno.

Zašto bi ti bio protiv nečeg što tebi ne šteti? Pa zato što šteti drugima... Vjerovao ili ne, ne živiš sam na ovom svijetu, ima i drugih oko tebe.

I ne, ne razmišljaju svi tako kao ti. Nemoj sebi umišljat da imaš pravo govorit u ime ostalih.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 16:37   #136 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,324
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Crkva je unaprijedila društvo na kulturnom, povijesnom, društvenom, socijalnom i svim ostalim planovima. A o duhovnosti da i ne govorim.
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 16:40   #137 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
OK, pokušat ću polako...
još jedno od tvojih prikrivenih vrijeđanja,pa nisam ja retardiran da bi trebao polako.Što si time htio reći,pokušat češ polako? ništa osim vrijeđanja i provokacije

Citat:
Pazi - predmet diskusije jest da li je i na koji način je Crkva unazadila društvo, dakle širu društvenu zajednicu, a ne da li je Crkva unazadila tebe.
ako nije mene,ja zastupam mišljenje da nije ni društvo,i to je to.

Citat:
Zašto bi ti bio protiv nečeg što tebi ne šteti? Pa zato što šteti drugima... Vjerovao ili ne, ne živiš sam na ovom svijetu, ima i drugih oko tebe.
crkva šteti drugima??
možeš mi to pojasniti?

Citat:
I ne, ne razmišljaju svi tako kao ti.
znam,i?

Citat:
Nemoj sebi umišljat da imaš pravo govorit u ime ostalih.
ja si mogu umišljati što hoću, a gdje ja to govorim u ime ostalih? možda ne razlikuješ riječi govoriti u ime ostalih i reči opčenito moralno i društvno razmišljanje ljudi i samog društva.
pa da ti pojasnim malo:govoriti u ime drugih bi bilo otprilike ovako: ja mislim i damfisk i kristijan misle da je 2+2=5

druga stvar je reči stanje društva:Hrvati su konzervativni,licemjerni,ne žele to priznati...znači ne govorim u ničije ime,nego komentiram opčenito stanje.
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 16:43   #138 (permalink)
nevoljen

Citat:
još jedno od tvojih prikrivenih vrijeđanja,pa nisam ja retardiran da bi trebao polako.Što si time htio reći,pokušat češ polako? ništa osim vrijeđanja i provokacije
Ne, to samo znači da sam već jednom napisao, ali ti nisi shvatio.

Citat:
ako nije mene,ja zastupam mišljenje da nije ni društvo,i to je to.
E pa takvo mišljenje je pogrešno. I to je to.

Citat:
crkva šteti drugima??
možeš mi to pojasniti?
Nisam siguran. Možda te objašnjenje isprovocira i/ili uvrijedi.

Citat:
znam,i?
Ništa.

Citat:
ja si mogu umišljati što hoću, a gdje ja to govorim u ime ostalih? možda ne razlikuješ riječi govoriti u ime ostalih i reči opčenito moralno i društvno razmišljanje ljudi i samog društva.
Evo ovdje govoriš u ime ostalih:
Citat:
Takvo razmišljane imaju svi,jedina je razlilka u tome kaj se neki prave lažni moralisti pa pričaju o društvenom moralu a neki priznaju ono što ja priznam : društvo i njegove pozitivne i negativne prilike prvo promatramo kroz sebe i kako one utječu na nas a ne na druge.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 16:45   #139 (permalink)
nevoljen

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Crkva je unaprijedila društvo na kulturnom, povijesnom, društvenom, socijalnom i svim ostalim planovima. A o duhovnosti da i ne govorim.
Crkva je unazadila društvo na kulturnom, povijesnom, društvenom, socijalnom i svim ostalim planovima.

O duhovnosti pogotovo.

EDIT: greškom sam postao opet... nije bilo namjerno. Molio bih moderatora da spoji ova moja dva posta
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 16:47   #140 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Ne, to samo znači da sam već jednom napisao, ali ti nisi shvatio.
ne,ne znači ako se ne slažem s tvojim mišljenjem da nisam shvatio.

Citat:
E pa takvo mišljenje je pogrešno. I to je to.
zašto?

Citat:
Nisam siguran. Možda te objašnjenje isprovocira i/ili uvrijedi.
neće

Citat:
Evo ovdje govoriš u ime ostalih:
ne govorim,ak ti misliš da govorim,evo kažem ti : ne govorim ni ne želim govoriti u tuđe ime
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crkva, znanost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113