| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Crkva protiv znanosti u Znanost forumu; A krvavica je uvijek nekako vezana uz čvarke . Nije Ševa rekao ništa loše, samo ga je tvoj post, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Crkva protiv znanosti A krvavica je uvijek nekako vezana uz čvarke .Nije Ševa rekao ništa loše, samo ga je tvoj post, lamborghini (jel nisi mogao neki kraći nick izabrati?), podsetio na jednog bivšeg (ili privremeno bivšeg) forumaša. I mene, na više njih.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #133 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva protiv znanosti Citat:
A tvoja logika kojim društvo promatraš samo kroz sebe je identična mojoj paraleli sa lijekom za rak. Potrudi se, skužit ćeš.
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |
| | |
| | #134 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,246
![]() | Re: Crkva protiv znanosti Citat:
Zašto bi ja bio protiv nečega što meni ne šteti?? Takvo razmišljane imaju svi,jedina je razlilka u tome kaj se neki prave lažni moralisti pa pričaju o društvenom moralu a neki priznaju ono što ja priznam : društvo i njegove pozitivne i negativne prilike prvo promatramo kroz sebe i kako one utječu na nas a ne na druge.
__________________ ''U mom kraju ljudi govore, sve sta cinis da se ne zna, suti, dobro je, ja mirisem na prevaru i na tudji stan, al' zbog toga ne brinem se, jer sa tobom znam'' by Jelena Rozga | |
| | |
| | #135 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva protiv znanosti OK, pokušat ću polako... Pazi - predmet diskusije jest da li je i na koji način je Crkva unazadila društvo, dakle širu društvenu zajednicu, a ne da li je Crkva unazadila tebe. Ako Crkva nije unazadila tebe, to ne znači da Crkva nije unazadila društvo, i obratno. Zašto bi ti bio protiv nečeg što tebi ne šteti? Pa zato što šteti drugima... Vjerovao ili ne, ne živiš sam na ovom svijetu, ima i drugih oko tebe. I ne, ne razmišljaju svi tako kao ti. Nemoj sebi umišljat da imaš pravo govorit u ime ostalih.
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #137 (permalink) | |||||
Citat:
Citat:
možeš mi to pojasniti? Citat:
Citat:
pa da ti pojasnim malo:govoriti u ime drugih bi bilo otprilike ovako: ja mislim i damfisk i kristijan misle da je 2+2=5 druga stvar je reči stanje društva:Hrvati su konzervativni,licemjerni,ne žele to priznati...znači ne govorim u ničije ime,nego komentiram opčenito stanje.
__________________ ''U mom kraju ljudi govore, sve sta cinis da se ne zna, suti, dobro je, ja mirisem na prevaru i na tudji stan, al' zbog toga ne brinem se, jer sa tobom znam'' by Jelena Rozga | |||||
| | |
| | #138 (permalink) | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva protiv znanosti Citat:
E pa takvo mišljenje je pogrešno. I to je to. Nisam siguran. Možda te objašnjenje isprovocira i/ili uvrijedi. Ništa. Citat:
Citat:
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |||
| | |
| | #139 (permalink) | |
O duhovnosti pogotovo. EDIT: greškom sam postao opet... nije bilo namjerno. Molio bih moderatora da spoji ova moja dva posta
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |
| | |
| | #140 (permalink) | ||||
Citat:
Citat:
Citat:
__________________ ''U mom kraju ljudi govore, sve sta cinis da se ne zna, suti, dobro je, ja mirisem na prevaru i na tudji stan, al' zbog toga ne brinem se, jer sa tobom znam'' by Jelena Rozga | ||||
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, znanost |
« Lisabonski sporazum - nova prepreka za RH?
|
I Jasmin Stavros pjevao "Jasenovac i Gradiška Stara"? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.

.