| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Crkva protiv znanosti u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: M@tej@ Ja ne mislim da je ovaj papa bolesnik, ali definitivno mislim da nitko nikada neće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | Re: Crkva protiv znanosti Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :lol ![]() ![]() ![]() .............................zaebavam se...fakat..slažem se s tim da je materijalizam uzeo zamah... | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Crkva protiv znanosti Citat:
Ako si došao zbijati šale, ne uspjeva ti. Probaj promjeniti stil. Ako je nešto drugo - nisi na pravom mjestu.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Crkva protiv znanosti Citat:
![]() btw. anthlon odlican avatar ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva protiv znanosti Nema veze, već bude netko donio i to na cp, ako već i nije, a ja nebi htjela biti partybrejker tako da... ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva protiv znanosti Znanost.. sumnjam da je govorio općenito protiv znanosti. Ševa je najbolje rekao da to nebi bilo mudro. Mene dosta smeta način na koji neki crkvenjaci vole govoriti. Često se petlja u nekom prenesenom značenju, tako da svako može inerpretirati to na svoj način. Tako i navuku protiv sebe one koji ih krivo protumače i one kojima ide na jetrica slušati lošeg imitatora. Nisu svi pjesnici. Pričajte jednostavno. Recite nešto konkretno. Citat:
I da.. stari obred?? ![]() Zadnji Uredio Dar1 : 03-12-07 u 12:06. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva protiv znanosti Stari obred uključuje misu na latinskom kada je svećenik bio okrenut leđima narodu... Dakle, idemo djelomično "poništiti" II. Vatikanski . ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva protiv znanosti Citat:
kakva je to poruka? neka simbolika ili..?
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva protiv znanosti 'Razvitak suvremene znanosti prognao je sve više vjeru i nadu u privatnu sferu' to je reka - barem je tako preneseno. a što to znači i šta znači da znanost ne pruža nadu ![]() nadu za izlječenje, nadu za boljim životom, nadu za boljim standardom ![]() je, znanost i proizvodi znanosti se mogu zlouporabit al zar se i religija ne može zlouporabit evo samo jedne male epizodice: 1202. Zadar je spaljen, a muškarci poubijani, a žene silovane i prodane u roblje od križarske vojske koju je poslao papa inocent III da brani svetu zemlju i širi kršćanstvo. to je samo jedna od priča a ima ih na stotine, hiljade... zar je zlouporaba razlog za kritiziranje znanosti, znanstvenika i njihovog rada? crkva se petlja opet di joj nije misto ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, znanost |
« Lisabonski sporazum - nova prepreka za RH?
|
I Jasmin Stavros pjevao "Jasenovac i Gradiška Stara"? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:27.