| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Crkva protiv znanosti u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 država po definiciji jest socijalna institucija. e sad znan da će me svi napast - krasna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #381 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva protiv znanosti Citat:
nego, jel američka država po defaultu socijalna? ali, ja sam govorio o vremenu srednjeg vijeka, kada je osim batine (lomače), crkva nudila i mrkvu - hranu i utočište prosjacima i skitnicama. država je pokrenula socijalu, tek kada su socijalni slučajevi postali remetilački faktor. nisam to ja izmislio, nego prof. dr. vlado puljiz. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #382 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Crkva protiv znanosti Citat:
Da ne bih morao poslije odgovarati koje, evo nabrojat ću par primjera - paljenje ljudi na lomači jer su vjerovali u vještice, križarski ratovi gdje su slali u rat čak i djecu od 7 god...Zadnji Uredio anthlon : 07-07-08 u 21:34. | |
| | |
| | #383 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva protiv znanosti Citat:
pa jako malo je socijalnapa s tim profon se slažen Citat:
![]() u (ranon)srednjen vijeku crkva je bila jedina pismena, učena, civilizirana institucija u europi i znatno je ublažila prelazak iz rimskog carstva u novi vijek crkva je nakon renesanse postala uteg razvoju čovječanstva (zapada, europe) | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, znanost |
« Lisabonski sporazum - nova prepreka za RH?
|
I Jasmin Stavros pjevao "Jasenovac i Gradiška Stara"? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:32.

Da ne bih morao poslije odgovarati koje, evo nabrojat ću par primjera - paljenje ljudi na lomači jer su vjerovali u vještice, križarski ratovi gdje su slali u rat čak i djecu od 7 god...
pa jako malo je socijalna