| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Crkva protiv znanosti u Znanost forumu; Paglu? Daj odrasti i napiši glupa. Pročitaj svoju rečenicu i onda će mo dalje. Tvoj problem kaj ne znaš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva protiv znanosti Paglu? Daj odrasti i napiši glupa. Pročitaj svoju rečenicu i onda će mo dalje. Tvoj problem kaj ne znaš kada treba reći da je nešto inferiorno, a nešto superiorno. ![]() edit: valjda bi papa naglašavao superiornost kršć vjere, a ne njenu inferiornost. ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? Zadnji Uredio dorina : 04-12-07 u 21:43. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva protiv znanosti Suche in ganz ruhig, sorgfeltig und langsam. Nimm dir alle Zeit der Welt. Und wenn du es findest, dann uebersetze es mir ganau so wie es da steht. Denn du bist klug und ganz schlau, und das ist fuer dich ein Kinderspiel. Na also... hier damit. ![]() |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | Re: Crkva protiv znanosti ...dosadne ste pun qrac!! ebo vas papa glupan..idem ja od sad samo na sportsku temu jer su tu uglavnom židovi a ja njih ne volim...vi ste sto posto one neke rokerice koje ne slušaju cajke i sjede na podu tam u melinu...fuj! |
| | |
| | #54 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva protiv znanosti ![]() Pusa car zgd ![]() ovo kaj ne slušam cajke je fakat loše ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Veteran | Re: Crkva protiv znanosti Ispravak: Zbog grubog vrijeđanja drugih forumaša i moderatora te zbog vrijeđanja po vjerskoj osnovi dobio si trajni ban.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, znanost |
« Lisabonski sporazum - nova prepreka za RH?
|
I Jasmin Stavros pjevao "Jasenovac i Gradiška Stara"? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:46.

pusa