| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Crna Gora u Znanost forumu; Da li ste mozda primijetili kako su svi poceli hvaliti Crnu Goru? Prirodne ljepote, gospodarski razvoj, bla, bla, jos ce ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 714
![]() ![]() ![]() ![]() | Crna Gora Da li ste mozda primijetili kako su svi poceli hvaliti Crnu Goru? Prirodne ljepote, gospodarski razvoj, bla, bla, jos ce si umisliti crnogorci da mogu biti dobri kao npr. slovenci iako ih nema puno...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crna Gora Pa hvale ih radi demokratskih promjena koje idu na mlin Zapadu. Što se tiče ljepota, ne pretjerivaju jer je Crna Gora zaista lijepa. Za gopsodarski razvoj sumjnam jer oni baš i nemaju neku industriju, a uz to baš i nisu neki mega-radnici, a od samog turizma se ne može živjeti (vidi primjer Lijepe Naše...).
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: Crna Gora ...u odnosu na Hrvatsko primorje, lepote su priblizne, identicne, ali vasa promocija je daleko zvucnija,vidljivija...navescu samo jedan primer koji ce vam reci sve...recimo, sedis u Budvi,prestonici CG turizma, vece,pijes pivo u nekom caffeu na obali, i nemas se gde isprazniti...pitas konobara gde je WC on ti pokaze prstom na susedni lokal...odes tamo, tamo te salju dalje...da bi se konacno popisao u jednom hotelu na 200m od mesta gde si sedeo...uzas...ma doci ce turisti kod njih, samo im treba malo vremena da se emancipuju ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: Crna Gora a zamisli bezobrazluka... opće je poznato da jadranske ljepote i prekrasna obala prestaje TOČNO na Hrvatskoj granici (i to sadašnjoj), ne daj bože pomisli da je recimo Boka Kotarska nekad bila naseljena hrvatima i slično.... frend mi je bio u CG i kaže da je obala predivna, što nije ni čudo, obzirom da je jedno 5 minuta od Dubrovnika. Sveti Stefan je priča za sebe... po meni je CG dobro odigrala svoje u zadnjih par godina i sad ide naprijed, za razliku od Srbije koja je još opijena dobrim dijelom velikosrpskim idejama. kod nas ima nacionalizma, ali neke "Hrvatske do Drine" su davno pale u vodu - msilm da je to čak i hercegovcima jasno i da se probaju odcjepit od Bosne da ih mi NEĆEMO. ovako ih financiramo i šaljemo pomoć (jebemu da je u Šibenik aluminijska tvornica srušena, a u Mostaru obnovljena i sad oni imaju radna mjesta, a jedna od ratnom najgore poharanih županije je ostala bez radnih mjesta)... ma nabijem ih na kurac ... treba zabranit i da glasaju za naš Sabor.. plaćaš poreze u HR? glasaj.. ne plaćaš? odjebi. ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: Crna Gora ....Crna Gora ide napred?...ma daj, oni imaju svog Milosevica(Mila Djukanovica) koji se izgleda pozvao na dozivotnu vlast...sa jedne strane ga i razumem, sa obzirom da ga Italija optuzuje za sverc droge i cigareta i jos neka dela, covek mora ostati u vlasti ili ce zavrsiti u hagu...a i ne znam ko ce im doci na more kad uvedu pasose...problem je sto u CG ima puno Albanaca,Siptara koji su njegovi vecinski glasaci...a Srbija trenutno skoluje na fakultetima 50%Crnogorske populacije...postoji jedna stara izreka"lakse konju bez samara"...neka im je srecno...a nama je Grcka,Turska,Bugarska uvek na dohvat ruke, a i povoljniji su sa cenama, i mnogo razvijeniji...i brate postuju te kad im das neki cent, a ovi nasi samo gledaju da ti otmu pare... ..p.s.volim ih, i ja sam poreklom Crnogorac, ali jebalo ih njihovo more...dzaba im lepota kad su oni stoka |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crna Gora Citat:
Silence nisam to baš tako od tebe očekivala... Zadnji Uredio teica : 25-11-06 u 15:01. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crna Gora Nemoj sad mijenjat temu... Zašto si tako osjetljiva? Nije valjda da moraš postat na temu "Tko se sinoć nije pojebao"?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crna Gora Citat:
Offtopic: vidiš da još uvijek ne postam na toj temi ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: crna gora |
« Kontejneri
|
slučaj Glavaš »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Republika Crna gora! | GajbaPive | Politika | 50 | 07-06-06 13:20 |
| Ultimate Fight - Nedjelja 8 sati Hrvatska vs. Srbija i Crna Gora | Kristijan | Borilački Sportovi | 33 | 24-12-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:13.