| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Da li je Božidar Pankretić seljak ili seljak? u Znanost forumu; Da li je Božidar Pankretić seljak ili seljak? Ovo mi je totalno promaklo, nije nešto osobito važno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Da li je Božidar Pankretić seljak ili seljak? Da li je Božidar Pankretić seljak ili seljak? Ovo mi je totalno promaklo, nije nešto osobito važno u globalnoj shemi stvari no pokazuje karakternu osobinu novopečenog ministra: Citat:
Eto, sada barem znamo kuda ide prvih 500.000kn od onih silnih 6 milijardi za razvoj sela. ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je Božidar Pankretić seljak ili seljak? Pošto ne bih želio dobiti ban u podforumu koji i sam uređujem , neću reči sve što mislim o ovom koalicijskom partneru ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,835
![]() ![]() | Re: Da li je Božidar Pankretić seljak ili seljak? Njemu je valjda važnije u kojem će se autu voziti, pa neće se zaboga ministar voziti u Audiju A6, njemu je to ispod časti a još je prešao 500 000 km. Novi mercedes mu je po mjeri
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:34.

, neću reči sve što mislim o ovom koalicijskom partneru