Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Da li je Božidar Pankretić seljak ili seljak? u Znanost forumu; Da li je Božidar Pankretić seljak ili seljak? Ovo mi je totalno promaklo, nije nešto osobito važno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-08, 07:25   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 766
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes
Da li je Božidar Pankretić seljak ili seljak?

Da li je Božidar Pankretić seljak ili seljak?

Ovo mi je totalno promaklo, nije nešto osobito važno u globalnoj shemi stvari no pokazuje karakternu osobinu novopečenog ministra:

Citat:
Nisam još kupio novi službeni automobil, rekao je ministar poljoprivrede Božidar Pankretić (HSS), koji se, za razliku od ostalih ministara i članova Vlade, vozi u novome Mercedesu. Pojasnio je da je auto posudio od privatne autokuće, no ne zna o kojoj je kući riječ.
- O kupnji novih auta razmišljat ćemo nakon donošenja proračuna - kaže Pankretić.
Njegov prethodnik Petar Čobanković vozio se u službenom Audiju, a Ministarstvo poljoprivrede na raspolaganju je imalo i novi Passat. Pankretić kaže da su u Ministarstvu ostali Audi i Passat. No, dodaje, u nečemu se moraju voziti i državni tajnici.
- Morao sam posuditi auto, pa neću valjda na posao ići pješke ili biciklom. Službeni Audi prešao je 500.000 kilometara i nije baš za uporabu - tvrdi Pankretić…

…Premijer Sanader je, kako doznajemo, preporučio članovima Vlade da ne kupuju nove aute sve do izglasavanja novog državnog proračuna. Ministar Pankretić je član koalicijskog partnera, HSS-a, ali preporuke premijera trebale bi vrijediti za sve članove. Zato nije jasno kako je došlo do ovog Pankretićevog soliranja.
(24 sata)

Eto, sada barem znamo kuda ide prvih 500.000kn od onih silnih 6 milijardi za razvoj sela.

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 07:28   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima
Re: Da li je Božidar Pankretić seljak ili seljak?

Pošto ne bih želio dobiti ban u podforumu koji i sam uređujem , neću reči sve što mislim o ovom koalicijskom partneru
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 08:07   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 3,835
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Njemu je valjda važnije u kojem će se autu voziti, pa neće se zaboga ministar voziti u Audiju A6, njemu je to ispod časti a još je prešao 500 000 km.

Novi mercedes mu je po mjeri
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 11:30   #4 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

bozho bozho.. boli bozhu..ima farmu bikova krava polja..puca njemu on je fini seljo.. smrad..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 16:25   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

On je ljakse.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 18:58   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 766
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

Već je bilo ali evo još jednom

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:01   #7 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

ma moj..u vrbovcu svi traktori imaju kabinu..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 06:51   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 661
tonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono nešto

Znakovito je da tonemo dublje!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103