| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Da sam ja Amerikanac... u Znanost forumu; Za koga bi glasali na Izborima 2008 i zašto? A s druge strane za koga mislite da će pobjediti... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Da sam ja Amerikanac... Za koga bi glasali na Izborima 2008 i zašto? A s druge strane za koga mislite da će pobjediti... Evo i kandidata 1. Obama 2. Richardson 3. Hunter 4. Thompson 5. McCain 6. Kucinich 7. Dodd 8. Huckabee 9. Romney 10. Paul 11. Clinton 12. Biden 13. Giuliani 14. Brownback 15. Tancredo 16. Edwards 17. Gravel Meni se čini da bi mogao Giuliani pobjediti, ali ja bi glasala za Clintonicu. Who Would The World Elect
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge Zadnji Uredio teica : 23-12-07 u 19:44. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da sam ja Amerikanac... Giuliani će pobijedit......... Amerika još nije dovoljno sposobna da ima crnog predsjednika ili ženu predsjednicu........
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 824
![]() | Re: Da sam ja Amerikanac... za clintonicu jer bi clinton ponovno vodio ameriku
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da sam ja Amerikanac... Vjerojatno su naši već našli njegove korjene sa XY otoka.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Da sam ja Amerikanac... nevjerujem da će Giuliani pobijediti jer su se amerikanci zaželili malo promjena pa hoćeju demokrata a ne republikanca
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da sam ja Amerikanac... obama clintonica mi je loša. mislin da je preglumljena, glumi liberalku, a u biti je autokrat koja mi sve progutala da dođe do vlasti, ka i šta je proguta muževu nevjreu, samo da ostane u politici. to je sve bilo očito iz dokumentarca o clintonovima. vrti se na kabelskoj (NG, Dicovery il History). ipak mislin da će ona dobit
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da sam ja Amerikanac... i da... tzukius odnosi nagradu za pronicatelja... kucinich je nash ![]() Dennis Kucinich - Wikipedia, the free encyclopedia ''His father, a truck driver, was of Croatian ancestry; his Irish American mother was a homemaker.'' ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da sam ja Amerikanac... Pa onda smo svi za hrvata. Valjda se i nas sjeti kad dođe na vlast. A i Slovenaca ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da sam ja Amerikanac... obama! djeluje mi najmenje prefrigan!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
« Zagrebački proračun
|
Ako biste legalizirali rekreativne droge, kako biste regulirali njihovo koristenje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.

AC MILAN : 2003-2008