Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Da sam ja Amerikanac... u Znanost forumu; Za koga bi glasali na Izborima 2008 i zašto? A s druge strane za koga mislite da će pobjediti... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-12-07, 19:41   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Da sam ja Amerikanac...

Za koga bi glasali na Izborima 2008 i zašto?

A s druge strane za koga mislite da će pobjediti...

Evo i kandidata
1. Obama
2. Richardson
3. Hunter
4. Thompson
5. McCain
6. Kucinich
7. Dodd
8. Huckabee
9. Romney
10. Paul
11. Clinton
12. Biden
13. Giuliani
14. Brownback
15. Tancredo
16. Edwards
17. Gravel

Meni se čini da bi mogao Giuliani pobjediti, ali ja bi glasala za Clintonicu.

Who Would The World Elect
ritam ti lijepe za noge

Zadnji Uredio teica : 23-12-07 u 19:44.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 19:43   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 1,563
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto
Re: Da sam ja Amerikanac...

Giuliani će pobijedit.........

Amerika još nije dovoljno sposobna da ima crnog predsjednika ili ženu predsjednicu........
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 19:51   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

ovaj kucinich... jel to neki nash chovjek??
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 20:08   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 824
lamborghini se izdvaja iz mase

za clintonicu jer bi clinton ponovno vodio ameriku

Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007
lamborghini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 21:18   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
ovaj kucinich... jel to neki nash chovjek??
Vjerojatno su naši već našli njegove korjene sa XY otoka.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 22:16   #6 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 21
Poruka: 2,947
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

nevjerujem da će Giuliani pobijediti jer su se amerikanci zaželili malo promjena pa hoćeju demokrata a ne republikanca
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 22:18   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 29
Poruka: 1,523
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

obama

clintonica mi je loša. mislin da je preglumljena, glumi liberalku, a u biti je autokrat koja mi sve progutala da dođe do vlasti, ka i šta je proguta muževu nevjreu, samo da ostane u politici.
to je sve bilo očito iz dokumentarca o clintonovima. vrti se na kabelskoj (NG, Dicovery il History).
ipak mislin da će ona dobit
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 00:16   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

i da... tzukius odnosi nagradu za pronicatelja... kucinich je nash

Dennis Kucinich - Wikipedia, the free encyclopedia

''His father, a truck driver, was of Croatian ancestry; his Irish American mother was a homemaker.''

Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 09:27   #9 (permalink)
Drugarica učiteljica

Pa onda smo svi za hrvata. Valjda se i nas sjeti kad dođe na vlast.

A i Slovenaca
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 09:32   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,222
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

obama! djeluje mi najmenje prefrigan!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103