Dosta nejasan i lose napisan post.Obojen navijackim zarom prema nekim pol.strujama.Pazi!Dao si naslov temi gde se mogu knjige napisati,a post ti je u tri reda???!!!
Raspravljate o temi DAN NEZAVISNOSTI - živila nezavisna hrvatska u Politika forumu, dio Znanost foruma; na današnji dan,1991.godine,hrvatski sabor donio je odluku o prekidu svih državnopravnih sveza hrvatske i jugoslavije i proglasio hrvatsku nezavisnom državom. ...
Dosta nejasan i lose napisan post.Obojen navijackim zarom prema nekim pol.strujama.Pazi!Dao si naslov temi gde se mogu knjige napisati,a post ti je u tri reda???!!!
Mislim da se slavio Dan Neovisnosti (indenpedence day), a ne Dan Nezavisnosti. Al dobro, ja sam pročitao na kalendaru Dan Neovisnosti.
"Dan neovisnosti blagdan je u Hrvatskoj koji se obilježava 8. listopada i neradni je dan. Toga dana 1991. godine Hrvatski sabor jednoglasno donio Odluku o raskidu državnopravnih sveza s ostalim republikama i pokrajinama SFRJ. Sabor je pritom utvrdio da Republika Hrvatska više ne smatra legitimnim i legalnim ni jedno tijelo dotadašnje SFRJ, te da ne priznaje valjanim niti jedan pravni akt bilo kojeg tijela koje nastupa u ime bivše federacije, koja više kao takva ne postoji."
Ja hteo da otvorim tu temu i da čestitam hrvatima, al si mislim pa zar ja pored toliko hrvata da to otvorim. Jok brale. Još hteo da stavim onu pesmu od Tomislava "Bože čuvaj Hrvatsku". Mogli bi da se krivo protumači. Da sam u Bosni na Bosanskom forumu ja bi čestito:
SRETAN 1. MART – DAN NEZAVISNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE . Svim čestitim građanima Bosne i Hercegovine, porodicama šehida i poginulih boraca, pripadnicima Armije Republiike Bosne i Hercegovine, patriotima, te svima koji su dali i daju doprinos u prosperitetu jedine nam Domovine, želimo sretan 1. mart - Dan nezavisnosti!
Eto hteo sam samo da kažem da ja poštujem blagdane države u kojoj živim i njihove običaje i tradicije.
a što se tiče dana nezavisnosti to me podseća na onaj datum 10.4. Tako da mislim da nebi trebali da mešamo ta dva različita pojma.
Auu, svaka ti na mjestu!!
Istina je jedina stvar od koje ne možemo pobijeći iako neki to pokušavaju
Živjela Neovisnost pa kakva god ona bila
sjede dvije babe u mraku,uđe treća i upali svijetlo!?