| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Demokracija na Bliskom Istoku u Znanost forumu; gledam po stranim sajtovima koja se frka digla oko pobjede Hamasa na palestinskim izborima, pa reko da vidim kak ljudi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Demokracija na Bliskom Istoku gledam po stranim sajtovima koja se frka digla oko pobjede Hamasa na palestinskim izborima, pa reko da vidim kak ljudi ovdi dišu... meni je osobno jebeno kak Bush stalno sere kak hoće dovest demokraciju na BI i onda kad na demokratskim izborima izaberu kaj se njemu ne sviđa, onda postavlja nove uvjete... brijem da su im palestinci smjestili samo tako... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Demokracija na Bliskom Istoku ne zabrinjava ni mene, ali se isto pitam kak će završit, a u međuvremenu si ne mogu pomoć a da se ne guštam kad vidim kak se amerikancima obila o glavu njihova arogancija i prepotentnost... nije BI jedino mjesto di im se to događa, južna amerika je u velikom socijalističkom zamahu (Venezuela, Bolivija, Brazil i druge zemlje)... izgleda da je ljudima pun kurac vlada nametnutih od strane amerike da štite američke interese... kaj podržavam i drago mi je ljudi imaju izbor... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Demokracija na Bliskom Istoku Citat:
__________________ Mostar u srcu,Barca do gorba!! | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-12-05
Poruka: 41
![]() | Re: Demokracija na Bliskom Istoku Citat:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Demokracija na Bliskom Istoku Mislim da to što je Hamas pobjedio na palestinskim izborima, bi trebalo biti nešto sasvim normalo, narod ih je izabrao, nisu nasilno došli na vlast i to je sasvim ok. Bush se može bunit koliko hoće i srat o svom širenju demokracije, al neka malo pogleda svoju zemlju koja je sve samo ne demokratska. Osim toga ta ista Amerika dala Izraelcima i Palestincima oružje za ratovanje, tako da ne znam tko je tu lud. Uglavnom živio Hamas!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,403
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Demokracija na Bliskom Istoku Najgore što čovjeku možeš povrijediti nakon roditelja je vjera. Ovaj čin je pravi dokaz svima da je centar terorizma zapad a ne istok i za cijelu situaciju je kriva amerika i europa. Ja sam na strani istočnjaka a vi? Jihad je jedino rješenje
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bliskom, demokracija, istoku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:19.

---ex moderator---