| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi dijaspori glas?? u Znanost forumu; zanima me vaše mišljenje o tome pošto se bliže parlamentarni izbori,znači dali dati glas dijaspori,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dijaspori glas?? Ne!!! Oni ne žive ovdje, oni su konstutivan narod države u kojoj se nalaze i oni nemaju pojma šta nas jebe i kakvi su sve problemi ovdje. Kako će onda odlučiti što je najbolje za nas. Jedno veliko NE. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,421
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dijaspori glas?? Vec je bila neka slicna tema ovoj ili se u nekoj temi ovo spominjalo kao offtopic... Uglavnom i ja nisam za davanje glasa dijaspori...iz razloga što to ne utjece toliko na njih koliko na one koji žive u hrvatskoj. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dijaspori glas?? Ne! Mogu dobiti neko misto u Saboru bez utjecaja na politiku u Hrvatskoj i to bi bilo sve, da se bore za neka svoja prava, a ne da utječu na život u Hrvatskoj, i na sam tijek izbora.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #6 (permalink) | |||
| Uvaženi forumas | Re: dijaspori glas?? Dijaspora u viziji domovine samo krava muzara 05.07.2003. Citat:
Citat:
Citat:
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |||
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dijaspori glas?? Citat:
evo slažem se s ovim svim navedenim,nemože hrvat iz bih znati šta je bolje za mene koji živim u hrvatskoj,to je isto ka da je sada određivam ko će biti gazda u tuđoj kući.. vidim ovde skoro svi ne odgovaraju sa ne a kako to da onda kod nas dijaspora ipak ima glas i to katkad nerijetko i odlučujući ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dijaspori glas?? I ja sam protiv. Nema smisla da netko tko živi negdje u EU i njegova djeca koja imaju HR-državljanstvo ali nemaju previše veze s HR mogu glasati u HR. Slažem se da mogu oni glasati koji su na privremenom radu vani (2 - 3 godine) ali to opet nije dijaspora u pravom smislu.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijaspori, glas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:13.

to je to pravicu si rekel