| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Đapićev plan: Dva mjeseca protiv Sanadera i HDZ-a, a onda u savez u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: ZAGREB - Iako je Anto Đapić još u lipnju govorio da su SDP i HDZ jednako krivi za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned | Đapićev plan: Dva mjeseca protiv Sanadera i HDZ-a, a onda u savez Jutarnji.hr Citat:
Citat:
glas za HSP je glas za HDZ .... barem se to rasčistilo .... | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Đapićev plan: Dva mjeseca protiv Sanadera i HDZ-a, a onda u savez To nikada nije bilo ni upitno, na izborima na kojima je pobijedio HDZ, stric mi je pričao da su došli na skupštinu HSP-a i da im je rečeno da ak tam na selu nemaju predstavnika HSP-a (a nemaju) da daju glas sa HDZ, i da to svim "pristašama" HSP-a tak kažu |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Đapićev plan: Dva mjeseca protiv Sanadera i HDZ-a, a onda u savez Ovakav HSP sa ovakvim čelnim ljudima ne može biti alternativa HDZ-u, niti je toliko močan da pokupi glasove. Ipak svi pamte kako se Antiša ponašao od '91 pa na ovamo i tko ga je, i kako ga je postavio u Sabor. HDZ ima svoje jatake, HSP, SDSS, HSU, HSLS, možda i DC i njihova pobjeda nikad nije upitna. Sam SDP nikad neče biti jači od ovih gore navedenih stranaka, pa ni u koaliciji sa HNS-om. Jer na prošlim izborima da je HSU, HSLS pa i SDSS prišli SDP-u ne bi HDZ moga formirati vlast samo sa HSP-om i DC-om. A što se tiče HSP-a ta je stranka osnovana sa časnim namjerama davno u 19 stolječu, a određeni su u 20-om doveli tu stranku i njenu ideju na nivo fašizma, a početkom 90-tih ta stranka i novo čelništvo je tribalo sprati blato sa njenog imena, međutim to nije učinjeno, dapače nastavilo se dalje potpirivati ono što je odavno tribalo prestati i dokazati da Hrvati nisu takav narod.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Đapićev plan: Dva mjeseca protiv Sanadera i HDZ-a, a onda u savez Citat:
Citat:
![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | ||
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: druga generacija Hrvata u Australiji
Poruka: 107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Đapićev plan: Dva mjeseca protiv Sanadera i HDZ-a, a onda u savez he, he.. ovo o Dapicu i HDZ je tipicno ultra Ljevica radikalija Jutarni List ili Globus citala sam ih tamo malo, jel dok sam nedavno bila u HR, gradjani ih Recitiraju kao papagaji bez dvojbe.. he.. he.. oni malo znas stariji, indoktrinirani od bivse regije .. koji su prepametni da bih malo poceli misliti za sebe, ne
__________________ Ako nesto 17 godina vec Neradi ..... Radite nesto sasvim drugacije ! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: Đapićev plan: Dva mjeseca protiv Sanadera i HDZ-a, a onda u savez Citat:
daj, stvarno sereš .... uopće mi se ne da pričat, a sa ovakvim stavom -> "svi su glupi, osim tebe, jedine koja znaš istinu o Hrvatskoj" mi polako ideš na živce, jer je uvijeno vrijeđanje nas koji ovdje ŽIVIMO i radimo ... a ne koji solimo pamet s druge strane planete .... ajde ti ljepo raspravljaj o australskoj politici, a nas, hrvate iz Hrvatske, pusti na miru ... tebi ovdi očito nije mjesto .... nema niđta odvratnije nego kad vi, ustaški seratori koji žive IZVAN Hrvatske, idete nama koji ovd živimo i radimo držat ovakve propovijedi ... kako te nije sramota???????? pravo glasa? ma ja bi vam zabranio ulazak u državu ... kakvo jebeno pravo glasa .... | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Đapićev plan: Dva mjeseca protiv Sanadera i HDZ-a, a onda u savez Citat:
Još od svih tvojih kritika nisi napisala, odnosno nedostaje ona glavna, da su Hrvati unutarnji neprijatelji Hrvatskoj koju ti voliš. Hrvatska koju ti voliš broji 200 + 500.000. Ako si čitala moje postove, u što sumnjam, onda češ razumiti ove brojke.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: druga generacija Hrvata u Australiji
Poruka: 107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Đapićev plan: Dva mjeseca protiv Sanadera i HDZ-a, a onda u savez Citat:
Ovo je tipicno stajaliste Jutarnog Lista i Globusa, bas tvoju mrznju protiv Diaspore..... citaj ga, svaki dan istu stvar na 100 nacina Zasto si Admin ili imate forum ako vam je stajaliste da svi tko ne Misle kao vi su Van Zemaljci? Good Luck The sound of your own voice is so Beautiful ;-) Continue to enjoy it Sve sto nije Komunisticko Crveno, ne znaci da nije Hrvatsko and visa versa :-) Power to the Good People of Croatia, Let Democracy Break Through Finally
__________________ Ako nesto 17 godina vec Neradi ..... Radite nesto sasvim drugacije ! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djapicev, dva, hdza, mjeseca, onda, plan, protiv, sanadera, savez |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:58.