Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Đapićev plan: Dva mjeseca protiv Sanadera i HDZ-a, a onda u savez u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: ZAGREB - Iako je Anto Đapić još u lipnju govorio da su SDP i HDZ jednako krivi za ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-08-07, 07:51   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Đapićev plan: Dva mjeseca protiv Sanadera i HDZ-a, a onda u savez

Jutarnji.hr

Citat:
ZAGREB - Iako je Anto Đapić još u lipnju govorio da su SDP i HDZ jednako krivi za malverzacije u privatizaciji, a u svibnju na stranačkom skupu najavio žestoku borbu i s jednima i s drugima u izbornoj kampanji, posljednjih se dana čini da je oštrica HSP-a prema HDZ-u ipak otupila.

Počelo je s Đapićevim mirovnim posredništvom između vrha HDZ-a i Glavaševa HDSSB-a, potom se naglo pokrenuo projekt izgradnje dvorane u Osijeku u kojem su partneri Grad i država, da bi ovaj tjedan Đapić najavio mogućnost zajedničkog izlaska HDZ-a i HSP-a na izbore u dijaspori.
nije Antiša zaboravio ko mu je davao stan i hranu 90-ih .... zna Antiša ...

Citat:
- Koalicija HDZ-a i HSP-a nakon izbora je prirodna, ali nije nam nevažno koji će biti omjer snaga u toj vladi. Zato nam na izborima predstoji bitka s HDZ-om za svaki glas - tvrdi Đapić.

glas za HSP je glas za HDZ .... barem se to rasčistilo ....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-08-07, 20:09   #2 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Đapićev plan: Dva mjeseca protiv Sanadera i HDZ-a, a onda u savez

To nikada nije bilo ni upitno, na izborima na kojima je pobijedio HDZ, stric mi je pričao da su došli na skupštinu HSP-a i da im je rečeno da ak tam na selu nemaju predstavnika HSP-a (a nemaju) da daju glas sa HDZ, i da to svim "pristašama" HSP-a tak kažu
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-08-07, 20:14   #3 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
To nikada nije bilo ni upitno, na izborima na kojima je pobijedio HDZ, stric mi je pričao da su došli na skupštinu HSP-a i da im je rečeno da ak tam na selu nemaju predstavnika HSP-a (a nemaju) da daju glas sa HDZ, i da to svim "pristašama" HSP-a tak kažu
nažalost neki i dalje vide HSP ko alternativu HDZu ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-08-07, 06:16   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 888
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Ovakav HSP sa ovakvim čelnim ljudima ne može biti alternativa HDZ-u, niti je toliko močan da pokupi glasove. Ipak svi pamte kako se Antiša ponašao od '91 pa na ovamo i tko ga je, i kako ga je postavio u Sabor.
HDZ ima svoje jatake, HSP, SDSS, HSU, HSLS, možda i DC i njihova pobjeda nikad nije upitna. Sam SDP nikad neče biti jači od ovih gore navedenih stranaka, pa ni u koaliciji sa HNS-om. Jer na prošlim izborima da je HSU, HSLS pa i SDSS prišli SDP-u ne bi HDZ moga formirati vlast samo sa HSP-om i DC-om.
A što se tiče HSP-a ta je stranka osnovana sa časnim namjerama davno u 19 stolječu, a određeni su u 20-om doveli tu stranku i njenu ideju na nivo fašizma, a početkom 90-tih ta stranka i novo čelništvo je tribalo sprati blato sa njenog imena, međutim to nije učinjeno, dapače nastavilo se dalje potpirivati ono što je odavno tribalo prestati i dokazati da Hrvati nisu takav narod.
Odgovori sa citatom
Star 05-08-07, 12:23   #5 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Ovakav HSP sa ovakvim čelnim ljudima ne može biti alternativa HDZ-u, niti je toliko močan da pokupi glasove.
Pa kad i mrtvi glasaju za HDZ

Zaboravio si da se HSS prikrpa mogučim pobjednicima poslije izbora, a to ipak nije malo glasova u saboru
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 08:14   #6 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,023
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
A što se tiče HSP-a ta je stranka osnovana sa časnim namjerama davno u 19 stolječu
točno. kao alternativa mađaronima i austrofilima, za samostalnu hrvatsku.

Citat:
a određeni su u 20-om doveli tu stranku i njenu ideju na nivo fašizma, a početkom 90-tih ta stranka i novo čelništvo je tribalo sprati blato sa njenog imena, međutim to nije učinjeno, dapače nastavilo se dalje potpirivati ono što je odavno tribalo prestati i dokazati da Hrvati nisu takav narod.
potpisujem i ovo!
Odgovori sa citatom
Star 10-08-07, 15:26   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Poruka: 107
klokanica ima ono neštoklokanica ima ono neštoklokanica ima ono neštoklokanica ima ono neštoklokanica ima ono nešto

he, he.. ovo o Dapicu i HDZ je tipicno ultra Ljevica radikalija Jutarni List
ili Globus

citala sam ih tamo malo, jel dok sam nedavno bila u HR, gradjani ih Recitiraju kao papagaji bez dvojbe.. he.. he.. oni malo znas stariji, indoktrinirani od bivse regije .. koji su prepametni da bih malo poceli misliti za sebe, ne
Odgovori sa citatom
Star 11-08-07, 06:39   #8 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: klokanica Pogledaj Poruke
ili Globus

citala sam ih tamo malo, jel dok sam nedavno bila u HR, gradjani ih Recitiraju kao papagaji bez dvojbe.. he.. he.. oni malo znas stariji, indoktrinirani od bivse regije .. koji su prepametni da bih malo poceli misliti za sebe, ne
a ti si pametna tamo s druge strane planete? i znaš kaj je istina?
daj, stvarno sereš .... uopće mi se ne da pričat, a sa ovakvim stavom -> "svi su glupi, osim tebe, jedine koja znaš istinu o Hrvatskoj" mi polako ideš na živce, jer je uvijeno vrijeđanje nas koji ovdje ŽIVIMO i radimo ... a ne koji solimo pamet s druge strane planete ....

ajde ti ljepo raspravljaj o australskoj politici, a nas, hrvate iz Hrvatske, pusti na miru ... tebi ovdi očito nije mjesto ....

nema niđta odvratnije nego kad vi, ustaški seratori koji žive IZVAN Hrvatske, idete nama koji ovd živimo i radimo držat ovakve propovijedi ...

kako te nije sramota????????
pravo glasa? ma ja bi vam zabranio ulazak u državu ... kakvo jebeno pravo glasa ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-07, 07:11   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 888
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: klokanica Pogledaj Poruke
ili Globus

Što da napišem za sve tvoje postove, bit če mi drago kad takvi kao ti ne budu glasovali kao dijaspora za ovu moju Hrvatsku u koju ti dođeš samo na tjedan, dva, sa dolarima i onda se razbacivaš sa svojim Hrvatstvom i kritikama i optužbama.
Još od svih tvojih kritika nisi napisala, odnosno nedostaje ona glavna, da su Hrvati unutarnji neprijatelji Hrvatskoj koju ti voliš. Hrvatska koju ti voliš broji 200 + 500.000. Ako si čitala moje postove, u što sumnjam, onda češ razumiti ove brojke.
Odgovori sa citatom
Star 11-08-07, 12:30   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Poruka: 107
klokanica ima ono neštoklokanica ima ono neštoklokanica ima ono neštoklokanica ima ono neštoklokanica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
a ti si pametna tamo s druge strane planete? i znaš kaj je istina?
daj, stvarno sereš .... uopće mi se ne da pričat, a sa ovakvim stavom -> "svi su glupi, osim tebe, jedine koja znaš istinu o Hrvatskoj" mi polako ideš na živce, jer je uvijeno vrijeđanje nas koji ovdje ŽIVIMO i radimo ... a ne koji solimo pamet s druge strane planete ....

ajde ti ljepo raspravljaj o australskoj politici, a nas, hrvate iz Hrvatske, pusti na miru ... tebi ovdi očito nije mjesto ....

nema niđta odvratnije nego kad vi, ustaški seratori koji žive IZVAN Hrvatske, idete nama koji ovd živimo i radimo držat ovakve propovijedi ...

kako te nije sramota????????
pravo glasa? ma ja bi vam zabranio ulazak u državu ... kakvo jebeno pravo glasa ....
Meni nikad nije Sramota, meni je samo sramota oko mene kad Demokratski glas i drugacije misljenje se proba sprijeciti sa Vrijedjanje

Ovo je tipicno stajaliste Jutarnog Lista i Globusa, bas tvoju mrznju protiv Diaspore..... citaj ga, svaki dan istu stvar na 100 nacina

Zasto si Admin ili imate forum ako vam je stajaliste da svi tko ne Misle kao vi su Van Zemaljci?

Good Luck
The sound of your own voice is so Beautiful ;-)
Continue to enjoy it

Sve sto nije Komunisticko Crveno, ne znaci da nije Hrvatsko
and visa versa :-)
Power to the Good People of Croatia, Let Democracy Break Through Finally
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djapicev, dva, hdza, mjeseca, onda, plan, protiv, sanadera, savez

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114