| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Djeca-talibani odrubili glavu 'američkom špijunu' - VIDEO +18 u Znanost forumu; Objavljen je video smaknuća za koji se ustanovilo da je autentičan. Slučaj je presedan za praksu džihadista, zbog dobi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-11-06
Poruka: 13
![]() | Djeca-talibani odrubili glavu 'američkom špijunu' - VIDEO +18 Objavljen je video smaknuća za koji se ustanovilo da je autentičan. Slučaj je presedan za praksu džihadista, zbog dobi krvnika koji sudjeluju u smaknuću.Gnusan događaj kojem su subjekti djeca, osudili su borci za ljudska prava, osobito za prava djece.Otac ubijenog Haji Ghulam Sakhi Baloch je ispričao: 'Talibani su mi rekli da je moj sin špijun SAD-a. Nazvali su me i rekli: Mi smo Talibani, Vaš je sin u našem pritvoru. Ubit ćemo ga.'Ubojstvo su snimili, a na snimci se jasno vidi da su ubojice Qaria Ghulama Nabija maloljetna djeca.Djeca vojnici su poseban problem afričkih zemalja, a UNICEF je do sada pomogao u demobilizaciji nekoliko tisuća djece vojnika u južnom Sudanu od 2001. godine. Djeca ratnici izmasakrirali covjeka 'Upoznali smo mnogo mladih ljudi, siročadi, i mnogo njih se zapravo želi vratiti ratovanju. Žele se vratiti u vojne postrojbe jer su navikli to raditi. S puškom imaju svoj status u društvu' , rekla je Radhika posebna izaslanica UN-a za djecu i oružani sukob VIDEO +18 =Topvideos |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djeca-talibani odrubili glavu 'američkom špijunu' - VIDEO +18 Koja tragedija. Zaista tragedija. ![]() Nedavno sam gledala "Krvavi dijamant", doduše samo je film, ali je tematika slična. Djeca ratnici. Užas! Vjerojatno takve zemlje nemaju dovoljno muškaraca koje bi mogli mobilizirati da idu u građanske ratove (pošto ih vode desetljećima, zbog koje kakvih smiješnih razloga koje samo oni razumju), pa je podobno i da se djecu nagovara da uzmu pušku i krenu ubijati. O moralnosti, dječijem dostojanstvu, ljudskim pravima i sl. ne želim ni pisati. A sa druge strane kada malo bolje razmislim, uvidim da je djecu jako lako na takvo što nagovoriti. Ako im pokažeš da je ispravno činiti nešto što je samo po sebi loše, oni će to činiti kao da je sasvim "normalno". Stoga se i mnogi žele vratiti u rat, jer drugačije nisu naučili i to im je zapravo ispravno. Koja tragedija. Samo me zanima kako će to izgledati kada se ti ratovi završe i kada trebalo graditi neku budućnostih tih skroz siromašnih zamalja. Tko će ju graditi? Mislim da ako i dođe do mira (ne znam kako) takva zemlja će u biti "disati umjetnim plučima". Pretragično. Ne znam kaj drugo da kažem na to. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Djeca-talibani odrubili glavu 'američkom špijunu' - VIDEO +18 Bolesno...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Djeca-talibani odrubili glavu 'američkom špijunu' - VIDEO +18 Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djeca-talibani odrubili glavu 'američkom špijunu' - VIDEO +18 Citat:
Da djecu (!!!) uče i odgajaju u tom duhu da druge ubijaju i to tako brutalno Što onda očekivati od takvog djeteta kada naraste?! Još gore stvari? Ludu i mentalno poremećenu osobu? Šta? Sigurno ništa dobro. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djeca-talibani odrubili glavu 'američkom špijunu' - VIDEO +18 a, to je tak kad ih maltretiraju od kad narod zna za sebe, moraju bit opičeni
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: americkom, djecatalibani, glavu, odrubili, s pijunu, video |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:52.

, ovo je prestrašno nama ,a njima normalno jer svaki dan to rade i žive s tim.