Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Djeca-talibani odrubili glavu 'američkom špijunu' - VIDEO +18 u Znanost forumu; Objavljen je video smaknuća za koji se ustanovilo da je autentičan. Slučaj je presedan za praksu džihadista, zbog dobi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-04-07, 07:25   #1 (permalink)
ftp
Starter

Datum registracije: 19-11-06
Poruka: 13
ftp se izdvaja iz mase
Djeca-talibani odrubili glavu 'američkom špijunu' - VIDEO +18

Objavljen je video smaknuća za koji se ustanovilo da je autentičan. Slučaj je presedan za praksu džihadista, zbog dobi krvnika koji sudjeluju u smaknuću.Gnusan događaj kojem su subjekti djeca, osudili su borci za ljudska prava, osobito za prava djece.Otac ubijenog Haji Ghulam Sakhi Baloch je ispričao: 'Talibani su mi rekli da je moj sin špijun SAD-a. Nazvali su me i rekli: Mi smo Talibani, Vaš je sin u našem pritvoru. Ubit ćemo ga.'Ubojstvo su snimili, a na snimci se jasno vidi da su ubojice Qaria Ghulama Nabija maloljetna djeca.Djeca vojnici su poseban problem afričkih zemalja, a UNICEF je do sada pomogao u demobilizaciji nekoliko tisuća djece vojnika u južnom Sudanu od 2001. godine.
Djeca ratnici izmasakrirali covjeka
'Upoznali smo mnogo mladih ljudi, siročadi, i mnogo njih se zapravo želi vratiti ratovanju. Žele se vratiti u vojne postrojbe jer su navikli to raditi. S puškom imaju svoj status u društvu' , rekla je Radhika posebna izaslanica UN-a za djecu i oružani sukob

VIDEO +18 =Topvideos
ftp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 09:47   #2 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,888
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Djeca-talibani odrubili glavu 'američkom špijunu' - VIDEO +18

Koja tragedija. Zaista tragedija.

Nedavno sam gledala "Krvavi dijamant", doduše samo je film, ali je tematika slična. Djeca ratnici. Užas!
Vjerojatno takve zemlje nemaju dovoljno muškaraca koje bi mogli mobilizirati da idu u građanske ratove (pošto ih vode desetljećima, zbog koje kakvih smiješnih razloga koje samo oni razumju), pa je podobno i da se djecu nagovara da uzmu pušku i krenu ubijati.
O moralnosti, dječijem dostojanstvu, ljudskim pravima i sl. ne želim ni pisati.

A sa druge strane kada malo bolje razmislim, uvidim da je djecu jako lako na takvo što nagovoriti. Ako im pokažeš da je ispravno činiti nešto što je samo po sebi loše, oni će to činiti kao da je sasvim "normalno". Stoga se i mnogi žele vratiti u rat, jer drugačije nisu naučili i to im je zapravo ispravno.
Koja tragedija. Samo me zanima kako će to izgledati kada se ti ratovi završe i kada trebalo graditi neku budućnostih tih skroz siromašnih zamalja. Tko će ju graditi? Mislim da ako i dođe do mira (ne znam kako) takva zemlja će u biti "disati umjetnim plučima".
Pretragično. Ne znam kaj drugo da kažem na to.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 11:55   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-04-07
Godina: 43
Poruka: 135
hastur

Zaklo ga ko svinju
hastur je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 12:39   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

Nek im oprosti njihov alah , ovo je prestrašno nama ,a njima normalno jer svaki dan to rade i žive s tim.
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 13:24   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

ovo je prestrašno nama? kaj treba podsjećat kaj se ovdje radilo prije 15-ak godina .. iste stvari. mi i oni? .. ko su ti oni koji su tolko strašniji od nas civiliziranih?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 13:26   #6 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,227
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

mamu im bolesnu, koji spičkani narod

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 13:30   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,493
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Bolesno...

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 13:31   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,493
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ovo je prestrašno nama? kaj treba podsjećat kaj se ovdje radilo prije 15-ak godina .. iste stvari. mi i oni? .. ko su ti oni koji su tolko strašniji od nas civiliziranih?
Al da se djecu uči da to rade?

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 13:32   #9 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,888
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
Dobro, radilo se i na ovim prostorima isto. Ali ne od djece! Što je drastična razlika, ne za ubojstvo samo po sebi (ako nekoga ubije baba, dijete ili vojnik isto je-mrtav je!), nego za toliku gnjusnost da to radi dijete!!!

Da djecu (!!!) uče i odgajaju u tom duhu da druge ubijaju i to tako brutalno Što onda očekivati od takvog djeteta kada naraste?! Još gore stvari? Ludu i mentalno poremećenu osobu? Šta? Sigurno ništa dobro.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 13:43   #10 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

a, to je tak kad ih maltretiraju od kad narod zna za sebe, moraju bit opičeni
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: americkom, djecatalibani, glavu, odrubili, s pijunu, video

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114