Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Domagoj Margetić, novinar? u Znanost forumu; Što mislite o njemu i njegovom ..... necenzurirano.com Čitao sam par dosta interesantnih članaka....

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-07-07, 18:47   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 786
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat
Domagoj Margetić, novinar?

Što mislite o njemu i njegovom ..... necenzurirano.com
Čitao sam par dosta interesantnih članaka.
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 08:44   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,724
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Domagoj Margetić, novinar?

Baš je čudan ovaj forum.

Gledam mjesecima ovu temu, mjesecima nitko ni slova.
Možda ljudi nisu čuli za njega? Sumnjam.
Možda nemaju svoj stav o njemu? Opet sumnjam.
Možda nije vrijedan spomena? Opet sumnjam.

Bori se čovjek s vjetrenjačama, čini mi se.
Na svoj način.

Domagoj Margetić

Sprema se na izbore sa svojom Strankom hrvatskih branitelja.
Citat:
SHB-ov stručni tim:
1. Domagoj Margetić, novinar, haaški zatvorenik;
2. prof. dr. sc. Ljiljana Bedrica;
3. doc. dr. sc. Drinko Baličević;
4. Ivan Kovač – UIK, dragovoljac Domovinskog rata, hrvatski časnik, dugogodišnji hrvatski politički emigrant, nalazi se na UDB-inim listama za likvidaciju, predsjednik Hrvatskog društva političkih uznika "dr. Milan Pl. Šufflay";
5. dr. Milan Ribičić, dragovoljac Domovinskog rata;
6. Ivica Apatić, dragovoljac Domovinskog rata, hrvatski ratni vojni invalid;
7. Nikola Lukić, dugogodišnji hrvatski politički emigrant;
8. Andrea Urch, dragovoljac Domovinskog rata, umirovljena časnica Hrvatske vojske;
9. Davor Vojković, dragovoljac Domovinskog rata;
10. Željko Galeković, umirovljeni bojnik Hrvatske vojske, hrvatski ratni vojni invalid, utemeljitelj SHB-a, prvi i počasni predsjednik SHB.

Jučer je objavio da je svjedok da premijerski kandidat SDP-a nije molio aktualnog premijera za prelazak u HDZ, već je Margetić posredovao u potpuno obrnutoj situaciji, odnosno Sanader je vrbovao Jurčića.

DNEVNIK.hr

Citat:
"Nikada se nikom nisam nudio, pa ni Sanaderu", poručuje Ljubo Jurčić na SDP-ovom skupu u Dubrovniku. Gordana Grbić, voditeljica odnosa s javnošću, kaže kako je zapravo bilo obrnuto jer su Jurčića pokušali vrbovati prije četiri godine.
Sanader laže: na Sanaderovu zamolbu organizirao sam razgovore s Jurčićem 2003. - Domagoj Margetić - Blog.hr

Citat:
Osobno sam svjedok da Ivo Sanader laže

Nakon što mu je 2003. godine Stjepan Mesić dao mandat za sastavljanje Vlade, Sanader me zatražio, štoviše molio da organiziram sastanak sa nekoliko SDP-ovaca kako bi ih on privolio na prelazak u HDZ, jer u tom trenutku nije mogao skupiti dovoljno glasova za prolazak njegove Vlade na glasovanju u Hrvatskom saboru.

U tom sam trenutku sjedio u kafiću sa dvojicom kolega, i na Sanaderovu zamolbu odlučili smo mu pomoći organizirati sastanke sa nekim izabranim zastupnicima kako bi sanader mogao sastaviti Vladu.

Već sljedećeg dana sastao sam se sa Ljubom Jurčićem u zgradi Ministarstva gospodarstva. Prenio sam tadašnjem ministru gospodarstva na odlasku poruku koju mu je poslao Ivo Sanader. Naime, tadašnji mandatar Sanader doslovno je molio preko mene Jurčića da iz SDP-a pristupi HDZ-u. Čak je u tom trenutku zbog straha da neće imato dovoljno glasova za izglasavanje Vlade u Saboru Sanader bio voljan Jurčiću ponuditi i ostanak na dužnosti ministra gospodarstva, koju je Ljubo Jurčić obnašao i u Račanovoj Vladi.

Nekoliko dana prije kaže Margetić u Rijeci je od tajnih službi bila organizirana njegova likvidacija koju je srećom izbjegao.

Na blogu u arhivi imate i zanimljivih filmova počev od prosvjeda otpuštenih policajaca na Markovu trgu 2002., preko tragedije vatrogasaca na Kornatima, pa do nekih drugih skrivanih ili manje skrivanih stvari.

Pogledajte sami.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 06:28   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Evo drago mi je da je anthlon vidio moju temu, postavio sam je davno i čudi me da nitko nije na to reagirao. Stalno pratim taj njegov ne samo blog jer osim toga bloga ima svoj site koja je isto tako interesantna Naslovnica - Necenzurirano na kojoj se može nači fantastičnih tema, a što je najvažnije sve je dokumentirano skeniranom dokumentacijom. Bilo bi mi drago da uđu u Sabor, kao oporba ili možda u nekoj koaliciji, ali mislim da ne pokrivaju cilu Hrvatsku.
Ustvari zašto i dalje nisam stavljao teme sa njegove stranice jer sam ukoren da se na forumu bavim samo politikom pa sam malo zastao, inače bi bilo več dosta tih tema na forumu sa njegove stranice.
Odgovori sa citatom
Star 14-08-08, 11:42   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-08-08
Poruka: 1
danen se izdvaja iz mase

Nalazim da je bolje pecati i lagano ispijati čašicu vina, nego trošiti vrijeme na nakakvog Margetića-čovjeka žrtvu. Kod nas može biti i Pukanić novinar, a di nebi mogao biti i Čovjek Žrtva.
Idem pecati....
danen je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-08-08, 01:35   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
Pravaš se izdvaja iz mase

legenda
Pravaš je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-08, 05:07   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Margetić je na svojoj stranici objavio stvari koje se nitko živi ne bi usudio. Sad mu prijete i zatvorom. On i odvjetnik Tatarac bore se da dokažu, dokumentirano, tko i kako je opljačakao Hrvatsku.
Odgovori sa citatom
Star 18-08-08, 05:54   #7 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,102
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Pa valjda tip želi na par mjeseci iza brave.
Svi dosadašnji hrvatski predsjednici su ex robijaši.

Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: domagoj, margetic, novinar

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113