| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Domagoj Margetić, novinar? u Znanost forumu; Što mislite o njemu i njegovom ..... necenzurirano.com Čitao sam par dosta interesantnih članaka.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |||
| Moderator Foruma | Re: Domagoj Margetić, novinar? Baš je čudan ovaj forum. Gledam mjesecima ovu temu, mjesecima nitko ni slova. Možda ljudi nisu čuli za njega? Sumnjam. Možda nemaju svoj stav o njemu? Opet sumnjam. Možda nije vrijedan spomena? Opet sumnjam. Bori se čovjek s vjetrenjačama, čini mi se. Na svoj način. Domagoj Margetić Sprema se na izbore sa svojom Strankom hrvatskih branitelja. Citat:
Jučer je objavio da je svjedok da premijerski kandidat SDP-a nije molio aktualnog premijera za prelazak u HDZ, već je Margetić posredovao u potpuno obrnutoj situaciji, odnosno Sanader je vrbovao Jurčića. DNEVNIK.hr Citat:
Citat:
Nekoliko dana prije kaže Margetić u Rijeci je od tajnih službi bila organizirana njegova likvidacija koju je srećom izbjegao. Na blogu u arhivi imate i zanimljivih filmova počev od prosvjeda otpuštenih policajaca na Markovu trgu 2002., preko tragedije vatrogasaca na Kornatima, pa do nekih drugih skrivanih ili manje skrivanih stvari. Pogledajte sami.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |||
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Domagoj Margetić, novinar? Evo drago mi je da je anthlon vidio moju temu, postavio sam je davno i čudi me da nitko nije na to reagirao. Stalno pratim taj njegov ne samo blog jer osim toga bloga ima svoj site koja je isto tako interesantna Naslovnica - Necenzurirano na kojoj se može nači fantastičnih tema, a što je najvažnije sve je dokumentirano skeniranom dokumentacijom. Bilo bi mi drago da uđu u Sabor, kao oporba ili možda u nekoj koaliciji, ali mislim da ne pokrivaju cilu Hrvatsku. Ustvari zašto i dalje nisam stavljao teme sa njegove stranice jer sam ukoren da se na forumu bavim samo politikom pa sam malo zastao, inače bi bilo več dosta tih tema na forumu sa njegove stranice.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-08-08
Poruka: 1
![]() | Re: Domagoj Margetić, novinar? Nalazim da je bolje pecati i lagano ispijati čašicu vina, nego trošiti vrijeme na nakakvog Margetića-čovjeka žrtvu. Kod nas može biti i Pukanić novinar, a di nebi mogao biti i Čovjek Žrtva. Idem pecati.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Domagoj Margetić, novinar? Margetić je na svojoj stranici objavio stvari koje se nitko živi ne bi usudio. Sad mu prijete i zatvorom. On i odvjetnik Tatarac bore se da dokažu, dokumentirano, tko i kako je opljačakao Hrvatsku.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
![]() |
| Tagovi: domagoj, margetic, novinar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.