| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Elemental zabranjeni spot u Znanost forumu; Berto, ovo je tema o jednom odličnom spotu. Jednoj super pjesmi. Ovdje nije riječ o TBF-u. (inače, volim TBF)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Elemental zabranjeni spot Citat:
te dvije pjesme nisu niti priblizhno slichne....malo si fulao.. ja neam problema..samo par psihichkih..al nisi ti tome uzrok..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima | |
| | |
| | #33 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,358
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Elemental zabranjeni spot Citat:
I ovo nije toliki offtopik...valjda mogu usporediti dvije pjesme sa političkim žanrom... Citat:
Neće se ponoviti...
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... | ||
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Elemental zabranjeni spot 'Ajmo onda o pjesmi... vidio spot na TV-u, dakle nije zabranjen- a gdje biste ga vi očekivali vidjeti? HTV ionako ne emitira skoro ništa domaće muzike, kao ni RTL ni Nov@... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,358
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Elemental zabranjeni spot Citat:
Inače kad gledaš spot i slušaš riječi...stvar se čini ne loša...iako nije ništa posebno...čini mi se kao neuspjeo pokušaj iskorištavanja ove situacije oko izbora...
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:05.