| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi EU - dobro ili zlo u Znanost forumu; Mislim da nećemo ništa izgubiti ako uđemo u EU. Tko god bio na vlasti svi žarko žele Hrvatsku uvesti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-06 Godina: 28
Poruka: 224
![]() | Re: EU - dobro ili zlo Mislim da nećemo ništa izgubiti ako uđemo u EU. Tko god bio na vlasti svi žarko žele Hrvatsku uvesti u EU. A to će se najvjerovatnije i jednog dana dogoditi ma što mi trenutno mislili o tome..zato je možda bolje da se već sada polako prilagođavamo promjenama koje donosi EU jer nas sigurno te promjene neće zaobići...
__________________ rad,rad i samo rad!! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Nježni predator | Re: EU - dobro ili zlo O tome da li trebamo u Evropu ili ne mislim da nema smisla raspravljati, ali mi nije jasno zašto nam se tako žuri. Kad 2008.uđemo u Evropu shvatiti ćemo da nam nikad više neće biti ovako dobro kao ovih zadnjih par godina prije ulaska. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Banned | Re: EU - dobro ili zlo Citat:
AKO uđemo 2008. po meni bi to bilo super, ali sumnjam da ćemo uć tad... 2010-2012 mi je realnija... nažalost | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Nježni predator | Re: EU - dobro ili zlo Pa sve stranke ulazak u EU, osim valjda HSP-a, svoju promidžbu baziraju na ulasku u EU. Nemam ništa protiv da pokupimo njihove predpristupne fondove, ali ne pod svaku cijenu. Jedino što smo EU odbili je po mom mišljenju na našu štetu. Proširivanje CEFTE na Srbiju je za nas trebalo značiti da ćemo po povoljnijim uvjetima kupovati srpska poduzeća, i izvoziti naše proizvode bez carine. Naši političari su to proglasili obnavljanjem Jugoslavije. Pa bili smo u CEFTA-i s Mađarima i od njih uvozili bez carine. Kad je mađa ušla u EU Mađarska roba više nema povlašten položaj kod uvoza u Hrvatsku. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobro, zlo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:21 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:51.