| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi EU - dobro ili zlo u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Maslow A što očekuješ da će Evropa ponuditi nama više nego što je ponudila Mađarima i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EU - dobro ili zlo Citat:
U Sloveniji sam često i imam stvarno puno poznanika Kekeca , ljudi niti žale , niti su oduševljeni. Ništa se radikalno u Sloveniji nije promijenilo ulaskom u EU. Kao što se neće promijeniti ni u Hrvatskoj. Ulazak u EU je neminovnost. Sama EU je neminovnost. Nacionalna država jednostavno odumire. To je tako i rasprave o tome hoćemo li i trebamo li ući u EU su bespredmetne. Ali pitanje - kuda ide EU i ide li u dobrom pravcu puno je teže i bitnije. | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: EU - dobro ili zlo Za nas definitivno ulazak u EU nije dobar, a osim toga sumnjam da ćemo zadovoljit njihove uvjete za ulazak. Zato i dalje sanjajmo.
__________________ Šoping, skrining, bekstejđ. Kojim to lengviđom govorimo? Glambrlja iz Samobora |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: EU - dobro ili zlo Citat:
| |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() | Re: EU - dobro ili zlo U Sloveniji sam često i imam stvarno puno poznanika Kekeca , ljudi niti žale , niti su oduševljeni. Ništa se radikalno u Sloveniji nije promijenilo ulaskom u EU. Kao što se neće promijeniti ni u Hrvatskoj. ...ma Slovenci su druga prica...oni su van naseg mentaliteta...a i previse su na dobrom mestu, i previse mali da bi im bilo lose...uostalom, oni su Austrijiski ispljuvak,prosto ne znam kako smo ih i uvukli u staru Yugoslaviju...ah da, imali smo prvo Kralja, pa onda Tita...pa dobro, vreme je bilo da krenu svojim putem... |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EU - dobro ili zlo Citat:
A da malo i nas pustite svojim putem? Evo, da se mene pita - ako će Srbija jednog dana u EU, onda ja ne bih da Hrvatska uđe u EU.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EU - dobro ili zlo Citat:
Hrvati i Slovenci dijele puno , puno , puuuuunooooo dužu povijest zajedničkog življenja nego Hrvati i Srbi , a imali 100 puta manje problema sa njima nego sa Srbima ... tako da...sretno vama u Srbiji i veselo bilo , ali bilo kakva unija s vama gdje bi vi opet bili dominantni - hvala , ne bih. | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Radost Europe | Re: EU - dobro ili zlo U svakoj zajednici jedan čita novine, drugi kuha i pegla. U uspješnim zajednicama kuharica poslije gleda najnoviju Čaroliju, a onaj koji je pročitao sport malo popravlj zajebane instalacije. U Jugoslaviji su trice pogledale sve moguće telenovele zajedno s reprizama. Triput! A ručak nije nikad skuhan, na posao se išlo zgužvan. Shvaćaš, džabe šarm i zajebancija, treba i radit! Kod mene ima uzrečica: Bolje sam nego slabo kumpanjan!
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #49 (permalink) | |
![]() | Re: EU - dobro ili zlo Citat:
...sala...ali zaista, pre mesec dana sam bio u Ljubljani, i osetio sam se zaista ugodno...sto se verovatno ne bi moglo reci pri poseti Zagrebu...jedino na sta ja aludiram jeste sloboda kretanja, i poslovni kontakt, da bi bilo bolje i vama i nama...nista vise.... | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: EU - dobro ili zlo Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobro, zlo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:21 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:17.

...sala...ali zaista, pre mesec dana sam bio u Ljubljani, i osetio sam se zaista ugodno...sto se verovatno ne bi moglo reci pri poseti Zagrebu...jedino na sta ja aludiram jeste sloboda kretanja, i poslovni kontakt, da bi bilo bolje i vama i nama...nista vise....