Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi EU - dobro ili zlo u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Serbo_Croatian ......ali zaista, pre mesec dana sam bio u Ljubljani, i osetio sam se zaista ugodno...sto ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-08-06, 16:35   #51 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru
Re: EU - dobro ili zlo

Citat:
Pravi autor: Serbo_Croatian
......ali zaista, pre mesec dana sam bio u Ljubljani, i osetio sam se zaista ugodno...sto se verovatno ne bi moglo reci pri poseti Zagrebu...
Bio si u Zagrebu pa te netko napao? Ili je u pitanju predrasuda?

Slovence prvo nazoveš austrijskim ispljuvkom , a onda kažeš posluješ s njima i bilo ti ugodno u Ljubljani.

Jadno.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-08-06, 16:37   #52 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
botic se izdvaja iz mase

Pitajte malo susjede Slovence kolko je radnika ostalo bez posla u tobačni Ljubljana i di su preselili te pogone?
Pitajte ih kolko je sad Litostroj E.I. konkurentan u Europi,koji je do ulaska u EU bio jedan od najjačih u proizvodnji turbina za hidrocentrale? Simens ga je pojeo za doručak.
Pitajte ih kolko su im skočili porezi nakon ulaska u EU?
Mali i srednji privrednici "unmiru".
Gorenje im se još drži,ali ne zadugo.
Dolazi im euro.
Ono što nisu privatizirali trn je u oku Europi i već stižu primjedbe tipa "država nije dobar vlasnik",rasprodajte to.
Ono što nisu dosad,sad će.
Vlada im pada,sigurno.
Tolko o tome kolko je Slovenija dobila ulaskom u EU.
A mi smo pušing odavno,nama je sada svejedno kad ušli.
Gledam račun u splitskoj banci,ime uvik isto,samo se logo minja svakih par godina
botic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-06, 01:03   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-06
Godina: 29
Poruka: 169
Serbo_Croatian se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Ibort
Bio si u Zagrebu pa te netko napao? Ili je u pitanju predrasuda?

Slovence prvo nazoveš austrijskim ispljuvkom , a onda kažeš posluješ s njima i bilo ti ugodno u Ljubljani.

Jadno.
...previse olako sam se izrazio...nisam mislio u pogrdnom smislu...vise onako figurativno, u smislu da su previse dugo bili pod Austrijom...ajme kako ovde covjek mora birat reci...
...a sto se Hrvatske tice,na mom proputovanju kroz istu, stao sam samo na jednoj pumpi, i to mi nije bilo sve jedno...covek za kasom je bio ljubazan bez obzira sto je(pretpostavljam) provalio odakle sam...ali, da...ipak imam predrasude...a imam i HRT1 i 2 na kablovskoj...tako da mogu videti koliko je nacionalizam nosen nekom cudnom netrpeljivoscu rasprostranjen...ne znam...mora se jos puno toga promeniti da bih opusteno dosao u HR turisticki....

Citat:
Pravi autor: botic
Pitajte malo susjede Slovence kolko je radnika ostalo bez posla u tobačni Ljubljana i di su preselili te pogone?
Pitajte ih kolko je sad Litostroj E.I. konkurentan u Europi,koji je do ulaska u EU bio jedan od najjačih u proizvodnji turbina za hidrocentrale? Simens ga je pojeo za doručak.
Pitajte ih kolko su im skočili porezi nakon ulaska u EU?
Mali i srednji privrednici "unmiru".
Gorenje im se još drži,ali ne zadugo.
Dolazi im euro.
Ono što nisu privatizirali trn je u oku Europi i već stižu primjedbe tipa "država nije dobar vlasnik",rasprodajte to.
Ono što nisu dosad,sad će.
Vlada im pada,sigurno.
Tolko o tome kolko je Slovenija dobila ulaskom u EU.
A mi smo pušing odavno,nama je sada svejedno kad ušli.
Gledam račun u splitskoj banci,ime uvik isto,samo se logo minja svakih par godina
...evo ga jedan klasicni pesimista
...koliko sam ja razumeo iz "Matijazove" price, najgore je proslo, sada se sve stabilizovalo,bilo je nelikvidnosti kao u svim tranzicionim zemljama,mnogi su pucali sa firmama,zatvarali preduzeca,upadali u dugove...ali sada se sve stabilizovalo i sve ide normalnim tokom kao i u svim Evropskim zemljama...i sam saradjujem sa jednom drzavnom slo firmom koja se zatvara, rasprodaje svoje lagere(koje naravno otkupljujem),prodaje poslovne prostore,magacine, ali sve je to deo privatizacije...nista novo

Zadnji Uredio eowyn : 23-08-06 u 07:41.
Serbo_Croatian je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-06, 13:00   #54 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Serbo_Croatian
...ha ha ha...zasto ovde niko da ukapira da ne govorim o nekoj uniji u smislu zajednickog zivota...Slovence sam izdvojio samo po njihovom mentalitetu a sa njima cak sta vise i poslujem...naime, moja firma je postala distributer jedne slovenacke koja se bavi prometom koze,eko koze i raznih pvc materijala...a moja tvrtka nije jedini primer...koliko vidim, oni nemaju problem sa "emocijama"...vec gaze napred...osvajaju lagano trzista bivsih Yugoslovenskih zemalja...i zao mi je sto cu te razocarati, ali kad-tad bicemo u istoj uniji, onoj Europskoj, ili Balkanskoj...sala...ali zaista, pre mesec dana sam bio u Ljubljani, i osetio sam se zaista ugodno...sto se verovatno ne bi moglo reci pri poseti Zagrebu...jedino na sta ja aludiram jeste sloboda kretanja, i poslovni kontakt, da bi bilo bolje i vama i nama...nista vise....
A jebi ga stari, ovde su ti ljudi malo alergični kad u istoj rečenici čuju (ili pročitaju) riječi Srbija, Hrvatska i unija odn. zajednica - ostatak rečenice uopće nije bitan. A šta će bit u budućnosti, bližoj i daljoj, to nitko od nas ne može 100% točno procijenit. Možemo samo kazat što bi mi željeli... samo što nas nitko ništa ne pita.

A šta se tiče Slovenije - pazi, država koja je iz ex-Yu izišla nakon 7-dnevnog rata sa 2,5 žrtve i 11 ispaljenih metaka nikako, ali baš nikako se ne može uspoređivat sa Hrvatskom, BiH pa čak ni sa Srbijom koje su ratovale 10 godina, koje su razrušene, gdje su ljudi (mladi ljudi, radno sposobni ljudi) ginuli, ostajali bez ruku, nogu, zdravog razuma... U tome je stvar - rat je Hrvatskoj (i BiH) donio ogromne probleme, ne samo u materijalnim razaranjima i ljudskim žrtvama nego i u općenitom moralnom i ljudskom faktoru, jer su u ratu na površinu (čitaj: na vodeće pozicije) isplivala svakojaka govna, govna koja bi u normalim, mirnodopskim uvjetima (kakve je imala Slovenija) garantirano ostala negdje u zapećku, u nekom mračnom kutku... Ali rat i ubijanje bude ono najgore u ljudima, a oni koji nemaju skrupula u takvim uvjetima najlakše zasjednu u fotelje... tako je u svakom ratu, tako je bilo i kod nas.

Vidio bi ja "deželu" da je Srbija slučajno bacila oko i na njih. Kurac moj bi oni sada bili EU. Bili bi u istim govnima u kojima smo i mi. Samo, jebi ga, Slovenci imali sreće jer je Slobo rekao da želi liniju Karlovac-Karlobag-Virovitica, a ne recimo Maribor-Sežana-Celje-Piran.

Tako je to, neko ima sreće, a neko nema.
Odgovori sa citatom
Star 23-08-06, 15:03   #55 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-06
Godina: 29
Poruka: 169
Serbo_Croatian se izdvaja iz mase

...tako je stari moj...krivi smo mi, sto smo ih pustili...no, nadam se da smo nesto naucili iz svega toga, i da cemo pouku preneti na sledece generacije....
Serbo_Croatian je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-06, 18:34   #56 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-04-06
Poruka: 246
Mira Kull se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Mira Kull Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mira Kull Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Mira Kull

Učite na greškama svojim.
Odgovori sa citatom
Star 24-08-06, 15:48   #57 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
botic se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Mira Kull
Učite na greškama svojim.
Misliš,prvo napravi sranja,pa omda uči.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 23:48   #58 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 1
Galjadris se izdvaja iz mase

U 20 godina ćemo imat više turaka nego hrvata u državi. Ono što im nije uspijelo u 16om stoljeću, sad hoće. EU će nam iscrpit svu vodu, pokupovat svu obalu, sjebat gospodarstvo(ako se uopće više može) ali mi ćemo živjet bolje(u što ne sumnjam). Opet ćemo se prodat za slatkiše, samo što onda više neće bit 'hajmo oružje u ruke i vratit nam zemlju' jer u 21. stoljeću ispravaka nema.
EU - veliko zlo(za Hrvatsku)
Galjadris je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 00:24   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: Galjadris Pogledaj Poruke
U 20 godina ćemo imat više turaka nego hrvata u državi.
Šta Turcima fali?
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 08:07   #60 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 948
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Galjadris Pogledaj Poruke
U 20 godina ćemo imat više turaka nego hrvata u državi. Ono što im nije uspijelo u 16om stoljeću, sad hoće. EU će nam iscrpit svu vodu, pokupovat svu obalu, sjebat gospodarstvo(ako se uopće više može) ali mi ćemo živjet bolje(u što ne sumnjam). Opet ćemo se prodat za slatkiše, samo što onda više neće bit 'hajmo oružje u ruke i vratit nam zemlju' jer u 21. stoljeću ispravaka nema.
EU - veliko zlo(za Hrvatsku)
Tu si napisao toliko gluposti i netočnosti da je to strašno...Savjet: malo se više informiraj...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dobro, zlo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Panduri! Konjina Auti 12 31-01-06 20:59
Programi za Siemens S25 i S35 Kristijan Mobiteli 0 26-10-05 23:28
Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava Kristijan Računala 0 21-10-05 16:21
Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta Baltazar Igre 0 13-07-05 23:42

Trenutno vrijeme na forumu: 03:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114