| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi EU - dobro ili zlo u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Serbo_Croatian ......ali zaista, pre mesec dana sam bio u Ljubljani, i osetio sam se zaista ugodno...sto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EU - dobro ili zlo Citat:
Slovence prvo nazoveš austrijskim ispljuvkom , a onda kažeš posluješ s njima i bilo ti ugodno u Ljubljani. Jadno. | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
![]() | Re: EU - dobro ili zlo Pitajte malo susjede Slovence kolko je radnika ostalo bez posla u tobačni Ljubljana i di su preselili te pogone? Pitajte ih kolko je sad Litostroj E.I. konkurentan u Europi,koji je do ulaska u EU bio jedan od najjačih u proizvodnji turbina za hidrocentrale? Simens ga je pojeo za doručak. Pitajte ih kolko su im skočili porezi nakon ulaska u EU? Mali i srednji privrednici "unmiru". Gorenje im se još drži,ali ne zadugo. Dolazi im euro. Ono što nisu privatizirali trn je u oku Europi i već stižu primjedbe tipa "država nije dobar vlasnik",rasprodajte to. Ono što nisu dosad,sad će. Vlada im pada,sigurno. Tolko o tome kolko je Slovenija dobila ulaskom u EU. A mi smo pušing odavno,nama je sada svejedno kad ušli. Gledam račun u splitskoj banci,ime uvik isto,samo se logo minja svakih par godina |
| | |
| | #53 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Citat:
...a sto se Hrvatske tice,na mom proputovanju kroz istu, stao sam samo na jednoj pumpi, i to mi nije bilo sve jedno...covek za kasom je bio ljubazan bez obzira sto je(pretpostavljam) provalio odakle sam...ali, da...ipak imam predrasude...a imam i HRT1 i 2 na kablovskoj...tako da mogu videti koliko je nacionalizam nosen nekom cudnom netrpeljivoscu rasprostranjen...ne znam...mora se jos puno toga promeniti da bih opusteno dosao u HR turisticki.... Citat:
![]() ...koliko sam ja razumeo iz "Matijazove" price, najgore je proslo, sada se sve stabilizovalo,bilo je nelikvidnosti kao u svim tranzicionim zemljama,mnogi su pucali sa firmama,zatvarali preduzeca,upadali u dugove...ali sada se sve stabilizovalo i sve ide normalnim tokom kao i u svim Evropskim zemljama...i sam saradjujem sa jednom drzavnom slo firmom koja se zatvara, rasprodaje svoje lagere(koje naravno otkupljujem),prodaje poslovne prostore,magacine, ali sve je to deo privatizacije...nista novo Zadnji Uredio eowyn : 23-08-06 u 07:41. | ||
| | |
| | #54 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EU - dobro ili zlo Citat:
A šta se tiče Slovenije - pazi, država koja je iz ex-Yu izišla nakon 7-dnevnog rata sa 2,5 žrtve i 11 ispaljenih metaka nikako, ali baš nikako se ne može uspoređivat sa Hrvatskom, BiH pa čak ni sa Srbijom koje su ratovale 10 godina, koje su razrušene, gdje su ljudi (mladi ljudi, radno sposobni ljudi) ginuli, ostajali bez ruku, nogu, zdravog razuma... U tome je stvar - rat je Hrvatskoj (i BiH) donio ogromne probleme, ne samo u materijalnim razaranjima i ljudskim žrtvama nego i u općenitom moralnom i ljudskom faktoru, jer su u ratu na površinu (čitaj: na vodeće pozicije) isplivala svakojaka govna, govna koja bi u normalim, mirnodopskim uvjetima (kakve je imala Slovenija) garantirano ostala negdje u zapećku, u nekom mračnom kutku... Ali rat i ubijanje bude ono najgore u ljudima, a oni koji nemaju skrupula u takvim uvjetima najlakše zasjednu u fotelje... tako je u svakom ratu, tako je bilo i kod nas. Vidio bi ja "deželu" da je Srbija slučajno bacila oko i na njih. Kurac moj bi oni sada bili EU. Bili bi u istim govnima u kojima smo i mi. Samo, jebi ga, Slovenci imali sreće jer je Slobo rekao da želi liniju Karlovac-Karlobag-Virovitica, a ne recimo Maribor-Sežana-Celje-Piran. Tako je to, neko ima sreće, a neko nema.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-04-07 Godina: 22
Poruka: 1
![]() | Re: EU - dobro ili zlo U 20 godina ćemo imat više turaka nego hrvata u državi. Ono što im nije uspijelo u 16om stoljeću, sad hoće. EU će nam iscrpit svu vodu, pokupovat svu obalu, sjebat gospodarstvo(ako se uopće više može) ali mi ćemo živjet bolje(u što ne sumnjam). Opet ćemo se prodat za slatkiše, samo što onda više neće bit 'hajmo oružje u ruke i vratit nam zemlju' jer u 21. stoljeću ispravaka nema. EU - veliko zlo(za Hrvatsku) |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EU - dobro ili zlo Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobro, zlo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:21 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:12.

...sala...ali zaista, pre mesec dana sam bio u Ljubljani, i osetio sam se zaista ugodno...sto se verovatno ne bi moglo reci pri poseti Zagrebu...jedino na sta ja aludiram jeste sloboda kretanja, i poslovni kontakt, da bi bilo bolje i vama i nama...nista vise....