| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi EU postigla okvirni dogovor o novom ugovoru u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: "Bez novog ugovora, ne bismo mogli nastaviti s proširenjem, jer bi se neke zemlje članice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | EU postigla okvirni dogovor o novom ugovoru Jutarnji.hr Citat:
Pa da nema EU i pritisaka, ne bi bilo ni "maestra" i hrpe drugih stvari i zakona koji nam olakšavaju život ... da se ne prilagođavamo njima, vjerojatno bi još imali sistem iz 90-ih ... hehe ... slikica sa BBC-a ![]() Zadnji Uredio silence : 23-06-07 u 10:43. | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: EU postigla okvirni dogovor o novom ugovoru Jutarnji.hr Citat:
stvarno žalosno da je jedini uzrok sređivanju ta dva golema problema hrvatskog društva - EU, o kojoj mnogi imaju loše mišljenje ... još je žalosnije da su protiv EU glasači upravo onih snaga koje su hrvatsko pravosuđe i društvo dovele tu di jesmo (HDZ) ... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EU postigla okvirni dogovor o novom ugovoru Evropu želim samo zbog sređivanja pravosuđa, jer da je ono bilo u svojoj pravoj funkciji nebi ni došlo do ovog stanja u Hrvatskoj, a na kraju bit će još netko kome čemo se moći obratiti za učinjene nam nepravde. Ako nismo mogli učiniti Hrvatsku zemljom blagostanja, mi sami valjda će to moči sljedeće generacije Hrvata u Evropi. Samo mi Evropi tribamo kazati što mi unosimo u Evropu, kakvu državu i sa kakvim resursima i bogatstvima.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dogovor, novom, okvirni, postigla, ugovoru |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:35.

tko ga je bannao