Da vjerujem u hrvatski pravni sustav.
I ako je kriv, da odsluži svoje...
Raspravljate o temi General Ademi oslobđene, General Norac dobio 7 godina u Politika forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: Vex Svaki zločin se mora kaznit znam,tako treba i biti,ali uvijek mi se čini da se samo hrvate ...
When your chips are down,and your highs are low...joyride
Da vjerujem u hrvatski pravni sustav.
I ako je kriv, da odsluži svoje...
http://www.croportal.net/forum/bas-r...a2/#post926920 thx svima na pooći.
I jedan i drugi su optuživani po zapovjednoj odgovornosti za zločine koji su se tamo dogodili.
Potvrđena je postojanost tzv. dvostruke linije zapovijedanja, te je ustanovljeno da je Norac hijerarskijski bio iznad Ademija i da je znao za neka događanja, a nije ništa poduzeo.
Tako nekako je obrazložena presuda.
Ne bih imao ništa protiv da se istraže i procesuiraju ti eventualni pojedinačni zločini sa Hrvatske strane počinjeni,
kad bi prethodno sve i jedan Srbin koji je na bilo koji način sudjelovao u napadu na Hrvatsku (iz Hrvatske i iz Bosne i iz Srbije ) bio uhvačen,
osuđen i zatvoren,
ali u skladu sa Nurnberškim Zakonikom za ratni zločin,
a ne ovom Haškom kamilicom.
Stalno zaboravljate da nisu Hrvatski vojnici napali Beograd,Čačak,Čupriju ...
nego su napadani i granatirani Šibenik,
Dubrovnik,
Sisak,
Osijek,
Vukovar,
Slavonski Brod ...
Silovanja,
pljačka,
palež,
grupna smaknuča,
mučenja,
"šetnje" po minskim poljima,
zakapanja žive djece u septičke jame,
vješanja ...
Sjetite se Škabrnje.
Sjetite se Kruševa.
Sjetite se ...
Previše toga ima.
Zar se stvarno čudite što se nekome od naših od silne boli okrenulo u glavi i odlučio se osvetiti ?
Što je odlučio vratiti istom mjerom onima koji su sva ta zlodjela činili širom Hrvatske ?
Ma još ih je premalo stradalo.
Danas na forumu imate ljudi koji kao po zadatku relativiziraju krivlnju Srpskih napadaća i napuhavaju negativne strane obrambenih jedinica .
Pitam se da li ja jedini to primječujem ?
Zar stvarno ne kužite da neki među stalnim posjetiteljima ovog foruma "odrađuju smjenu" ovdje i čim se postavi pitanje rata,
kao po defoltu izjednačavaju krivicu Hrvata i Srba,pljuju po Thompsonu,po našim Generalima ...
Čitajte između redova.
and the shit rainfall continues...