| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Gledatelji 'Kontakta' Zoranu Milanoviću dali 90 posto, a Bandiću 10 posto glasova u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: Na pitanje večerašnje emisije 'Kontakt': Mislite li da SDP ima više šansi pobijediti HDZ na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Gledatelji 'Kontakta' Zoranu Milanoviću dali 90 posto, a Bandiću 10 posto glasova Jutarnji.hr Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Gledatelji 'Kontakta' Zoranu Milanoviću dali 90 posto, a Bandiću 10 posto glasova Slažem se ... iskreno se nadam se će Bandić dobit najmanje glasova i da će mu barem na taj način utjecaj opast. Tu je možda put da ga se makne, jer tip stvarno nema kaj tražit u SDP-u (a ni na mjestu na kojem je sad). |
| | |
| | #5 (permalink) |
| kralj disko-čage Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gledatelji 'Kontakta' Zoranu Milanoviću dali 90 posto, a Bandiću 10 posto glasova ajd, milanović je barem svjež i neokaljan samo nek se malo ideološki i programski profilira. ako (nedajbože) nastavi samo na temelju imidža graditi rejting, nadmašit će banderasa u populizmu. ![]() ali to je samo najgori mogući scenarij. ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Gledatelji 'Kontakta' Zoranu Milanoviću dali 90 posto, a Bandiću 10 posto glasova Narod je željan novih lica, novih ideja, a Milanović je relativno nov u našoj elitnoj politici. Bit će žestoka borba u subotu na unutarstranačkim izborima SDP-a jer političari ne misle kao narod. Bio sam na velesajmu na 7. saboru HSLS, (ne sjećam se koja je to godina)kad se isti raspao tj. kad je nastao LS. Dva dana teške borbe, podmetanja, kidanja žutih i plavih listića za glasanje pa dizanje u zrak obje ruke za ZA odnosno PROTIV, pa svi van, pa svi unutra, pa opet prebrojavanja, pa ovaj može glasat, ovaj ne... Samo da napomenem da nisam bio član stranke. I u subotu bi se mogle događati slične stvari. Velik ulog - pokvareni igrači (ne svi).
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,121
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gledatelji 'Kontakta' Zoranu Milanoviću dali 90 posto, a Bandiću 10 posto glasova Dovoljno ti je pročitat jedne dnevne novine...
__________________ This is the way the world ends Not with a bang but a whimper. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gledatelji 'Kontakta' Zoranu Milanoviću dali 90 posto, a Bandiću 10 posto glasova Osobno sam za Bandića, ne zanimaju me nikakve zakulisne igre već sudim prema onome što je napravio za Zagreb i što radi... Cijenim ljude koje pokušavaju promijeniti sredinu, a u Zagrebu se i te kako vide promjene na cestama, zgradama i inim objektima. Čovjek je možda kontroverzan , al za mene je najbolji gradonačelnik kojeg je zagreb imao i opet ću glasati za njega. Eto to je moje mišljenje.
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bandicu, dali, glasova, gledatelji, kontakta, milanovicu, posto, zoranu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:11.

Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj