| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Gradonacelnik Venecije: Hrvati Nekulturni!!! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: silence moš mislit da su samo hrvati ... ma nek seru .. poslaćemo im dobrovoljno vatrogasno društvo prek ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| wayward | Re: Gradonacelnik Venecije: Hrvati Nekulturni!!! Citat:
da, iz abesinije i etiopije ih istjerali kopljima, .bolje bit nekulturan nego kukavica
__________________ الفرعون | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gradonacelnik Venecije: Hrvati Nekulturni!!! Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned | Re: Gradonacelnik Venecije: Hrvati Nekulturni!!! pa svi su ga imali ... nosili smo sarmu, a onda bi na povratku prošli kroz Tarvisio, i spiskali par hiljada maraka na šoping .... hrana im je bila skupa, ali se ispltilo kupovat odjeću i obuću u Italiji (pogotovo dok je bila YU) ... inače, znam da ljudi nose hranu iz Zagreba, da ne bi kupovali na moru, kolko su cijene nabijene .... da ne idem kod frenda u apartman i da on dole ne pozna sve žive (pa jedemo i pijemo jeftino), nema šanse da bi išo kod nas na more .... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| amo una malafemmena Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,302
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gradonacelnik Venecije: Hrvati Nekulturni!!! Pa o tome ja pričam - kad gosti dođu nama, onda mi te goste pljucamo jer donose svoju hranu (Česi i Mađari), jer se cjenkaju oko svega (Talijani), jer su škrti (Nijemci i Austrijanci), a kad mi odemo vani pa napravimo neko sranje (npr. bacamo smeće po Veneciji) onda se čudimo zašto nas pljucaju ti domaćini (u ovom konkretnom slučaju Talijani) i pričamo gluposti tipa "bolje bit nekulturan nego kukavica" i spominjeno nekakve bedastoće o Etiopljanima i kopljima. I onda imamo obraz neke druge narode nazivat umišljenima? Svašta!
__________________ Femmena Tu si na malafemmena Chist'uocchie 'e fatto chiagnere... Lacreme e 'nfamità. Femmena, Si tu peggio 'e na vipera, m'e 'ntussecata l'anema, nun pozzo cchiù campà. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,886
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gradonacelnik Venecije: Hrvati Nekulturni!!! Hehe, Damfisk- to ti je vrzino kolo... Kao kod nas ne valja što radimo, a oni bi možda imali razloga 'pljucati' po nama da nisu jednako 'stoka' kao i mi. Ako njih njihovo ponašanje ne sprečava da pljuju po nama, zašto bismo mi bili bolji- pa nas naše ponašanje ne sprečava da pljujemo po njima... ![]() Meni je kod Talijana najjače što ne znaju govoriti niš' osim svojeg jezika (tu su gori čak i od Francuza), pa kad te kod nas na moru nešto pitaju su zgubljeni i mašu rukama k'o da će poletiti kad se okušavaju sporazumjeti... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Gradonacelnik Venecije: Hrvati Nekulturni!!! Citat:
Robujemo stereotipima.
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gradonacelnik, hrvati, nekulturni, venecije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:29.

.

Kao kod nas ne valja što radimo, a oni bi možda imali razloga 'pljucati' po nama da nisu jednako 'stoka' kao i mi. Ako njih njihovo ponašanje ne sprečava da pljuju po nama, zašto bismo mi bili bolji- pa nas naše ponašanje ne sprečava da pljujemo po njima...