Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Gradonacelnik Venecije: Hrvati Nekulturni!!! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: silence moš mislit da su samo hrvati ... ma nek seru .. poslaćemo im dobrovoljno vatrogasno društvo prek ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-05-07, 16:13   #11 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Poruka: 5,654
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: Gradonacelnik Venecije: Hrvati Nekulturni!!!

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
moš mislit da su samo hrvati ... ma nek seru .. poslaćemo im dobrovoljno vatrogasno društvo prek granice i svi će pobjeć

da, iz abesinije i etiopije ih istjerali kopljima, .

bolje bit nekulturan nego kukavica
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 16:40   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

meni je smješno kak naši kukaju kaj recimo neko donese svoju hranu sa sobom .. jer je kod njih u pola cjene, a jako se dobro sjećam kad se išlo na skijanje u Austriju, svaki auto je imo lonac sarme u gepeku ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 17:00   #13 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,616
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
meni je smješno kak naši kukaju kaj recimo neko donese svoju hranu sa sobom .. jer je kod njih u pola cjene, a jako se dobro sjećam kad se išlo na skijanje u Austriju, svaki auto je imo lonac sarme u gepeku ...
imao sam ga i ja
Star 07-05-07, 17:54   #14 (permalink)
Banned

silence

pa svi su ga imali ... nosili smo sarmu, a onda bi na povratku prošli kroz Tarvisio, i spiskali par hiljada maraka na šoping .... hrana im je bila skupa, ali se ispltilo kupovat odjeću i obuću u Italiji (pogotovo dok je bila YU) ...

inače, znam da ljudi nose hranu iz Zagreba, da ne bi kupovali na moru, kolko su cijene nabijene .... da ne idem kod frenda u apartman i da on dole ne pozna sve žive (pa jedemo i pijemo jeftino), nema šanse da bi išo kod nas na more ....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 17:59   #15 (permalink)
amo una malafemmena

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,302
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa o tome ja pričam - kad gosti dođu nama, onda mi te goste pljucamo jer donose svoju hranu (Česi i Mađari), jer se cjenkaju oko svega (Talijani), jer su škrti (Nijemci i Austrijanci), a kad mi odemo vani pa napravimo neko sranje (npr. bacamo smeće po Veneciji) onda se čudimo zašto nas pljucaju ti domaćini (u ovom konkretnom slučaju Talijani) i pričamo gluposti tipa "bolje bit nekulturan nego kukavica" i spominjeno nekakve bedastoće o Etiopljanima i kopljima.

I onda imamo obraz neke druge narode nazivat umišljenima? Svašta!
Lacreme e 'nfamità.
Femmena,
Si tu peggio 'e na vipera,
m'e 'ntussecata l'anema,
nun pozzo cchiù campà.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 18:12   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,886
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Hehe, Damfisk- to ti je vrzino kolo... Kao kod nas ne valja što radimo, a oni bi možda imali razloga 'pljucati' po nama da nisu jednako 'stoka' kao i mi. Ako njih njihovo ponašanje ne sprečava da pljuju po nama, zašto bismo mi bili bolji- pa nas naše ponašanje ne sprečava da pljujemo po njima...

Meni je kod Talijana najjače što ne znaju govoriti niš' osim svojeg jezika (tu su gori čak i od Francuza), pa kad te kod nas na moru nešto pitaju su zgubljeni i mašu rukama k'o da će poletiti kad se okušavaju sporazumjeti...
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 23:23   #17 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,111
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
da Nijemci nisu super (iako im je država super)
Nećemo vrijeđati
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 23:33   #18 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Meni je kod Talijana najjače što ne znaju govoriti niš' osim svojeg jezika (tu su gori čak i od Francuza), pa kad te kod nas na moru nešto pitaju su zgubljeni i mašu rukama k'o da će poletiti kad se okušavaju sporazumjeti...
a ako slučajno i znaju koju riječ engleskog, naglasak im je takav da ne možeš razumit ni riječ .... naš balkanski / slavenski je goli kurac prema njima
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 23:47   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,453
Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
a ako slučajno i znaju koju riječ engleskog, naglasak im je takav da ne možeš razumit ni riječ .... naš balkanski / slavenski je goli kurac prema njima
Talijani nisu ni sposobni govorit strane jezike, oni nemaju riječi poput "tvrtka", nego maksimalno 2 suglasnika u nizu koji se odmah prekidaju samoglasnikom. Zato to i je lip jezik.
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 00:01   #20 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke

To se inače po nekim autorima zove kulturni imperijalizam i nije specifično za Talijane. Općenito svi govornici romanskih jezika imaju sličnu priču.
Robujemo stereotipima.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gradonacelnik, hrvati, nekulturni, venecije

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114