Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Grčka blokirala Makedoniju u NATO? u Znanost forumu; Pozivnica za ulazak u NATO nije uručena Makedoniji koju je blokirala Grčka zbog spora oko imena. Pozivnica za Makedoniju će ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 03-04-08, 23:00   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 22
Poruka: 250
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija
Grčka blokirala Makedoniju u NATO?

Pozivnica za ulazak u NATO nije uručena Makedoniji koju je blokirala Grčka zbog spora oko imena. Pozivnica za Makedoniju će biti odblokirana kad se riješi spor oko imena tako da se ne mora čekati novi summit Saveza.
Birtija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 03-04-08, 23:51   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 1,563
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto
Re: Grčka blokirala Makedoniju u NATO?

Pa kada nama seru Slovenci mogu i njima Grci....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 04-04-08, 06:38   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 660
tonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono nešto

Pa Makedonija je pristala na ime koje nosi sad još kod raspada bivše Yu i u 17 godina nisu to rješili sa Grčkom. A Grci su obični p.... kad im ne dozvoljavaju da nose ime koje im pripada.
To što Slovenci seru to je zato što im mi to dozvoljvamao oču kazati Sanader i Jandroković (sada).
Star 04-04-08, 07:46   #4 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Pa Makedonija je pristala na ime koje nosi sad još kod raspada bivše Yu i u 17 godina nisu to rješili sa Grčkom. A Grci su obični p.... kad im ne dozvoljavaju da nose ime koje im pripada.
To što Slovenci seru to je zato što im mi to dozvoljvamao oču kazati Sanader i Jandroković (sada).
Ne, nego zato jer je Sanader prodao ZERP prošli mandat kako bi što prije ušli u EU. EU sad vrši pritisak na njega jer je tamo što potpišeš toga se moraš i držati, a ne kao kod nas.
Usput, ne možeš zahtjevati da netko ne uđe u NATO zato jer mora promijeniti ime. Još bi meni sad trebalo blokirati put u Švedsku, Češku ili bilo gdje da otputujem zato jer postoji neki lik u Grčkoj koji se zove isto kao ja i traži da promijenim ime.
Zaključak: Grčka - biser 2008. godine
Birtija je offline  
Star 04-04-08, 12:29   #5 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,884
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Birtija Pogledaj Poruke
Još bi meni sad trebalo blokirati put u Švedsku, Češku ili bilo gdje da otputujem zato jer postoji neki lik u Grčkoj koji se zove isto kao ja i traži da promijenim ime.
Zaključak: Grčka - biser 2008. godine
Ne nego njih smeta naziv države Former Yugoslav Republic of Macedonia.

Osim toga o toj temi više pročitaj ovdje:

Macedonia naming dispute - Wikipedia
Vex je offline  
Star 04-04-08, 12:54   #6 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Ne nego njih smeta naziv države Former Yugoslav Republic of Macedonia.
Svejedno, i dalje se pitam čemu taj spor oko imena. Da se država zove i "Republika Grčku naguzi" opet sad samo zbog imena države ukidati mogučnost da se pridruži u NATO.
Ako uđemo u EU ili NATO, da sad mi blokiramo kasnije "Bosnu i Hercegovinu" jer nam kao predugačko ime ili tako nešto?!
Birtija je offline  
Star 04-04-08, 13:07   #7 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,884
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Daj pročitaj ono na linku kojeg sam ti stavio ovdje
Vex je offline  
Star 04-04-08, 13:12   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 660
tonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono nešto

Ja mislin da san u pravu što se tiće Makedonije a i Sanadera i mladog lava Jandrokovića.
Star 04-04-08, 15:47   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 29
Poruka: 1,523
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

nije to stvar ni grčke ni slovenije.
ljudi su gamad i iskoristit će sve šta mogu u njihovon interesu.
i baš zato moramo uć u eu i nato.
pa ćemo prcat srbiju, bosnu i crnu goru
Star 04-04-08, 15:48   #10 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Daj pročitaj ono na linku kojeg sam ti stavio ovdje
Pročitao sam 100 puta. I dalje ne kontam logiku zašto se ide zajebavati neka zemlja zbog imena.
Birtija je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103