Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Grčka blokirala Makedoniju u NATO? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Birtija Pročitao sam 100 puta. I dalje ne kontam logiku zašto se ide zajebavati neka zemlja ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 04-04-08, 17:26   #11 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Grčka blokirala Makedoniju u NATO?

Citat:
Pravi autor: Birtija Pogledaj Poruke
Pročitao sam 100 puta. I dalje ne kontam logiku zašto se ide zajebavati neka zemlja zbog imena.
Ili nisi pročitao niti jednom ili neznaš povijest antičke Grčke.

Nadam se da si čuo za Aleksandra Makedonskog, poznatijeg kao Aleksandra Velikog. Stvar je ta da je tzv. Makedonija Aleksandra Velikog zapravo Grčka pokrajina poput Sparte i Atene.

Ova Makedonija i Makedonci nemaju nikakve veze sa Aleksandrom Velikim niti antičkom Makedonijom.

Tako da Grčka ne priznaje termin "Makedonija".

Nadalje prva zastava FYR Makedonije je izgledala ovako:

Neznam dal prepoznaješ grb, ali to je grb Verginijskog sunca, također simbola antičke Makedonije točnije Filipa II. Makedonskog (Aleksandrova oca):

Misliš li da ti nebi drugačije reagirao da se neka zemlja predstavi kao Republika Slavonija, te za grb na svojoj zastavi uzme grb Slavonije?
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 05-04-08, 11:17   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Misliš li da ti nebi drugačije reagirao da se neka zemlja predstavi kao Republika Slavonija, te za grb na svojoj zastavi uzme grb Slavonije?
Ali ne može se sad zbog toga ucijenjivati neku zemlju. Uostalom, ne bih se čudio da dođe jednom dan da se Slavonija odvoji od ostatka Hrvatske. Dok Zagreb i Dalmacija napreduju, Slavonija sve više propada. Čim netko krene ili završi faks, odlazi iz Slavonije, tako da Slavonija gubi mlade. Sve više propada jer se ne ulaže u nju. Za odvajanje Slavonije od Hrvatske sam i ja za.
Birtija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 05-04-08, 11:36   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,099
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Birtija Pogledaj Poruke
Sve više propada jer se ne ulaže u nju. Za odvajanje Slavonije od Hrvatske sam i ja za.
bez komentara
Citat:
Veleizdaja
Članak 135.
(1) Tko uporabom sile ili prijetnjom uporabe sile pokuša promijeniti ustavno ustrojstvo Republike Hrvatske, ili izdvojiti dio njezinog državnog područja, ili dio njezinog državnog područja pripojiti drugoj državi, ili svrgnuti predsjednika Republike,
kaznit će se kaznom zatvora najmanje pet godina.
(2) Kaznom iz stavka 1. ovoga članka kaznit će se tko uporabom sile ili prijetnjom uporabe sile na dijelu državnog područja Republike Hrvatske pokuša spriječiti uspostavu ustavnog ustrojstva ili državne vlasti, ili uvesti strani sustav djelovanja vlasti.
Ja još imam snage reć ti - Splite volin te
marinkoM8 je offline  
Star 05-04-08, 18:45   #14 (permalink)
Regularni forumas

E pa o tome se u Slavoniji već dugo raspravlja. Slavonija propada. Ostavi se Ustava, dođi u Slavoniju i pogledaj kako se živi. Ja ne radim nikakvu urotu. Ja samo kažem da se nemoj začuditiako bi moglo doći do toga. Naš sav porez odlazi vama u Dalmaciju. Svaki mjesec se neka firma zatvara, a nijedna otvara. Šljiviš takvu vlast koja ulaže samo u Zagreb i Dalmaciju. Istra i Varaždin isto dobivaju, ali Slavonija ništa. Zašto da dajemo svoj porez nekome tko nam ga ne vraća nimalo. Ja se neću zamarati s tim, ali ako dođe do toga, znam na čijoj ću strani biti. Šta se tu imaš čuditi?! Kosovo od Srbije, Slavonija od Hrvatske i svima mir.

Zadnji Uredio Birtija : 05-04-08 u 18:53.
Birtija je offline  
Star 05-04-08, 19:28   #15 (permalink)
Regularni forumas

Neka mi netko makne ovih zadnjih par postova. Opet sam se napio. Dosta je bilo. Počinjem manje pit.
Birtija je offline  
Star 05-04-08, 20:06   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,629
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Grci - cigani i pederčine, ništa više i ništa manje.

Dok je Tito bio živ, nisu se sjetili povlačiti lekcije iz antike...

NE VRIJEĐAJ NAROD!

Zadnji Uredio anthlon : 05-04-08 u 21:07.
Vidolinho je offline  
Star 05-04-08, 22:20   #17 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,641
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

jebiga.....svijet je otišao kvragu,svatko misli da je najpametniji,a vidolinho ima pravo:grci su cigani i pederčine
HPetrovic1989 je offline  
Star 05-04-08, 22:45   #18 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Dok je Tito bio živ, nisu se sjetili povlačiti lekcije iz antike...
JEBO VAS JA, dajte pročitajte link koji drugi postaju prije pričanja gluposti. Oduvijek se Grčka protivila nazivu Makedonije i uvijek su povlačili to.
Vex je offline  
Star 05-04-08, 23:04   #19 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,921
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Zbog vašeg dječjeg ponašanja tema je zatvorena.
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114