| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Grčka blokirala Makedoniju u NATO? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Birtija Pročitao sam 100 puta. I dalje ne kontam logiku zašto se ide zajebavati neka zemlja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Grčka blokirala Makedoniju u NATO? Citat:
Nadam se da si čuo za Aleksandra Makedonskog, poznatijeg kao Aleksandra Velikog. Stvar je ta da je tzv. Makedonija Aleksandra Velikog zapravo Grčka pokrajina poput Sparte i Atene. Ova Makedonija i Makedonci nemaju nikakve veze sa Aleksandrom Velikim niti antičkom Makedonijom. Tako da Grčka ne priznaje termin "Makedonija". Nadalje prva zastava FYR Makedonije je izgledala ovako: ![]() Neznam dal prepoznaješ grb, ali to je grb Verginijskog sunca, također simbola antičke Makedonije točnije Filipa II. Makedonskog (Aleksandrova oca): ![]() Misliš li da ti nebi drugačije reagirao da se neka zemlja predstavi kao Republika Slavonija, te za grb na svojoj zastavi uzme grb Slavonije? | |
| |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Grčka blokirala Makedoniju u NATO? Ali ne može se sad zbog toga ucijenjivati neku zemlju. Uostalom, ne bih se čudio da dođe jednom dan da se Slavonija odvoji od ostatka Hrvatske. Dok Zagreb i Dalmacija napreduju, Slavonija sve više propada. Čim netko krene ili završi faks, odlazi iz Slavonije, tako da Slavonija gubi mlade. Sve više propada jer se ne ulaže u nju. Za odvajanje Slavonije od Hrvatske sam i ja za. |
| |
| | #13 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Grčka blokirala Makedoniju u NATO? Citat:
![]() Citat:
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te | ||
| |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Grčka blokirala Makedoniju u NATO? E pa o tome se u Slavoniji već dugo raspravlja. Slavonija propada. Ostavi se Ustava, dođi u Slavoniju i pogledaj kako se živi. Ja ne radim nikakvu urotu. Ja samo kažem da se nemoj začuditiako bi moglo doći do toga. Naš sav porez odlazi vama u Dalmaciju. Svaki mjesec se neka firma zatvara, a nijedna otvara. Šljiviš takvu vlast koja ulaže samo u Zagreb i Dalmaciju. Istra i Varaždin isto dobivaju, ali Slavonija ništa. Zašto da dajemo svoj porez nekome tko nam ga ne vraća nimalo. Ja se neću zamarati s tim, ali ako dođe do toga, znam na čijoj ću strani biti. Šta se tu imaš čuditi?! Kosovo od Srbije, Slavonija od Hrvatske i svima mir. Zadnji Uredio Birtija : 05-04-08 u 18:53. |
| |
![]() |
« Afganistan:talibani pretvaraju Nato u blato
|
81%Amerikanaca misli da im zemlja ide u krivom smjeru »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.