| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ će plašiti birače povratkom komunista u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: Tri su glavna elementa promidžbe: promocija novih kadrova, zagovaranje stabilnosti na gospodarskom planu i opće zastraš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned | HDZ će plašiti birače povratkom komunista Jutarnji.hr Citat:
stvarno žalosno da ljudi daju glasove na ovakve gluposti ... Citat:
2) opet će se djeliti državni novac prije izbora ... i opet će debili uzet Judine škude i dati glasove ... strašno 3) nek prvo Sanader objasni onu svoju jamstvenu karticu i kolko od toga je izvršio ... eto kak će HDZ na izbore ... s ničim stvarno važnim ... poludim na ovakve stvari ... doslovno poludim .... | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| next best thing | Re: HDZ će plašiti birače povratkom komunista ama gle, HDZ ima svoju vojsku poludebila koja redovito ide na izbore kao pioniri maleni i glasuju za svoju stranku, dok ostali ljudi sa viška pameti razmišljaju pa biraju za koga će ili čak ni ne odu na izbore, a ovi će skupit svojih 25 posto nepismenih baba i dedeka i dijaspore koju imamo i na forumu i vidimo kak je "upućena" i to je bitna razlika, ali neće još dugo, poumirat će i ta tupava janjad pa ćemo vidjet ko će glasat za 15-20 godina, možda se bude glasalo čak i za politički program.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: HDZ će plašiti birače povratkom komunista ma znam to ... a najviše popizdim kad mi se onda ti isti idioti koji glasaju za njih idu žalit kak im je loše i da je država u kurcu .... a jedinu šansu kad se moglo nekaj promjenit i popravit stanje su prokockali, jer je njima važnije "da komunisti ne dođu na vlast" od toga kaj će oni i njihova djeca jest .... ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: HDZ će plašiti birače povratkom komunista Citat:
sad ne znam da li da tu stavim ili ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Nježni predator | Re: HDZ će plašiti birače povratkom komunista Mediji su pretežno u njihovim rukama, a skupili su i dovoljno ljudi s rukama u vreći. Sad idu od kuće do kuće i učlanjuju u svoju stranku i malu djecu i pačiće. Obećavaju i brda i doline, a na žalost ima dovoljno očajnika kojima i to nešta znači.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: druga generacija Hrvata u Australiji
Poruka: 107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ će plašiti birače povratkom komunista Pa ima vise izbora od HDZ-a i Komunista, ne ..... Ima i 'Pravasa.. HSP
__________________ Ako nesto 17 godina vec Neradi ..... Radite nesto sasvim drugacije ! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| next best thing | Re: HDZ će plašiti birače povratkom komunista Citat:
![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: birace, hdz, komunista, plas iti, povratkom |
« Tadić se ispričao Hrvatima za srpska zlodjela
|
Smijenjen jer Kirina nije dočekao u svečanoj odori »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:17.

ili