Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi HDZ će plašiti birače povratkom komunista u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: Tri su glavna elementa promidžbe: promocija novih kadrova, zagovaranje stabilnosti na gospodarskom planu i opće zastraš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-06-07, 07:35   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
HDZ će plašiti birače povratkom komunista

Jutarnji.hr

Citat:
Tri su glavna elementa promidžbe: promocija novih kadrova, zagovaranje stabilnosti na gospodarskom planu i opće zastrašivanje povratkom komunista na vlast. Kadrovsko pomlađivanje stranke pokušaj je da se reagira na izbor Zorana Milanovića za predsjednika SDP-a .
prestrašno ... najžalosnije je kaj ima debila kojima je bitnije čuti to, nego suvisli program i koji će iz nekog iracionalnog straha od komunista (kojih uopće nema) zaboravit i satove i Veronu i HFP i Brodosplit i Kalmetinog vozača i ... i ...

stvarno žalosno da ljudi daju glasove na ovakve gluposti ...

Citat:
STRATEGIJA

1. META:
Ljubo Jurčić i njegov gospodarski program

2. PROJEKTI
3. rata umirovljeničkog duga, dividende braniteljima, besplatni udžbenici

3. OBEĆANJA: manje nezaposlenih, bez novih poreza, manji doprinosi
1) žalosno da je nekome to bitno ... napadaju ideološki umjesto sadržajem
2) opet će se djeliti državni novac prije izbora ... i opet će debili uzet Judine škude i dati glasove ... strašno
3) nek prvo Sanader objasni onu svoju jamstvenu karticu i kolko od toga je izvršio ...

eto kak će HDZ na izbore ... s ničim stvarno važnim ...
poludim na ovakve stvari ... doslovno poludim ....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 08:05   #2 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: HDZ će plašiti birače povratkom komunista

ama gle, HDZ ima svoju vojsku poludebila koja redovito ide na izbore kao pioniri maleni i glasuju za svoju stranku, dok ostali ljudi sa viška pameti razmišljaju pa biraju za koga će ili čak ni ne odu na izbore, a ovi će skupit svojih 25 posto nepismenih baba i dedeka i dijaspore koju imamo i na forumu i vidimo kak je "upućena" i to je bitna razlika, ali neće još dugo, poumirat će i ta tupava janjad pa ćemo vidjet ko će glasat za 15-20 godina, možda se bude glasalo čak i za politički program.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 08:07   #3 (permalink)
Banned

silence

ma znam to ... a najviše popizdim kad mi se onda ti isti idioti koji glasaju za njih idu žalit kak im je loše i da je država u kurcu ....

a jedinu šansu kad se moglo nekaj promjenit i popravit stanje su prokockali, jer je njima važnije "da komunisti ne dođu na vlast" od toga kaj će oni i njihova djeca jest ....

silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 09:08   #4 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ma znam to ... a najviše popizdim kad mi se onda ti isti idioti koji glasaju za njih idu žalit kak im je loše i da je država u kurcu ....

a jedinu šansu kad se moglo nekaj promjenit i popravit stanje su prokockali, jer je njima važnije "da komunisti ne dođu na vlast" od toga kaj će oni i njihova djeca jest ....

pa idu se žalit kak im je loše i da je država u kurcu zbog komunista (tko god da je na vlasti)

sad ne znam da li da tu stavim ili
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 09:27   #5 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,342
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Mediji su pretežno u njihovim rukama, a skupili su i dovoljno ljudi s rukama u vreći.
Sad idu od kuće do kuće i učlanjuju u svoju stranku i malu djecu i pačiće.
Obećavaju i brda i doline, a na žalost ima dovoljno očajnika kojima i to nešta znači.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 09:41   #6 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
pa idu se žalit kak im je loše i da je država u kurcu zbog komunista (tko god da je na vlasti)

sad ne znam da li da tu stavim ili
baš to ... ne znaš jel plakat ili se smijat ....
(pokušavo sam nekaj napisat, ali stvarno ne znam kaj bi reko)
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 12:37   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Poruka: 107
klokanica ima ono neštoklokanica ima ono neštoklokanica ima ono neštoklokanica ima ono neštoklokanica ima ono nešto

Pa ima vise izbora od HDZ-a i Komunista, ne .....

Ima i 'Pravasa..
HSP
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 12:55   #8 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: klokanica Pogledaj Poruke

Ima i 'Pravasa..
HSP

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 14:02   #9 (permalink)
Banned

silence

Citat:

Ima i 'Pravasa..
HSP
ma kojih komunista????? di ti vidis komuniste?

silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 14:31   #10 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,342
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:

Ima i 'Pravasa..
HSP

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: birace, hdz, komunista, plas iti, povratkom

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111