| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ će plašiti birače povratkom komunista u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Maslow ima i apstinenata... ups, to ne pričate o seksu, ma niš onda... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Nježni predator | Re: HDZ će plašiti birače povratkom komunista Mislim da je post Istrijana u najmanju ruku zlonamjeran. Iz ovog bi trebali shvatiti valjda da će IDS plašit birače Ustašama?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ će plašiti birače povratkom komunista Uobičajena HDZ predizborna retorika. Uvijek pred izbore krenu sa oštrom desničarskom retorikom da pokupe glasove neodlučne desnice (kojoj se gade Đapićeva proseravanja, a nemaju drugog izbora. Jer ipak, koji k. smo se borili devest i neke da nam komunjare dođu opet na vlast). E tu uljetava HaDeZe i pokupi glasove klasicnim "urlanjem" u kampanji. A onda kad treba ispuniti "desničarska" obećanja (Gotovina, granice, ostala sranja kojima mažu ljudima oči) onda kažu: "A znate, nismo baš tako mislili, Karlica je zajebana čkapi". Ma bagra jedna svi po redu... od HDZ-a preko SPD-a, HNS-a, HSP (sa svim svojim derivatima)... Jebome pas ak ja necu za onog ludog Schwartza i njegovu jebaljku glasat. Taj je bar munjen u glavu pa znas za kaj glasaš. Ovi su inteligentni pa naprave sranje. Ov je munjen pa može samo i sranje napravit ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 26-06-07 u 17:36. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: HDZ će plašiti birače povratkom komunista Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne bojim se ja plašenja komunistima, nego da ne bi Franju ostao iz grobu u žaru i gnjevu šta mu napravismo od Hrvatske, onda smo tek najebali.... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ će plašiti birače povratkom komunista Citat:
Bio je gušt slušati (a bogami i gledati) njegove govore. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: HDZ će plašiti birače povratkom komunista Citat:
![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ će plašiti birače povratkom komunista Ma te kampanje su obične igre i igrice koje običnog građanina dovode u zabludu za koga da glasa. Svi lažu i napadaju konkurente i to im je najjača taktika. Meni se osbno ne sviđaju ni sdp niti hdz, a hns još manje. Malo mi je glupo što se u ovoj državi uvik vodi rasprava hdz ili sdp kao da ne postoji mogučnost da neko drugi dođe na vlast. I zbog takve propagande, ja koji sam protiv hdz-a bi trebao glasati za sdp ili njihove koalicijske partnere jel sam inače uzalud bacio glas. Ja bi volio viti neku stranku koja se neče spuštati na nivo da se prepucava sa drugima, ko je kriv ko nije, nego da se u kampanji orjentiraju na program i da nam objasne, što će napraviti, kako će napraviti i s kojim kadrom će to napraviti......Više mi je pun q...... ovih starih istrošenih političara zaluđenih komunizmom i domovinskim ratom. Vrijeme je da se okrenemo budučnosti i da prošlost ostavimo izad sebe, a to možemo samo sa mladim, poštenim i neiskvarenim političarima koji nisu zaluđeni nekakvim povjesnim stereotipima. Meni osobno nije bila dobra niti vlada sdp-a. Ali možda se sada sitvacija prominila otkad je izabran Zoran Milanović za predsjednika. Moram reći da ne pratim previše politiku, ali mi se čini da su se u sdp-u malo promjenili i da su se razvili u malo moderniju stranku nego što su nekad bili...mislim da u svojim redovima imaju dosta sposobnih ljudi. Neka se riješe još linića i možda dobiju moj glas. Inače ću glasat za HSLS, pa makar mi glas propa
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
![]() |
| Tagovi: birace, hdz, komunista, plas iti, povratkom |
« Tadić se ispričao Hrvatima za srpska zlodjela
|
Smijenjen jer Kirina nije dočekao u svečanoj odori »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:50.

Bio je gušt slušati (a bogami i gledati) njegove govore.