| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ - najjača stranka već 17 godina u Znanost forumu; potvrdilo se to i na ovim izborima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Lopovetine ![]() Nije da drugi nisu ali ovi su ih sve zajebali
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina ma udruga lopova... pljačkaša... tatinih sinova i lažova... mititelja i mitolovaca... sve to opisuje njih... al da nije tih ljiga kao što je jandroković ili jaca kosovor... ili onaj pijani... ne znam samo kako netko može glasat kad se iz njihove kampanje vidi da su potplatili ljude za koje znaju da će utjecat na niže primate (glasači)
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina E ... ali spontano okupljanje mladih adezeovih kadrova iza Jandrokovića i skandiranje mi je bilo prejako ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina da stvarno... to sam i ja primjetil... i to ne bilokakvih mladih.. sve odabrani... the chosen one
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Ma što se potvrdilo? Potvrdila se činjenica da HDZ pobjeđuje zahvaljujući glasovima iz dijaspore, kao i onima iz ruralnih, nerazvijenih područja. Ako se gleda dobna i obrazovna struktura, također je jasno vidljivo da za HDZ glasaju manje obrazovani i stariji ljudi. Ja bih osim dijaspori, najradije zabranila izlazak na izbore i svima bez završene barem osnovne škole i starijima od 75. Ozbiljno. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:10.