| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ - najjača stranka već 17 godina u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor evo iz mog iskustva.. razgovaram s cijelim babinjakom o glasovanju i cijeli babinjak bez zavrsene ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Godina: 23
Poruka: 33
![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Mogu samo reči ko NIJE stvorio hrvatsku državu,a to je SDP koji je kad se glasovalo o izlasku hrvatske iz yugoslavije napustio raspravu ![]()
__________________ ...postavit se možeš i na glavu,žena sam i znam da sam u pravu... | |
| | |
| | #92 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| nick kombinira | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Isto tako cijela Rijeka i Istra recimo i još neka područja (Zg isto dosta) glasaju uvijek za sdp bez obzira na dob. Zašto? E pa to ne bih znao, al ovo tvoje zaključivanje je besmisleno. To je više podijeljeno po područjima koja su uvijek opredjeljena za određenu stranku nego po dobi, barem po mom viđenju. I po čemu je to sdp bolji od hdz- a? Bili su i oni na vlasti prije 4 godine, i šta su to oni bolje radili nego što je hdz radio ove 4 god. ? Meni je sve to isti drek ![]() | |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Iskreno mislim da bi. Naime, za njihovo doba je (ako se ne varam) počela ona fora sa POS stanovima. A to je bila dobra prilika da si netko mlad na relativno lagan nacin sredi stambeno pitanje...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
![]() ![]() ![]() Možda bi trebali pitati Mirka Miočića da nam sastavi vladu. ![]()
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.

pusa