| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ - najjača stranka već 17 godina u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri Isto tako cijela Rijeka i Istra recimo i još neka područja (Zg isto dosta) glasaju uvijek ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Ajd malo pogledaj kakav je standard tradicionalnih SDP regija poput Istre i ZG-a , a kakav onih gdje HDZ ima svoja uporišta.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #103 (permalink) |
![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Od tud što je veličina Hrvata i njihovo mjerenje omiljeni sport adezejaca i ostalih desničara.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Istra nije ništa puno bolje razvijena od Dalmacije ( a u Dalmaciji glasove dobiva uglavnom Hdz). A Zagreb je daleko ispred svih , to je glavni grad države, a i centralizacija je kod nas dosta velika pa se sve bitno odvija tamo i onda je najrazvijeniji. Nije da branim hdz nit išta meni to sve isto hdz i sdp, ako bi i glasao onda bi glasao za nekog stotog, ali jednostavno mi nije jasno zašto se samo pljuje po jednoj stranci koja po ničemu nije lošija od ove druge. Evo tu u Rijeci su godinama već sdp ovci na vlasti i šta se događa? Ništa. Evo pogledajmo samo šta se tiče mediteranskih igara i sličnih stvari koje zahtijevaju nekakvu organizaciju.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo | |
| | |
| | #106 (permalink) |
![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Aha ... a kakvo je stanje kod tebe na Marsu? Živi se dobro?
| | |
| | #108 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Ma gle.... Ne kužim ti se ja u politiku, nit se ne želim previše miješat u to.... Eto samo mi je ovo smiješno.... Uvijek kad je neka stranka na vlasti 4 god. , kad je na kraju njihov mandat onda se uvijek najviše pljuje po toj stranci koja je bila jer se u tom trenutku najviše sjećamo njezinih loših poteza. Isto tako kad je prije 4 g. sdp bio pri kraju svog mandata najviše se po njima sralo,a ne po hdz u. I tako u krug...
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:22.

tko ga je bannao