| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ - najjača stranka već 17 godina u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri Istra nije ništa puno bolje razvijena od Dalmacije . Ive ive Malo proć okolo pa pogledat... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,819
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Najbolje riješenje u ovoj državi je zapošljavanje ljudi u proizvodnim poduzetništvu. I po meni su mali poduzetnici največi heroji ove države jer se izlažu riziku. Citat:
a ovo je skroz offtopic
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... Zadnji Uredio berto11 : 27-11-07 u 08:32. | ||
| | |
| | #143 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,408
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina ![]() ![]() Citat:
![]() ![]() Ova tema je toliko zanimljiva da mi odmah jutro počinje sa osmjehom na licu. | |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,408
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Auč, auč... Ja mislila Dinamo kao Dinamo klub ![]() Ali s druge strane zašto bi vas to toliko ubijalo kada to stanje traje veće neko vrijeme, kad ono nije to nego nekakav Dinamovac ![]() |
| | |
| | #147 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,819
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
![]() Citat:
potpuno je zamjenio hajdukaa ovo je legendarno: Imam lijepe vijesti za vas i ja završio sa offtopicom od sad samo HDZ
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... Zadnji Uredio berto11 : 27-11-07 u 10:02. | ||
| | |
| | #149 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Hrvatska treba do novaca doći drukčijim putem, a ovo kaj sam nabrojao, vraća socijalna ulaganja u te ljude, te se osiguravaju druga socijalna ulaganja za druge ljude, koja bi inače utjecala na proračun RH eh da pošto je ovo HDZ topik, imam lijepu pjesmicu ![]() Citat:
| ||
| | |
| | #150 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Mediji u BiH: Milanović izgubio izbore, ali možda formira vladu Citat:
![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:33.

Viruj mi , ovdi ih ima i previse , pola njih zijape sad poluprazni zbog prezasicenosti, a i vjerojatno zato sta je i Joker otvoren.
pusa