| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ - najjača stranka već 17 godina u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: M@tej@ Naravno, samo negdje više, a negdje manje. Naravno da je takvih više na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Da ljudi na otocima su poznati kao lijeni ljudi........dobro si informirana. Evo hdz je u zadarskoj županiji pobjedio u svim gradovima i opčinama osim na jednom otoku gdje je pobjedio sdp.
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." | |
| | |
| | #162 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Tu lijenost sam spomenula kad sam govorila o ˝predrasudama˝ spram Dalmatinaca, a nigdje nisam napisala da lijenost ima ikakve veze s glasanjem. I ni u jednom postu nisam napisala da Dalmatinci glasaju većinom za HDZ jer su lijeni! Pobogu, čitaj kako treba! Malo razumijevanja dok čitaš, ha?
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #163 (permalink) |
| wayward | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina slažem se, evo ja slavonac, koliko ima ovdje takvih ![]() ![]() ![]() , dobro ne u kombinaciji jedno s drugim i trećim.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #164 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Tko ti je to rekao?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #167 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
zašto se na to vraćamo? pa okanite se više rata.. hrvatskoj treba patriotizam ali ne valja ga više temeljiti na ratu nego na stvaranju nacionalnog identiteta izvan bilokakvih zajednica bilo s istočnim, bilo sa zapadnim zemljama hdz nije najjača i najpozitivnija stranka u hrvatskoj, nije nijedna jer svi imaju interese ali victoria okani se pozivati na rat jer su u ratu sudjelovali svi Hrvati i svi smo stvarali našu Hrvatsku... Živjela ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #168 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
Ibort mene zanima sad sta je istina. Zainteresirali ste me.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | |
| | |
| | #169 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Imaš pravo krivo sam shvatio jer sam čita na brzinu i nisam pročitao ovo u zagradama. Ali stvarno ne kužim što ti hočeš reči? Da su dalmatinci manje obrazovani od odtatka hrvatske? Da samo u 9oj i 10oj izbornoj jedinici ima sela i nerazvijenih krajeva? Ja isto tako mogu reči da u rijeci pobjeđuje sdp zbog toga što tamo živi velika količina srba.....
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:51.

Zainteresirali ste me.