Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi HDZ - najjača stranka već 17 godina u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: M@tej@ Naravno, samo negdje više, a negdje manje. Naravno da je takvih više na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-11-07, 15:11   #161 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,234
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat
Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke

Naravno, samo negdje više, a negdje manje. Naravno da je takvih više na otocima i u Dalmatinskoj zagori, nego u gradu. (mislim starijih i manje obrazovanih)

Da ljudi na otocima su poznati kao lijeni ljudi........dobro si informirana.

Evo hdz je u zadarskoj županiji pobjedio u svim gradovima i opčinama osim na jednom otoku gdje je pobjedio sdp.
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 15:22   #162 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,175
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
Da ljudi na otocima su poznati kao lijeni ljudi........dobro si informirana..
Molim te citiraj gdje sam ja napisala da su lijeniji na otocima, gdje? Ili ja pišem na poljskom, ili ti ne znaš povezat' ništa što direktno ne proizlazi iz konteksta. A znam što je - ovo drugo.
Tu lijenost sam spomenula kad sam govorila o ˝predrasudama˝ spram Dalmatinaca, a nigdje nisam napisala da lijenost ima ikakve veze s glasanjem. I ni u jednom postu nisam napisala da Dalmatinci glasaju većinom za HDZ jer su lijeni! Pobogu, čitaj kako treba! Malo razumijevanja dok čitaš, ha?
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 15:23   #163 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,559
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:

Pobogu pa svugdi ima lijenih, starih i neobrazovanih ljudi.

slažem se, evo ja slavonac, koliko ima ovdje takvih , dobro ne u kombinaciji jedno s drugim i trećim.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 17:59   #164 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: victoria Pogledaj Poruke
Još jedna činjenica:
Mogu samo reči ko NIJE stvorio hrvatsku državu,a to je SDP koji je kad se glasovalo o izlasku hrvatske iz yugoslavije napustio raspravu
Nije istina.

Tko ti je to rekao?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 18:37   #165 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-04-06
Poruka: 307
Phoenix se izdvaja iz mase

Nije joj nitko trebao reći jer je to istina. I to svi znaju.
Phoenix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 19:07   #166 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Ne to nije istina , to je pola istine i to svi , očito , ne znaju ... ti prvi.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 19:24   #167 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,618
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: victoria Pogledaj Poruke
Još jedna činjenica:
Mogu samo reči ko NIJE stvorio hrvatsku državu,a to je SDP koji je kad se glasovalo o izlasku hrvatske iz yugoslavije napustio raspravu
ne znam di ti živiš kokoš... ivica račan je jedan od onih koji su bili prvi među stvaraocima naše države na političkoj strani... naravno, državu su oslobodili naši vojnici i naši generali ali bez političara je također ne bi bilo

zašto se na to vraćamo? pa okanite se više rata.. hrvatskoj treba patriotizam ali ne valja ga više temeljiti na ratu nego na stvaranju nacionalnog identiteta izvan bilokakvih zajednica bilo s istočnim, bilo sa zapadnim zemljama

hdz nije najjača i najpozitivnija stranka u hrvatskoj, nije nijedna jer svi imaju interese ali victoria okani se pozivati na rat jer su u ratu sudjelovali svi Hrvati i svi smo stvarali našu Hrvatsku... Živjela
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 19:24   #168 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Ne to nije istina , to je pola istine i to svi , očito , ne znaju ... ti prvi.

Ibort mene zanima sad sta je istina. Zainteresirali ste me.

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 19:53   #169 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,234
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Molim te citiraj gdje sam ja napisala da su lijeniji na otocima, gdje? Ili ja pišem na poljskom, ili ti ne znaš povezat' ništa što direktno ne proizlazi iz konteksta. A znam što je - ovo drugo.
Tu lijenost sam spomenula kad sam govorila o ˝predrasudama˝ spram Dalmatinaca, a nigdje nisam napisala da lijenost ima ikakve veze s glasanjem. I ni u jednom postu nisam napisala da Dalmatinci glasaju većinom za HDZ jer su lijeni! Pobogu, čitaj kako treba! Malo razumijevanja dok čitaš, ha?

Imaš pravo krivo sam shvatio jer sam čita na brzinu i nisam pročitao ovo u zagradama.

Ali stvarno ne kužim što ti hočeš reči? Da su dalmatinci manje obrazovani od odtatka hrvatske? Da samo u 9oj i 10oj izbornoj jedinici ima sela i nerazvijenih krajeva?

Ja isto tako mogu reči da u rijeci pobjeđuje sdp zbog toga što tamo živi velika količina srba.....
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 19:58   #170 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,970
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:

Ja isto tako mogu reči da u rijeci pobjeđuje sdp zbog toga što tamo živi velika količina srba.....

tako je,berto je u pravu ako se vodimo tom plitkom logikom..
nedaj nase nedaj svoje
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114