Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi HDZ - najjača stranka već 17 godina u Znanost forumu; M@tej@ ako inace ljudi koji glasaju za SDP razmisljaju tako da podcjenjuju druge ljude kao i ti , onda ce ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-11-07, 01:13   #21 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,212
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina

M@tej@ ako inace ljudi koji glasaju za SDP razmisljaju tako da podcjenjuju druge ljude kao i ti , onda ce mi stvarno bit drago da HDZ dobije izbore. Eto toliko.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 01:19   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,051
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Gle, nisi me uvrijedila, a pretpostavljam da je tebe uvrijedilo ovo s Dalmacijom. A čuj, činjenica jest da je primjerice Istra ispred Dalmacije (po razvijenosti) nekoliko svjetlosnih godina. Ma osim toga, samo vi i dalje budite uz HDZ, ali se onda nemojte žalit' kako vam je jako loše, kako se nema posla, kako se nema od čega živjeti, itd., itd., šmrc.
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 01:21   #23 (permalink)
eva
Pure Intuition

eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

To se u Dalmaciji zale uglavnom onaj dio koji je glasao za SDP.
Sta se mene tice , BMK i za jedne i za druge, za mene su SDP i HDZ isto sranje drugo pakovanje.

eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 01:22   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Pa prosta je činjenica da su IX. i X. jedinica "zlatne koke" HDZ-a ... tamo im je trećina mandata... ne znam šta bi se tu netko trebao naći uvrijeđen.
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 01:26   #25 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
To se u Dalmaciji zale uglavnom onaj dio koji je glasao za SDP.
Sta se mene tice , BMK i za jedne i za druge, za mene su SDP i HDZ isto sranje drugo pakovanje.
Da, svakako. Ne znam samo čemu se imaju žalit' kad tamo SDP ima jedva pokoji mandat.
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 02:56   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Gle, nisi me uvrijedila, a pretpostavljam da je tebe uvrijedilo ovo s Dalmacijom. A čuj, činjenica jest da je primjerice Istra ispred Dalmacije (po razvijenosti) nekoliko svjetlosnih godina. Ma osim toga, samo vi i dalje budite uz HDZ, ali se onda nemojte žalit' kako vam je jako loše, kako se nema posla, kako se nema od čega živjeti, itd., itd., šmrc.
Je, je slažem se- meni je Dalmacija krasna i volio bih češće ljetovati tamo, no čuo sam da su domorodci neprijateljski raspoloženi...

Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 03:00   #27 (permalink)
eva
Pure Intuition

M@tej@;
Vidi , ja sam totalno apoliticna i nemam potrebu raspravljat o politici. Cinjenica je da je Dalmacija odlucila za HDZ , ali mi je zasmetalo sta si ti svojim postom ocrnila cilu Dalmaciju zbog politickog opredjeljenja. Za to i sluzi demokracija da svatko na listicu zaokruzi sta zeli,ne vodi samo u Dalmaciji HDZ, a na kraju krajeva najvise me zasmetalo sta se ti smatras vrijednijom od seljaka koji zivi od svojih ruku i truda, i sta mislis da imas pravo odlucivat tko ima pravo glasat a tko ne. I opcenito ne volim aroganciju i podcjenjivanje nikog , a pogotovo ne zbog odluke na koju ima pravo.

eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 05:24   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Poruka: 1,280
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Ja bi volija da HDZ pobijedi samo zbog šovinista poput ove Mateje.
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 07:17   #29 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,396
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Rezultate ovih izbora je odlučilo onih 30-ak posto koji "nemaju za kog glasat" pa ne izlaze na izbore. U biti nije bilo važno da li bi na vlast došao SDP ili netko treći (makar je opcija netko treći mission impossible), jedini cilj ovih izbora je bilo maknut ovu gamad debele kože i obraza sa sadašnjih pozicija. Ali po starom Hrvatskom receptu, najbolje da o našoj sudbini odlučuju drugi, a dijaspora je ove izbore dočekala raširenih ruku, što se jelte vidjelo po odazivu.

A to da je HDZ najjača stranka u zadnjih 17 godina se dobro vidi na tome gdje je Hrvatska danas. Po svim pitanjima, ali se ipak dobro skrivamo iza nekakve fasade "zemlje_u_kojoj_se_dobro_živi"...

Živjeli
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 07:56   #30 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Ja bi volija da HDZ pobijedi samo zbog šovinista poput ove Mateje.
E pa neće ti se želja ostvariti. I neka sam šovinistica ako smatram da južnije ima više zatucanih nego ovdje. Na kraju krajeva, bila sam u Dalmaciji puno puta, a i starci mi redovito ljetuju u Dubrovniku, tako da sam i sama uspjela primijetiti kako se tamo diše, a kako ovdje.
I seljaci s motikom su u Slavoniji, a protiv njih nisam ni riječi rekla.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108