| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ - najjača stranka već 17 godina u Znanost forumu; LOL...nada je u MILANOVIĆU!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina LOL...nada je u MILANOVIĆU!!
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
... inače ja puno više poštujem seljake, nego ove pomodne i "urbane" kvaziintelektukce po gradovima... Ne zato jer sam tako čuo, već zato jer iz iskustva znam da su ti ljudi (neovisno o svojem političkom opredjeljenju) većinom puno iskreniji i pošteniji od ovakvih gore nabrojanih... i nije me uopće briga jesu li zatucani ili ne, imaju pravo biti (jel' smo mi u nekakvoj demokraciji ajmo reć da jesmo...) niko im to ne brani biti... i ako ćeš nekoga krivit za išta, krivi Ustav, a ne poštene ljude koji teško zaboravljaju da su izgubili rodbinu i prijatelje po raznim frontovima u Hrvatskoj i Hercegovini... | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 18
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina ova svađa nema svrhe i ništa s njom ne postižete..................pa zar vam je politika važnija od prijateljstva...........
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,358
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
A u gradu zadru u kojem je HDZ dobio možda čak veči postotak nego igdi, su sve sami nepismeni i neobrazovani ljudi. ![]()
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina pismeni dalmatinci su već odavno u zagrebu
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.

ajmo reć da jesmo...) niko im to ne brani biti... i ako ćeš nekoga krivit za išta, krivi Ustav, a ne poštene ljude koji teško zaboravljaju da su izgubili rodbinu i prijatelje po raznim frontovima u Hrvatskoj i Hercegovini...
Pali gume a ne dušu