| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ - najjača stranka već 17 godina u Znanost forumu; ni nemoj shvatit kao provokaciju... nisam reko da nema pismenih u dalmaciji nego da je velik broj takvih otišao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,853
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina ni nemoj shvatit kao provokaciju... nisam reko da nema pismenih u dalmaciji nego da je velik broj takvih otišao u zagreb i živi ovdje sada su tamo pismeni u manjini
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Što je najbitnije , u gradu Zadru HNS prelazi izborni prag , a u IX. izbornoj jedinici nije ni blizu pa HDZ dobija puno više mandata. Zbog čega? Zbog manjih , ruralnih sredina. U IX. IJ nositelj liste HDZ-a je Kalmeta ... treba li uopće pričati o vozaču , reketarenju , krađi na izgradnji austoceste i ostalim aferama tog ministra? Uz sve to HDZ je dobio uvjerljivo najveću podršku baš tamo i uz X. IJ to im je i donijelo najveći broj mandata. Prema tome ja ne znam šta se pjenite svi na M@teju ... cura nije rekla ništa što nije istina. Za HDZ u većini slučajeva glasaju stariji , niže obrazovani i birači iz manjih sredina. To je činjenica ... a sad što nekom smeta , šta se može.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Neću ulaz u rasprave. Mateja nisi trebala ono govorit za Dalmatince, primitivaca ima svuda, ja sam iz ZG i poštujem sve ljude svih boja i obrazovanja. Što se tiče izbora sad me samo zanima na koji će način HDZ skupit 77 mandata koliko mu je potrebno za sastavljanje vlade. SDP-u će to bit još i teže. ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Mateja, samo u tim urbanim sredinama su pismeni ljudi? Dakle, neki Trogiranin je glup; Križevčanin ili Valpovčanin isto? Oni ne razmišljaju? Aha, oni koji su desničari su i automatski glupi? Većina ljudi kojih poznam iz tih "zatucanih" sredina su ili akademski obrazovani ili će to skoro biti...ili u najužem krugu obitelji imaju barem dvije takve osobe. Ne shvaćam kako neka "moderna" osoba može takvo što reći??? Nijedna iole pametna osoba nebi to rekla, ni pomislila, a ne rekla, to je jadno, žalosno i glupo!!! Oprosti ako se vidiš u ovim epitetima. ![]() edit: Mama, pa ima i kombajna kod vas, kaj ne? ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Koliko ja vidim SDP-u će to biti puno lakše. Praktično im trebaju HSS-HSLS i to je to , a Friščić je sinoć bio skloniji SDP-u + Lalićka je više nego otvoreno rekla da je članstvo HSS-a protiv HDZ-a i da ne bi dobro prihvatilo koaliciju s HDZ-om HDZ je uzeo glasove HSP-u , ali ih tim izgleda okrenuo žestoko protiv sebe. Antiša bi se prodao za kikiriki , to ne sumnjam , ali ako to napravi mislim da će HSP doći na rub totalnog raspada. HDSSB je još sinoć više nego jasno rekao - ne HDZ-u. Prema tome u najboljem slučaju za HDZ : HDZ + dijaspora (pod uvjetom da HDZ dobije maksimalnih 6) + srpska manjina (ako) + umirovljenici = 71 I onda doktor mora pridobiti neskloni HSS. Ne sumnjam da će ponuditi bilo što samo da ostanu na vlasti , ali prilično je teška misija , a i u slučaju uspjeha gotovo je sigurno da će koalicija HDZ-HSS puno teže funkcionirati od one druge varijante.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 416
![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
To što je netko možda neobrazovan ne znači nužno da je glasao za HDZ niti obrnuto. Osobno poznajem dosta fakultetski obrazovanih osoba iz Dalmacije (odakle i ja dijelom potječem i čime sam ponosan) koji u razgovoru ne mogu dati niti jedan jedini jasan argument svojih političkih uvjerenja (HDZ) ali će usprkos tome na svakom izlasku svoj glas dati upravo HDZ-u. Zašto? Zato što su takvi. Tvrdoglavi i puni nekog dišpeta. Činjenice ih ne zanimaju niti žele o njima razgovarati. Netko bi rekao - zadrti. Teško da će se tu nešto promijeniti. Oni bi radiej bili gladni kruha nego promijenili svoja uvjerenja. I zbog takvih je HDZ tu gdje je.
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,566
![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Slažem se za sve što si rekao, nije ni približno gotovo kako HDZ misli, sada je Sanaderu muka sastaviti koaliciji, ići će toliko daleko da je spreman guze dati da bi ostao na vlasti ![]() Kako ja toga bahatog tipa ne mogu viditi ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Dok SDP mora nagovorit sve osim HSP i Glavaševe stranke, što isto neće bit lako. Zato sam i napisao da želim vidjet kako će HDZ skupit 77 mandata, a SDP će bit malo teže jer moraju na više strana obećat a to nije jednostavno. Bit će zanimljivo. Zadnji Uredio LPK : 26-11-07 u 13:31. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.