Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi HDZ - najjača stranka već 17 godina u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Ibort Ja jedno pišem , a ti izgleda nešto sasvim deseto pročitaš. Ja negdje napisao da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-11-07, 14:41   #61 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto
Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Ja jedno pišem , a ti izgleda nešto sasvim deseto pročitaš. Ja negdje napisao da su u dalmatinskoj zagori nepismeni?

Ali dobro ... ne da mi se stvarno dalje objašnjavati nešto što je toliko očito.
Nisam rekao da si ti to napisao, to je napisala matea.

Neda se ni meni raspravljati o politici opčenito i neznam zašto sam ušao u raspravu. Po meni su i sdp i hdz ista govna.
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 14:53   #62 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Dakle, seljaci s motkom sam napisala zbog evinog posta. Samo da, zašto bi pojedinci ovdje neke stvari i povezali?
Što se tiče svega ostalog...ta nisam ja ta koja radi statistiku. Ja samo prema njoj vidim da za HDZ (ne za desnicu - za HDZ) prema dobnoj, obrazovnoj i prebivališnoj strukturi, glasaju ljudi koje sam već spomenula. To ne znači da u jednim Križevcima, Valpovu ili Zadru nema pametnih i obrazovanih ljudi, ali prema podacima ispada da su ti isti u manjini.
I kao što je netko već spomenuo - Dalmatinci glasaju za HDZ zbog nekih svojih uvjerenja koja ne bi za ništa promijenili, a najgore mi je to. Kao i oni koji glasaju samo da glasaju, a zašto baš za određenu stranku? Ne znaju. To mi je najjače.
Inače što se tiče Dalmatinaca, nemam ništa protiv. Dapače, sa mnom studiraju dvije Dalmatinke i još sam se s njima najviše i zbližila. Ja ne govorim da je cijelo stanovništvo zatucano, ali je činjenica da je to dio gdje je takvih više, i dio gdje je gospodarstvo manje razvijeno.

P.S. I ja nisam Matea, već Mateja. Zaboga, valjda znaš čitati. I nisam napisala da su nepismeni.
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 15:02   #63 (permalink)
Akademik Foruma

berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
To ne znači da u jednim Križevcima, Valpovu ili Zadru nema pametnih i obrazovanih ljudi, ali prema podacima ispada da su ti isti u manjini.

Tvoji postovi su bili na strani prije tako da nisam zapamtio to jedno j. Sorry Mateja, duboko ti se ispričavam na tome.

A sada nađi mi i postaj ovdje te podatke koji potvrđuju da su Zadru pametni i obrazovani ljudi u manjini, a u rijeci u večini.

Ja misli da nije to samo do toga nego da hdz ima više glasača na području gdje se rat najviše osjetio. Pogledaj malo i to pa ćeš viditi da se može to i tako gledati.
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 15:35   #64 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
Tvoji postovi su bili na strani prije tako da nisam zapamtio to jedno j. Sorry Mateja, duboko ti se ispričavam na tome.
Ma ništa.

Citat:
A sada nađi mi i postaj ovdje te podatke koji potvrđuju da su Zadru pametni i obrazovani ljudi u manjini, a u rijeci u večini..
Neću, sve dok mi grad pišeš malim slovom.

Citat:
Ja misli da nije to samo do toga nego da hdz ima više glasača na području gdje se rat najviše osjetio. Pogledaj malo i to pa ćeš viditi da se može to i tako gledati.
Može se.
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 15:38   #65 (permalink)
Akademik Foruma

@Mateja

Rijeka

Jel može sada?
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 16:26   #66 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Ni ta teorija baš ne drži vodu jer u Požegi , Sisku , Osijeku ... SDP je jači od HDZ-a.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 17:36   #67 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-10-07
Godina: 23
Poruka: 33
victoria je zabranio reputaciju

Činjenica stoji: na svakim,ali baš svakim izborima HDZ kao stranka dobiva najviše glasova (bez dijaspore), ostalo je stvar osobnog mišljenja.

Zanimljivo je čitati kako simpatizeri sdp-a govore da za hdz glasaju seljaki i neborazovani a za sdp građani i obrazovani.

Molim vas da mi onda oni kao demokratska stranka objasne po čemu više vrijedi glas zagrepčana sa doktoratom od glasa mog dede seljaka sa osnovnom školom?
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 17:38   #68 (permalink)
Banned

Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: victoria Pogledaj Poruke
Molim vas da mi onda oni kao demokratska stranka objasne po čemu više vrijedi glas zagrepčana sa doktoratom od glasa mog dede seljaka sa osnovnom školom?

To nitko nije ni rekao. A ja tebe kao HDZ-ovku molim da mi objasniš zašto vama smeta kad se kaže nešto što je očita istina - biračko tijelo HDZ-a većinom čine stariji , slabije obrazovani i birači iz ruralnih krajeva?
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 17:54   #69 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
To nitko nije ni rekao. A ja tebe kao HDZ-ovku molim da mi objasniš zašto vama smeta kad se kaže nešto što je očita istina - biračko tijelo HDZ-a većinom čine stariji , slabije obrazovani i birači iz ruralnih krajeva?
Ne smeta sama činjenica nego ton kojim se to izriče. Zašto se uopće to ima spominjat? Ka da ja kažen da svi homoseksualne orijentacije glasuju za SDP. Naizgled je to obična činjenica, ali ipak šalje dublju poruku.

A ovi koji bi zabranjivali starijima i neukima (Mateja) da izađu na izbore- takvi stavovi se nazivaju fašizam. Naravno da je "lijevi fašizam" opravdan, dapače- on je poželjan. Ubijmo sve starije i nemoćne i sve iz ruralnih krajeva. Iskopajmo jednu ogromnu fojbu i unutra žive pobacajmo sve koji su protiv tolerancije, koji su zatucani, koji su primitivni, koji voze mercedese itd.
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 17:59   #70 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Ne smeta sama činjenica nego ton kojim se to izriče.
Ahaaaaaa ... ton je pogrešan za male osjetljive adezejske ušice ... evo moja najdublja isprika.

Biračko tijelo HDZ-a većinom čine stariji , slabije obrazovani i birači iz ruralnih krajeva? ... pssst ... da nitko ne čuje.

Citat:
Zašto se uopće to ima spominjat?
A ja i dalje pitam zašto vam smeta?

Citat:
Ka da ja kažen da svi homoseksualne orijentacije glasuju za SDP. Naizgled je to obična činjenica, ali ipak šalje dublju poruku.
Da? Koju? Da je SDP tolerantnija stranka?

Citat:
A ovi koji bi zabranjivali starijima i neukima (Mateja) da izađu na izbore- takvi stavovi se nazivaju fašizam. Naravno da je "lijevi fašizam" opravdan, dapače- on je poželjan. Ubijmo sve starije i nemoćne i sve iz ruralnih krajeva. Iskopajmo jednu ogromnu fojbu i unutra žive pobacajmo sve koji su protiv tolerancije, koji su zatucani, koji su primitivni, koji voze mercedese itd.
Jel to još jedan uobičajeni napad desničarske paranoje?
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114