| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ - najjača stranka već 17 godina u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Ibort Ja jedno pišem , a ti izgleda nešto sasvim deseto pročitaš. Ja negdje napisao da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Neda se ni meni raspravljati o politici opčenito i neznam zašto sam ušao u raspravu. Po meni su i sdp i hdz ista govna.
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Dakle, seljaci s motkom sam napisala zbog evinog posta. Samo da, zašto bi pojedinci ovdje neke stvari i povezali? Što se tiče svega ostalog...ta nisam ja ta koja radi statistiku. Ja samo prema njoj vidim da za HDZ (ne za desnicu - za HDZ) prema dobnoj, obrazovnoj i prebivališnoj strukturi, glasaju ljudi koje sam već spomenula. To ne znači da u jednim Križevcima, Valpovu ili Zadru nema pametnih i obrazovanih ljudi, ali prema podacima ispada da su ti isti u manjini. I kao što je netko već spomenuo - Dalmatinci glasaju za HDZ zbog nekih svojih uvjerenja koja ne bi za ništa promijenili, a najgore mi je to. Kao i oni koji glasaju samo da glasaju, a zašto baš za određenu stranku? Ne znaju. To mi je najjače. Inače što se tiče Dalmatinaca, nemam ništa protiv. Dapače, sa mnom studiraju dvije Dalmatinke i još sam se s njima najviše i zbližila. Ja ne govorim da je cijelo stanovništvo zatucano, ali je činjenica da je to dio gdje je takvih više, i dio gdje je gospodarstvo manje razvijeno. P.S. I ja nisam Matea, već Mateja. Zaboga, valjda znaš čitati. I nisam napisala da su nepismeni.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Tvoji postovi su bili na strani prije tako da nisam zapamtio to jedno j. Sorry Mateja, duboko ti se ispričavam na tome. A sada nađi mi i postaj ovdje te podatke koji potvrđuju da su Zadru pametni i obrazovani ljudi u manjini, a u rijeci u večini. Ja misli da nije to samo do toga nego da hdz ima više glasača na području gdje se rat najviše osjetio. Pogledaj malo i to pa ćeš viditi da se može to i tako gledati.
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #64 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Citat:
Može se.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | ||
| | |
| | #67 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Godina: 23
Poruka: 33
![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Činjenica stoji: na svakim,ali baš svakim izborima HDZ kao stranka dobiva najviše glasova (bez dijaspore), ostalo je stvar osobnog mišljenja. Zanimljivo je čitati kako simpatizeri sdp-a govore da za hdz glasaju seljaki i neborazovani a za sdp građani i obrazovani. Molim vas da mi onda oni kao demokratska stranka objasne po čemu više vrijedi glas zagrepčana sa doktoratom od glasa mog dede seljaka sa osnovnom školom?
__________________ ...postavit se možeš i na glavu,žena sam i znam da sam u pravu... |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
To nitko nije ni rekao. A ja tebe kao HDZ-ovku molim da mi objasniš zašto vama smeta kad se kaže nešto što je očita istina - biračko tijelo HDZ-a većinom čine stariji , slabije obrazovani i birači iz ruralnih krajeva? | |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
A ovi koji bi zabranjivali starijima i neukima (Mateja) da izađu na izbore- takvi stavovi se nazivaju fašizam. Naravno da je "lijevi fašizam" opravdan, dapače- on je poželjan. Ubijmo sve starije i nemoćne i sve iz ruralnih krajeva. Iskopajmo jednu ogromnu fojbu i unutra žive pobacajmo sve koji su protiv tolerancije, koji su zatucani, koji su primitivni, koji voze mercedese itd. ![]() | |
| | |
| | #70 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Ahaaaaaa ... ton je pogrešan za male osjetljive adezejske ušice ... evo moja najdublja isprika. Biračko tijelo HDZ-a većinom čine stariji , slabije obrazovani i birači iz ruralnih krajeva? ... pssst ... da nitko ne čuje. A ja i dalje pitam zašto vam smeta? Citat:
Citat:
| ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:32.