| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ - najjača stranka već 17 godina u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Ibort Ahaaaaaa ... ton je pogrešan za male osjetljive adezejske ušice ... evo moja najdublja isprika. Biračko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |||
| prof. Foruma | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Citat:
Citat:
![]() | |||
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Znaš ti i sam tko je zadnje 4 godine bio s SDSS-om u koaliciji. ![]() Ja nikad nigdje i nisam rekao da sam tolerantan ... božemesačuvaj tolerancije. ![]() I dalje nema odgovora na pitanje zašto adezejcima to smeta? Stide se samih sebe i svog biračkog tijela? To mi se jedino čini logičnim. ![]() P.S Nisam ni ja ljevičar. | |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Nikome od tih samoprozvanim pametnih ljudi nije zasmetalo sta recimo glas u Lici vridi vise od recimo mog glasa jer su izborne jedinice debilno namistene. Ne, gazi po Dalmatincima jer jedino tamo ima zatucanih ljudi... A sta se tice tona, ton pokazuje da nas neki gledaju s visoka, jer u Splitu recimo uopce nema skolovanih ljudi... U selima nema skolovanih ljudi, na otocima nema skolovanih ljudi... I samo glupi ljudi glasaju za HDZ a samo pametni i napredni za SDP. Ocito da je ovaj D u SDP-u visak. Tko god da dobio izbore od ove dvi stranke isto ce nam bit, po meni se samo zatucani toliko uzdaju u bilo koju politicku stranku. A ovo sa SDP-om je vec postalo malo fanaticno.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina A kad vam stvarno fali obrazovanja da shvatite ovakva programska načela potencijalnog predsjednika vlade (imate i titl, za slučaj da ne vjerujete vlastitim ušima- siguno ga je opsjeo Kirinov duh):
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #77 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina slažem se s tobom, eva, i premda sam glasao za SDP, nemam namjeru pljuvati po onima koji su glasali drugačije. međutim, vladu mogu i hoću kritizirati (pa i pljuvati ako mi se prohtije) jer to je pravo, pa i dužnost javnosti.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Uostalom, sve ostaje na mlađim naraštajima,a oni to zasigurno nisu. Ne znam za vas, ali ja bih ipak voljela da me nakon faxa čeka posao, a ne da sa završenim fakultetom radim kao prodavačica. Jer onda uzalud 5 godina studiranja i svi novci koji su se na to potrošili. I nemojmo spominjati nemoćne, jer oni ionako ne žive od politike. Njih se politika sjeti jedino oko blagdana. Nemoćne i općenito one s posebnim potrebama više izvlače razne humanitarne akcije, nego bilo koja politička stranka.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Za ove koji tvrde da samo neobrazovani glasaju za HDZ zaista nemam riječi, osim ![]() I nisam se opila nego sam radila, mora i to netko. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:14.

pusa