| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ - najjača stranka već 17 godina u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: victoria Činjenica stoji: na svakim,ali baš svakim izborima HDZ kao stranka dobiva najviše glasova (bez ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #82 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Citat:
Veća je vjerojatnost da više obrazovan čovjek točno zna što želi, više razumije, a i vidi kako nam je država puna mita i korupcije. I spreman je na promjene, a ne glasa uvijek tradicionalno za istu stranku ni sam neznajući točno zašto, mada istom nije potpuno zadovoljan.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | ||
| | |
| | #83 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Šelbi okej, ja ne znam kakve su to usporedbe i čemu te usporedbe. Jesu li ljudi sa nižim obrazovanjem manji hrvati nego oni doktori znanosti?! Ja razgovaram sa svojim društvom, svi redom apsolventi, neki završili fax neki na zadnjoj godini i ama baš nitko nije glasao za SDP. Zašto? Možda su mentalno još ostali na 7. razredu OŠ po tvom nekom gledištu. Mateja tvoja gledišta općenito su na razini osnovne škole (jer je to očito za tebe pogrdan epitet, pa eto ja ti ga dajem) |
| | |
| | #84 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
![]() ![]() Citat:
govorila sma o glasanju za hdz.. samo za hdz. ![]() i ne govorim o mentalno zaostalim ljudima, tko je to spominjao?
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | ||
| | |
| | #85 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
PS: Jebala si ježa kad ostariš. ![]() | |
| | |
| | #86 (permalink) | |
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #87 (permalink) | |
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Citat:
Mateja ja očito imam sa završenom gimnazijom i faxom više znanja od tebe, pa nisam glasala za SDP. Stoga ohladi. Trebali bi naći najobrazovanijeg Hrvata pa da nam on kaže za koga da glasamo, jer jbg čovijek ipak ima školu. | |
| | |
| | #89 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina Očito ti ta završena gimnazija nije dala nikakvo znanje iz logike i zaključivanja.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.

pusa