Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi HDZ - najjača stranka već 17 godina u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: victoria Činjenica stoji: na svakim,ali baš svakim izborima HDZ kao stranka dobiva najviše glasova (bez ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-11-07, 19:41   #81 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,459
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: HDZ - najjača stranka već 17 godina

Citat:
Pravi autor: victoria Pogledaj Poruke
Činjenica stoji: na svakim,ali baš svakim izborima HDZ kao stranka dobiva najviše glasova (bez dijaspore), ostalo je stvar osobnog mišljenja.

Zanimljivo je čitati kako simpatizeri sdp-a govore da za hdz glasaju seljaki i neborazovani a za sdp građani i obrazovani.

Molim vas da mi onda oni kao demokratska stranka objasne po čemu više vrijedi glas zagrepčana sa doktoratom od glasa mog dede seljaka sa osnovnom školom?
evo iz mog iskustva.. razgovaram s cijelim babinjakom o glasovanju i cijeli babinjak bez zavrsene OS ce glasat za hdz, zasto? zato jer "su oduvijek glasali za hdz", zato jer "je hdz stvorio drzavu HR" (?!), zato jer "im je i ovako dobro, pa zasto mjenjat"... ljudi sa zavrsenom OS (pogotovo visim stupnjem obrazovanja) definitivno su protiv hdz-a. i da, radi se o zabiti, a ne o nekom vecem gradu
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 19:42   #82 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Činjenica stoji: na svakim,ali baš svakim izborima HDZ kao stranka dobiva najviše glasova (bez dijaspore), ostalo je stvar osobnog mišljenja.
Da, bez dijaspore zaista vode za nevjerojatnih 2% glasova! Jeeee!

Citat:
Zanimljivo je čitati kako simpatizeri sdp-a govore da za hdz glasaju seljaki i neborazovani a za sdp građani i obrazovani.
Eto, i šta bi se sad na ovo trebalo reć'?

Citat:
Molim vas da mi onda oni kao demokratska stranka objasne po čemu više vrijedi glas zagrepčana sa doktoratom od glasa mog dede seljaka sa osnovnom školom?
Veća je vjerojatnost da više obrazovan čovjek točno zna što želi, više razumije, a i vidi kako nam je država puna mita i korupcije. I spreman je na promjene, a ne glasa uvijek tradicionalno za istu stranku ni sam neznajući točno zašto, mada istom nije potpuno zadovoljan.
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 19:45   #83 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,374
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Šelbi okej, ja ne znam kakve su to usporedbe i čemu te usporedbe. Jesu li ljudi sa nižim obrazovanjem manji hrvati nego oni doktori znanosti?!

Ja razgovaram sa svojim društvom, svi redom apsolventi, neki završili fax neki na zadnjoj godini i ama baš nitko nije glasao za SDP. Zašto? Možda su mentalno još ostali na 7. razredu OŠ po tvom nekom gledištu.

Mateja tvoja gledišta općenito su na razini osnovne škole (jer je to očito za tebe pogrdan epitet, pa eto ja ti ga dajem)
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 19:47   #84 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,459
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Šelbi okej, ja ne znam kakve su to usporedbe i čemu te usporedbe. Jesu li ljudi sa nižim obrazovanjem manji hrvati nego oni doktori znanosti?!
otkud to sad?!

Citat:
Ja razgovaram sa svojim društvom, svi redom apsolventi, neki završili fax neki na zadnjoj godini i ama baš nitko nije glasao za SDP. Zašto? Možda su mentalno još ostali na 7. razredu OŠ po tvom nekom gledištu.

govorila sma o glasanju za hdz.. samo za hdz.

i ne govorim o mentalno zaostalim ljudima, tko je to spominjao?
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 19:51   #85 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Gle, meni su hvala Bogu živi i baka i deda i nona i nono, pa bi ih svejedno trebalo ostavit' doma. Zašto? Zato jer ni sami ne znaju što bi, tj. za koga bi i zašto.
Uostalom, sve ostaje na mlađim naraštajima,a oni to zasigurno nisu. Ne znam za vas, ali ja bih ipak voljela da me nakon faxa čeka posao, a ne da sa završenim fakultetom radim kao prodavačica. Jer onda uzalud 5 godina studiranja i svi novci koji su se na to potrošili.
I nemojmo spominjati nemoćne, jer oni ionako ne žive od politike. Njih se politika sjeti jedino oko blagdana. Nemoćne i općenito one s posebnim potrebama više izvlače razne humanitarne akcije, nego bilo koja politička stranka.
Stvar je u tome šta svi moraju imat pravo glasa tako da bi motivirali političare da svojim programom i djelovanjem pogoduju SVIM članovima društva. Zašto bi Sanadera ili Milanovića zanimali interesi starijih osoba ako te osobe nemaju pravo glasa?

PS: Jebala si ježa kad ostariš.
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 19:56   #86 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Mateja tvoja gledišta općenito su na razini osnovne škole (jer je to očito za tebe pogrdan epitet, pa eto ja ti ga dajem)
Ja barem znam što želim, a to je da se nešto u ovoj zemlji popravi i da konačno vidim neku perspektivniju budućnost. I barem nisam ovca, kao većina ovog naroda. I ne vrijeđaš me jer valjda znam koliko imam u glavi i koliko me znanje iz ekonomske srednje škole služi. I očito je da zbog toga više znam o gospodarstvu i ekonomiji od moje bake koja ima samo osnovnu. I vidim da se nešto hitno treba mijenjati! Uzalud porast standarda kad svi žive na kreditima, a državni dug nam je katastrofalno velik. I obrazovan čovjek prije vidi tu činjenicu, nego onaj kojemu se još uvijek uspijevaju mazat' oči i koji vidi i čuje samo standard je porastao, a kako je porastao i što je sve na drugim planovima donesao - nije ni važno, zar ne?
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 19:58   #87 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Stvar je u tome šta svi moraju imat pravo glasa tako da bi motivirali političare da svojim programom i djelovanjem pogoduju SVIM članovima društva. Zašto bi Sanadera ili Milanovića zanimali interesi starijih osoba ako te osobe nemaju pravo glasa?

PS: Jebala si ježa kad ostariš.
Jebem ja ježa već sad. Jer već sad vidim kakva me budućnost najvjerojatnije očekuje - nikakva. A treba se boriti u mladosti da bi ti u starosti bilo bolje.
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 20:00   #88 (permalink)
Samo bahata...

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
otkud to sad?!

govorila sma o glasanju za hdz.. samo za hdz.

i ne govorim o mentalno zaostalim ljudima, tko je to spominjao?
Onda sam ja krivo pročitala tvoj post. Idem opet.

Mateja ja očito imam sa završenom gimnazijom i faxom više znanja od tebe, pa nisam glasala za SDP. Stoga ohladi. Trebali bi naći najobrazovanijeg Hrvata pa da nam on kaže za koga da glasamo, jer jbg čovijek ipak ima školu.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 20:06   #89 (permalink)
prof. Foruma

Citat:

Mateja ja očito imam sa završenom gimnazijom i faxom više znanja od tebe, pa nisam glasala za SDP. Stoga ohladi. Trebali bi naći najobrazovanijeg Hrvata pa da nam on kaže za koga da glasamo, jer jbg čovijek ipak ima školu.
Očito ti ta završena gimnazija nije dala nikakvo znanje iz logike i zaključivanja.
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 20:19   #90 (permalink)
Samo bahata...

Ti si najpametnija, najbistrija, najobrazovanija i najmudrija osoba koju ja poznam.

Mateja for president!!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114