Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi HDZ štiti Babić Petričević u Znanost forumu; Net.hr Citat: Iako je i Sanader rekao da bi se Zdenka Babić Petričević trebala ispričati Milanki Opačić, hadezeovci u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-06-07, 17:34   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
HDZ štiti Babić Petričević

Net.hr

Citat:
Iako je i Sanader rekao da bi se Zdenka Babić Petričević trebala ispričati Milanki Opačić, hadezeovci u Odboru za ravnopravnost spolova usprotivili su se osudi njenog istupa.
hmmm ... ne znam baš puno o ovome, ali me zanima kaj ekipa misli, nisam baš siguran da se tu ima kaj ispričavat .. malo mi ide na kurac to kaj bi kao sve u Saboru trebalo biti s nosom u oblacima i ne znam kakvim manirima .. to je politika, recite kaj mislite, a ne glumatanje ....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 17:48   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 931
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto
Re: HDZ štiti Babić Petričević

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke

hmmm ... ne znam baš puno o ovome, ali me zanima kaj ekipa misli, nisam baš siguran da se tu ima kaj ispričavat .. malo mi ide na kurac to kaj bi kao sve u Saboru trebalo biti s nosom u oblacima i ne znam kakvim manirima .. to je politika, recite kaj mislite, a ne glumatanje ....
Nisi u pravu...Jedna je stvar iznosti mišljenje o nekom tekstu zakona, o nečijem političkom djelovanju,....A nešto sasvim drugo je vrijeđati i diskreditirani protivnika na takav prizeman, seljački način...Ako znaš što je ženska rekla Opačićki sve bi ti trebalo biti jasno...Uglavnom, sramota je može biti

Više o meni
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 17:52   #3 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Nisi u pravu...Jedna je stvar iznosti mišljenje o nekom tekstu zakona, o nečijem političkom djelovanju,....A nešto sasvim drugo je vrijeđati i diskreditirani protivnika na takav prizeman, seljački način...Ako znaš što je ženska rekla Opačićki sve bi ti trebalo biti jasno...Uglavnom, sramota je može biti
a što je, ustvari, rekla?
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 17:54   #4 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
pa da, kaj je točno rekla?
kolko znam, rekla da je ova nema djece, pa da onda možda i ne bi trebala pričat o tome?

da? ne?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 18:09   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 931
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Uglavnom, bila je rasprava o prijedlogu zakona o udomiteljstvu...I sad, bila je pojedinačna rasprava i Opačička se javila za riječ...U svom izlaganju o zakonu (koji je btw, katastrofalan i ponižavajući za udomitelje) je naravno, popljuvala zakon i (kako mi se činilo) prilično argumenitarno...Onda se ova Babić-Petričević javila za repliku (ili ispravak netočnog navoda, nisam siguran) i rekla kako ona (opačićka) nema tu šta govoriti o majčinoj ljubavi prema djetetu, da je ona tu najmanje pozvana da o tome priča, da ona nema pravo o tome pričati (majčinstvu) jer o tome ništa ne zna...(Nisam citirao već sam prepričao, ako nekoga točno zanima neka pogleda na nekim news portalima, ziher ima)...E sad, skandalozno je i to što je Bebić (tada je bio predsjedavajući) na to reagirao u smislu kako on misli da to nije razina diskusije u jednom parlamentu (pazi, on MISLI, dakle nije siguran)...I da, također je katastrofa reakcija Sanadera na sve to...Rekao je kako to nije razina tolerancije i snošljivosti kakvu ova vlada promovira (ajde, on je barem bio siguran, nije da samo misli kako Bebić - koji je inače mjerna jedinica za glupost - barem po meni) ali da ne može narediti Babićki da se ispriča već da je to njena osobna stvar....

Mislim, katastrofa...Da se čak niti u sabornici ne mogu savladati...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 19:20   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,305
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Otprilike je tako bilo.

Ništa mene u našem Saboru ne iznenađuje.

Od praznih klupa do razine rasprave.
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 21:43   #7 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,342
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Istina da na zadnjim sjednicama sabora gledamo praznu dvoranu.
A sad tko zna, možda je Zdenkica bila upravu:
Dužnosnik

Ime: MILANKA
Prezime: OPAČIĆ
Zvanje: dipl. politolog
Plaća: 14.654,00 KN
Stranačka pripadnost: SDP
Prebivalište: ZAGREB
Bračni status: NEUDANA
Broj djece: 1
Stručna sprema: VSS

Naime, Milanka još uvijek živi s mamom i tatom.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 22:28   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Sve je to u redu, ali koja ravnopravnost spolova? Žena uvrijedi (ili ne) drugu ženu, i sad je to pitanje ravnopravnosti spolova?!?

Da je to muški rekao muškom, prešli bi preko toga k'o da se nije dogodilo, a čim su bapci u pitanju odmah mora perje frcati...
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 01:47   #9 (permalink)
Banned

silence

Stvarno mislim da se od buhe radi slona. Uostalom, kakva je to uvreda, da ova misli da ova prića o nečem o čem ne zna? ... Smrdilo mi je to na neko ovakvo proseravanje, ali nisam bio siguran. Sad jesam. Stvarno ne vidim kaj je tak strašno rekla, ovi iz SDPa se ponašaju ko neke plačipičke ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 09:28   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 320
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

Babić Petričević je velika sramota Sabora i vladajuće stranke.
tinka15 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: babic, hdz, petricevic, s titi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111