| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ štiti Babić Petričević u Znanost forumu; Net.hr Citat: Iako je i Sanader rekao da bi se Zdenka Babić Petričević trebala ispričati Milanki Opačić, hadezeovci u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | HDZ štiti Babić Petričević Net.hr Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ štiti Babić Petričević Citat:
![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: HDZ štiti Babić Petričević Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned | Re: HDZ štiti Babić Petričević Citat:
kolko znam, rekla da je ova nema djece, pa da onda možda i ne bi trebala pričat o tome? da? ne? | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ štiti Babić Petričević Uglavnom, bila je rasprava o prijedlogu zakona o udomiteljstvu...I sad, bila je pojedinačna rasprava i Opačička se javila za riječ...U svom izlaganju o zakonu (koji je btw, katastrofalan i ponižavajući za udomitelje) je naravno, popljuvala zakon i (kako mi se činilo) prilično argumenitarno...Onda se ova Babić-Petričević javila za repliku (ili ispravak netočnog navoda, nisam siguran) i rekla kako ona (opačićka) nema tu šta govoriti o majčinoj ljubavi prema djetetu, da je ona tu najmanje pozvana da o tome priča, da ona nema pravo o tome pričati (majčinstvu) jer o tome ništa ne zna...(Nisam citirao već sam prepričao, ako nekoga točno zanima neka pogleda na nekim news portalima, ziher ima)...E sad, skandalozno je i to što je Bebić (tada je bio predsjedavajući) na to reagirao u smislu kako on misli da to nije razina diskusije u jednom parlamentu (pazi, on MISLI, dakle nije siguran)...I da, također je katastrofa reakcija Sanadera na sve to...Rekao je kako to nije razina tolerancije i snošljivosti kakvu ova vlada promovira (ajde, on je barem bio siguran, nije da samo misli kako Bebić - koji je inače mjerna jedinica za glupost - barem po meni) ali da ne može narediti Babićki da se ispriča već da je to njena osobna stvar.... Mislim, katastrofa...Da se čak niti u sabornici ne mogu savladati... ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Nježni predator | Re: HDZ štiti Babić Petričević Istina da na zadnjim sjednicama sabora gledamo praznu dvoranu. A sad tko zna, možda je Zdenkica bila upravu: Dužnosnik Ime: MILANKA Prezime: OPAČIĆ Zvanje: dipl. politolog Plaća: 14.654,00 KN Stranačka pripadnost: SDP Prebivalište: ZAGREB Bračni status: NEUDANA Broj djece: 1 Stručna sprema: VSS Naime, Milanka još uvijek živi s mamom i tatom.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ štiti Babić Petričević Sve je to u redu, ali koja ravnopravnost spolova? Žena uvrijedi (ili ne) drugu ženu, i sad je to pitanje ravnopravnosti spolova?!? Da je to muški rekao muškom, prešli bi preko toga k'o da se nije dogodilo, a čim su bapci u pitanju odmah mora perje frcati... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned | Re: HDZ štiti Babić Petričević Stvarno mislim da se od buhe radi slona. Uostalom, kakva je to uvreda, da ova misli da ova prića o nečem o čem ne zna? ... Smrdilo mi je to na neko ovakvo proseravanje, ali nisam bio siguran. Sad jesam. Stvarno ne vidim kaj je tak strašno rekla, ovi iz SDPa se ponašaju ko neke plačipičke ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: babic, hdz, petricevic, s titi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.