| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ zna u Znanost forumu; Za svoj jubilarni post, izabrao sam temu HDZ zna Da parafraziram čitatelja "Jutarnjeg": "Kako i što HDZ ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HDZ zna Za svoj jubilarni post, izabrao sam temu HDZ zna Da parafraziram čitatelja "Jutarnjeg": "Kako i što HDZ zna kad mu ministri pojma nemaju?" Što vi mislite o tome?
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #6 (permalink) |
| kralj disko-čage Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ zna *zna da je kalmetin vozač povezan s mafijom ali valjda smatra to normalnim *zna zašto je imostroj uplaćivao stotine tisuća žužulu na račun *zna zašto je bechtel dobivao poslove na gradnji cesta bez natječaja *zna otkud pašaliću temeljni kapital za građevinsko poduzetništvo i gradnju dviju vila *zna kako je kosorica otkupila stan *zna zašto je sanader na stranačkoj konvenciji poderao glasnice uh, uspuhao sam se.. ajmo, sljedeći! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: HDZ zna * zna ubrzati i pojednostaviti proceduru P.S. Molim moderatora da ovo prebaci u Igre bez granica jer je odlučeno da se postovi na brojalicama neće brojati ![]() A ovdje ćemo imati baš - bez granica ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: hdz, zna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:17.

Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj