| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ zna u Znanost forumu; Pa lijepo sam se ponudio prošli mjesec da me zaposli da mu ja to radim. Ne bih niti puno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ zna Pa lijepo sam se ponudio prošli mjesec da me zaposli da mu ja to radim. Ne bih niti puno tražio. Zadovoljio bih se sa 20-30 tisuća ne mjesec. Eura, naravno ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: HDZ zna Citat:
Kaže svi dokumenti su falsificirani... vjerojatno je istina jer ima bar 30 tona! ![]()
__________________ Dum spiro, spero. | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: HDZ zna Citat:
HDZ zna -odakle im tolike plaće -skupi auti i satovi -koliko se (nisu) borili za narod... -kakve su prljave poslove radili -kako su se bogatili -odakle im novci da dijele mobitele,plate pjevaču(više nego što druge stranke zajedno daju),prave letke i plakate u 10000 primjeraka -kakve ljude imaju -za poslove preko veze -za davanje otkaza i u školama manjih ocjena djeci političkih protivnika nemojte da nabrojim 1000 razloga...
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Re: HDZ zna jebeš HDZ živio SPD (šalim se) , a daj jebote ja se ne kužim u tu glupu politiku imam tek 14 god. pa ne kopčam puno ali znam da bi trebalo dignuti HSS na noge to je tradicionalna narodna stranka!
__________________ The Star is back!!? |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: HDZ zna Citat:
Nisi jedini...ali ja se kužim u politiku bolje nego u brojalice ![]()
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: HDZ zna HDZ-ova nova himna "HDZ zna" u izvedbi Jacquesa Houdeka je - plagijat! Tako barem tvrde blogeri okupljeni na političkom portalu Pollitika.com, koji su uočili nemalu sličnost između nove himne vladajućih s pjesmom "Dimmi di si" u izvedbi talijanskog pop benda Pooh. Citat:
Svaka sličnost je slučajna..... ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hdz, zna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:53.