Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi HDZ zna u Znanost forumu; Pa lijepo sam se ponudio prošli mjesec da me zaposli da mu ja to radim. Ne bih niti puno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-07-07, 09:23   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima
Re: HDZ zna

Pa lijepo sam se ponudio prošli mjesec da me zaposli da mu ja to radim. Ne bih niti puno tražio. Zadovoljio bih se sa 20-30 tisuća ne mjesec. Eura, naravno
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 10:21   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 769
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

Za neke je to već dokazano...
Žužul ne zna ugasiti mobitel

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 13:17   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 24
Poruka: 315
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ne stigne on mobitel uključivat svako jutro ... treba navinut sve one satove
Satove??? Pa to je sitnica, naš Ivo Salamander cjenjeni ima 20 tona zlata negdje skriveno, jučer na vjestima je bio jako ljut kad su to spomenuli...
Kaže svi dokumenti su falsificirani... vjerojatno je istina jer ima bar 30 tona!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 13:47   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Znači ni to nije znao da treba upisati u poreznu karticu
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 13:55   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,955
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
možda da počnemo nabrajat kaj sve HDZ zna?

kako je Kutle došo do firmi ...
kako je Rojs dobio čin ...
tko je peti ortak ...

da vam ne ukradem zabavu, možete dalje nastavit u revijalnom tonu

HDZ zna

-odakle im tolike plaće
-skupi auti i satovi
-koliko se (nisu) borili za narod...
-kakve su prljave poslove radili
-kako su se bogatili
-odakle im novci da dijele mobitele,plate pjevaču(više nego što druge stranke zajedno daju),prave letke i plakate u 10000 primjeraka
-kakve ljude imaju
-za poslove preko veze
-za davanje otkaza i u školama manjih ocjena djeci političkih protivnika

nemojte da nabrojim 1000 razloga...
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 14:40   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 15
Poruka: 361
Furious se izdvaja iz mase

jebeš HDZ živio SPD (šalim se) , a daj jebote ja se ne kužim u tu glupu politiku imam tek 14 god. pa ne kopčam puno ali znam da bi trebalo dignuti HSS na noge to je tradicionalna narodna stranka!
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 14:56   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,955
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: Furious Pogledaj Poruke
jebeš HDZ živio SPD (šalim se) , a daj jebote ja se ne kužim u tu glupu politiku imam tek 14 god. pa ne kopčam puno ali znam da bi trebalo dignuti HSS na noge to je tradicionalna narodna stranka!

Nisi jedini...ali ja se kužim u politiku bolje nego u brojalice
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 22:43   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 769
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

HDZ-ova nova himna "HDZ zna" u izvedbi Jacquesa Houdeka je - plagijat! Tako barem tvrde blogeri okupljeni na političkom portalu Pollitika.com, koji su uočili nemalu sličnost između nove himne vladajućih s pjesmom "Dimmi di si" u izvedbi talijanskog pop benda Pooh.
Citat:
Ovim je hvalevrijednim činom HDZ potvrdio nepobitnu činjenicu da restriktivni zakoni o autorskim pravima štete kulturnom razvoju te najavio jedan od elemenata buduće kulturne strategije: borbu protiv licemjerne glazbene industrije

Svaka sličnost je slučajna.....

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 23:17   #39 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

da, to je ta stvar. mora da su je sanader i žužul čuli za posjeta veroni.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 23:18   #40 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,724
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke

Svaka sličnost je slučajna.....
... svaka slučajnost je isključena.

A bio mi je baš simpa taj Žak .... šteta.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hdz, zna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113