| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HDZ zna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: silence Bah .... najlakše je kriviti centralizaciju .... koji kurac onda osječani u Sabor biraju ljude koji diž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ zna Citat:
Potpisujem.Žao mi je što mi je sada sveopća strka u firmi jer radim još dva dana pa idem na godišnji, a dotle treba posvršavati brdo poslova Zato nemam vremena za šire diskusije, ali ovo što pišu Silence i Fat Boy, potpomognuti sa statistikom Iochannesa, to je naša stvarnost, a kukati protiv centralizacije i sam težiti tome da dođeš u centar, to nema niti smisla niti budućnosti. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Banned | Re: HDZ zna Citat:
upravo na takvim projektima je taliBandić najbolji primjer ... ima u Zagrebu megalomanskih projekata, nepotrebnih, ali ima i ovih malih, koji nekad čime puno veću razliku u kvaliteti života građana nego nešto od stotina miliona kuna ili eura ... evo, sad baš uređuju dječja igrališta, u svakom zagrebačkom kvartu po jedno .... niko mi ne može reći da je to toliko skupo da Split ili Osijek to ne mogu financirat. | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ zna Ne znam da li će ovaj moj komentar spadati ovdje, al i za to je odgovorna stranka na vlasti pa možda i hoće. Radi se o slijedećem: sinoć sam gledao jednu slovensku emisiju, zove se "Preverjeno", nešto kao u Hrvatskoj Latinica. Tema je bila porodiljni dopust pa su uspoređivali Hrvatsku i Sloveniju. Tamo sam čuo informaciju da žena koja rodi u Hrvatskoj dobiva hrvatski prosjek plaće dok je na porodiljnom. U Sloveniji žena dobiva svoj vlastiti prosjek plaće. Ta odluka, da se dobiva prosjek plaće države je čista glupost i sprdačina. To je čista krađa. |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDZ zna Citat:
, bilo bi nam super . Njezina plaća je dva hr prosjeka ![]() Oprostite za OT. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hdz, zna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:11.

Potpisujem.
Zato nemam vremena za šire diskusije, ali ovo što pišu Silence i Fat Boy, potpomognuti sa statistikom Iochannesa, to je naša stvarnost, a kukati protiv centralizacije i sam težiti tome da dođeš u centar, to nema niti smisla niti budućnosti.