Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi HDZ zna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: silence Bah .... najlakše je kriviti centralizaciju .... koji kurac onda osječani u Sabor biraju ljude koji diž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-07-07, 12:21   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima
Re: HDZ zna

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
Bah .... najlakše je kriviti centralizaciju .... koji kurac onda osječani u Sabor biraju ljude koji dižu ruke za tu isti centralizaciju ... koji je to projekt (osim uređenja glavnog trga) pokrenut u Osijeku u zadnje vrijeme????? Kakve veze Zagreb ima s tim?? NIKAKVE.
Kaj je Kramarić radio godinama? Koji je neki projekt koji je pokrenuo i završio?
Potpisujem.
Žao mi je što mi je sada sveopća strka u firmi jer radim još dva dana pa idem na godišnji, a dotle treba posvršavati brdo poslova Zato nemam vremena za šire diskusije, ali ovo što pišu Silence i Fat Boy, potpomognuti sa statistikom Iochannesa, to je naša stvarnost, a kukati protiv centralizacije i sam težiti tome da dođeš u centar, to nema niti smisla niti budućnosti.
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 14:18   #52 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
mali projekti, male stvari se mogu odmah napraviti...npr. kanalizacija, asfaltiranje, industrijske zone, kazalista, neki sportski tereni...za takve stvari ne treba vladina dozvola ni ogromni novci od drzave. potrebno je malo volje lokalnih politicara i razgovor medju njima ali bez nekih sitnih interesa tipa "glasati cu za taj projekt ako moj covjek bude na predsjednik gradskog baleta" ...mislim stvaaarno, bedastoce
za takve projekte treba vizija i volja .. lakše je kriviti Zagreb kaj ne radi kanalizacija, kaj nisu u stanju sportski teren napraviti, kaj u školama nema računala ...

upravo na takvim projektima je taliBandić najbolji primjer ... ima u Zagrebu megalomanskih projekata, nepotrebnih, ali ima i ovih malih, koji nekad čime puno veću razliku u kvaliteti života građana nego nešto od stotina miliona kuna ili eura ... evo, sad baš uređuju dječja igrališta, u svakom zagrebačkom kvartu po jedno ....

niko mi ne može reći da je to toliko skupo da Split ili Osijek to ne mogu financirat.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 18:58   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ne znam da li će ovaj moj komentar spadati ovdje, al i za to je odgovorna stranka na vlasti pa možda i hoće. Radi se o slijedećem: sinoć sam gledao jednu slovensku emisiju, zove se "Preverjeno", nešto kao u Hrvatskoj Latinica. Tema je bila porodiljni dopust pa su uspoređivali Hrvatsku i Sloveniju. Tamo sam čuo informaciju da žena koja rodi u Hrvatskoj dobiva hrvatski prosjek plaće dok je na porodiljnom. U Sloveniji žena dobiva svoj vlastiti prosjek plaće.

Ta odluka, da se dobiva prosjek plaće države je čista glupost i sprdačina. To je čista krađa.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 08:25   #54 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Ne znam da li će ovaj moj komentar spadati ovdje, al i za to je odgovorna stranka na vlasti pa možda i hoće. Radi se o slijedećem: sinoć sam gledao jednu slovensku emisiju, zove se "Preverjeno", nešto kao u Hrvatskoj Latinica. Tema je bila porodiljni dopust pa su uspoređivali Hrvatsku i Sloveniju. Tamo sam čuo informaciju da žena koja rodi u Hrvatskoj dobiva hrvatski prosjek plaće dok je na porodiljnom. U Sloveniji žena dobiva svoj vlastiti prosjek plaće.

Ta odluka, da se dobiva prosjek plaće države je čista glupost i sprdačina. To je čista krađa.
Za prvih šest mjeseci dobiva se max 4250 kuna, a za drugih šest mjeseci 2500 kuna. Da moja supruga dobiva svoj prosjek plaće , bilo bi nam super . Njezina plaća je dva hr prosjeka
Oprostite za OT.
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 09:51   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ovdje svaka žena dobiva 100% svog prosjeka plaće kroz cijeli porodiljni!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 10:28   #56 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 775
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

HDZ zna - remix

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 11:38   #57 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 110
fox mulder se izdvaja iz mase

Šta hdz zna? Krast?Jebat ljude u zdrav mozak?A i Smradaner daje šupka di god stigne...pogledajte samo ovo sa ZERP-om.UŽAS!!!
fox mulder je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 19:02   #58 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,741
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 19:06   #59 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,336
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Star 18-05-08, 19:10   #60 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,388
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

ajme

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hdz, zna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114